çakırın boşluğunu polat iyi doldurduda aslanbey fln dizinin kilit adamıydı ya.
dizi artık sapıttı (mecbur kaldı belkide) Aslan Bey zaten operasyonun yaratıcısıydı ölmesi çok saçma
quote:
Orjinalden alıntı: duncan21
çakırın boşluğunu polat iyi doldurduda aslanbey fln dizinin kilit adamıydı ya.
polat biraz da onun sayesınde adam oldu doğru istihbarat verdi hep ona aslan bey yukarıda sormustum polat simdi kimin altına gececek diye birde pala mevzusu var yukarı bi oku sana zahmet konusalım
dur o topic burda değil yanlıs soyledım konu dısında aslan amca vurulmus diye pardon
valla reklam fazla diye kimse Kurtlar vadisinden vazgeçemez....Ben bu reklam manyaklığıını en düzeyde olduğu dönemde ratinglere baktım asla azalmadı..ratingler içinwww.ucankus.com/ratingler.asp
bügün büyük buluşma hasret bitiyorrrrrrrrrrrrr
burda alakası değil ama niye polat alemdar sigra içerken sigarayı kapatıyorlar reklam olacağı içinmi ( sigranın markası nasıl belli oluyorsa artık) yoksa kötü örnek olmamak içinmi( bizde anlamıyoruz ya sigra içtiğini)
Sigarayı özendirdiği için. Bence de özendiriyor.Sen kendini düşünme 10-18 yaş arasını düşün..gerçi senin kaç yaşında oluğunu da biliyorum ya
ya işte sorun orda yani kimse anlamıyormu onu o zaman teomanında konserlerde önüne perde gersinler maluım oda aynı birayla birlikte
yasa gereği artık yasak sigara
off of ah bu yasalar
ne diyelim meraklıları ekran başına.
bugün inadına yavaş gidiyor saat bir 20:30 olmadı
kurtlar vadisinde sigara reklemı haddinden fazla yapılıyor. aslan beyin ölmesinin sebebi ise olması gereken birşeydir. çünkü dizi türkiyede yaşanan olayları anlatıyor. mesela polat aptullah çatlıyı oynuyor. aptullah çatlı ve alattin çakıcı daha 74 veya 80 yıllarında mit alemanlarıydı. yani dizideki gibi mafya görünümlü mitlerdi. kosovaya falan gidiyorlardı. sonra mit le anlaşamadılar ve mitten ayrıldılar ve mafya olarak kaldılar. normalde dizide çakır ölmeyecekti ama oktay kaynarca nasıl olsa ben olmazsam dizide olmaz diyerek fazla para istedi. dizinin yapımcısı osman sınav ise taviz vermedi ve oktay kaynarcayı çıkardı. eğer çıkarmasaydı bütün oyuncuların g.. havaya kalkacaktı ve hepsi para konusunda yüklenecekti. çakıcını çıkmasıyla dizi yön değiştirdi. gerçek hayatta alaattin çakıcının kayınpederi kalp krizinden öldü. laz ziyada kalp krizinden ölecek. dikkat edin hep kalbini tutuyor. daha öceki tombalacı ömer lütfü topaldı. iplikçide bu sezonda ölecek ve dananın kuyruğu ozaman kopacak. m.karahanlı ise mehmet ağardır. m.karahanlı diziden çıkacakmış böylece dizi yine yön değiştirecek. bu sezonda üzeyir garih cinayetide olacak dizide. işin içine mossad da girecek galiba. elif para konusunda anlaşamıyormuş. elifi zor tutuyorlarmış dizide. eğer dizide bozulma görürseniz bilinki bunun tek sebebi osman sınavın yönetmenlikten ve yapımcılıktan ayrılmasıdır. çünkü adam bu işin ehli. her sene en iyi yönetmen ödülünü kaznıyor. deli yürek, ekmek teknesi ve kurtlar vadisi bu dizileri efsane yaptı adam.
dizi yine her zaman oldugu gibi şaşırtıcı ve soru işaretleriyle başladı.bu dizi yine damping yapar
hele o son abdulleyh e bakın hele odamı derin den gelıyo nedır
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa
Evet bence de Abdülley de derin devletten
quote:
Orjinalden alıntı: Aguney
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa
Evet bence de Abdülley de derin devletten
şimdi bir de soyle bişey olacak tamam abdulley derınden oda aslanla ilgili birsey ler ogrenmek istiyor fakat aslan la polat arasındakı mevzuyu bılmedığinden(şimdilik) demezmi şimdi polatın ne işi var burda pola tın da devletten oldugunu bilmiyorsa bu sefer ikisi birbirinin kucagında