Şimdi Ara

Kurtlar VADİSİ Fanatikleri Buraya...!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kurtlar vadisi ile yorumları tek bi çatı altında toplayalım...

Memati artık iyiden iyiye şüphelenmeye başladı devlet işinden...Polat Samuel'e nasıl bi oyun oynucak...Polat Tilki Andre ile yüzleşebilecekmi...
    Bu arada Abramovich den falan bahsettiler..O herifinde ne haltlar yediği döküldü ortaya...

• Ben bölüm bölüm yorumdan bahsetmiyorum...Bütün yorumları tek yerde topyalım diyorum..
  • ne diyebilirimki deli yürek gibi iz yapacak bir dizi ben gerçekten çok beğeniyorum herkes izlemeli bence gerçi birkaç bölüm sonra bitecek ama olsun izlemeyen kalmasın derim ben....
  • dizi yorumu için söyleyeceklerim. polatı çok büyüttüler. herkes ona danışıyor. çok abartı oldu. veya polatında yanlışları olsun. herşeyi tahmin ediyor herşeyi doğru yapıyor.
  • dizideki güzel olan tek şey tablolar ve evler gerisi ilgi alanım degil
  • çok güzel dizi çakır olsa varya ulan çakır gitti dizinin anlamı kalmadı hastasıyım adamın bi burun çekiyo hele abuzer olmadan hiç olmuyo

• esas karakterleri öldüren böle bi dizi görmedim ben yaaa saçmalık
  • senaryo gercekten mukemmel ...kavgalı gurultulu bir suru dizi vardı ama bunun tutmasının nedeni bnece senaryoda ki özgünlük ... ne dersiniz ? ee tebrik etmek lazım ....
  • ya ne istiyorsun? bi dizimiz var, bir tek onu izliyorum zaten.
  • kemal sana

• quote:

Orjinalden alıntı: kemaldemir

ya ne istiyorsun? bi dizimiz var, bir tek onu izliyorum zaten.

+99999
  • abii warya delii oluyorum oo filmee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.