Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi mi Ezel mi ? ? ? ? ? ? ? ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
9.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurtlar vadisi hiç izlemedim ama ezel çok sağlam diziydi , belki de gelmiş geçmiş en iyi.
  • Ezel tabiki

2 yıl sonra mesajı editliyorum fikrim değişti lan ezel neymiş KV'nin yanında bu mesajı attığımda daha izlememiştim 97 bölümlük KV'yi. izledikten sonra fikrim değişti ezelle KV'yi kıyaslamam bile artık

ayrıca ezel'in fragmanından tut senaryosuna kadar herşey uyarlama ve çalıntıdır böyle bi diziyi Kurtlar Vadisi efsanesiyle kıyaslamak bile saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelt -- 30 Temmuz 2015; 21:11:05 >
  • aksiyon istiyorsan kurtlar vadisi akıl oyunları istiyorsan ezel ama ezel in 2.sezonu ilk sezonki kadar muhteşem değil onu söyliyeyim
  • Ezel
  • Ezel...
  • Ezel Türk dizi tarihinin senaryo bakımından gelmiş geçmiş en iyi dizisidir hala haftada bir açar sahnelerini tekrardan izlerim.
  • Ezel her yönüyle daha iyidir
  • Kurtlar Vadisi tabikide ezel de neymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezel gelmiş geçmiş en iyi dizidir.
  • İkisini de izle.
  • En iyi 2 Türk dizisi hangisinden başlarsan başla.

Ama sakın pusuyu izleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Ezel'i izle, 2 sezon zaten. Sonra Kurtlar Vadisi (tabiki 1-97) izlersin.

Ama galiba Kurtlara başlamışsın bile
  • Kurtlar vadisi 2011 den sonra bozdu malesef 2010 da başladım. Memati öldükten sonra bıraktım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Asıl ilk sezonu harikadır
  • Son 2 sezon Kurtlar Vadisinden hic tat alamadım cidden..

• Nasıl ya o sezonlar en mükemmel sezonlar.
    Kirveler,Ruslar,Tilki Abdrei,Konseyin Çöküşü,Amon ve Tapınkaçıların devreye girişi,ihanetler,Arslan Amcanın ölümü sonrası yaşananlar falan heyecandan öldürmüştü beni.
    Hatta dizi 55.bölümde başladı.Ondan önce sadece mafya dizisiydi o bölümden sonra efsane oldu.

Ayrıca kpnuya dönersek Ezelin ilk sezonu efsane.İkinci sezonu bozdu.
    Kurtlar Vadisi ise başından finaline kadar bozulmadam ilerledi bu yüzden efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafam çoo güzel -- 26 Nisan 2015; 6:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafam çoo güzel

Nasıl ya o sezonlar en mükemmel sezonlar.
    Kirveler,Ruslar,Tilki Abdrei,Konseyin Çöküşü,Amon ve Tapınkaçıların devreye girişi,ihanetler,Arslan Amcanın ölümü sonrası yaşananlar falan heyecandan öldürmüştü beni.
    Hatta dizi 55.bölümde başladı.Ondan önce sadece mafya dizisiydi o bölümden sonra efsane oldu.

Ayrıca kpnuya dönersek Ezelin ilk sezonu efsane.İkinci sezonu bozdu.
    Kurtlar Vadisi ise başından finaline kadar bozulmadam ilerledi bu yüzden efsane.

Hocam kusura bakma pusuyu eklemeyi unutmusum Kurtlar Vadisi Pusudan son 2 sezondur tat alamadım demiştim.. Normal kurtlar vadisi baştan sona güzeldi zaten..

• Şimdi hak verdim.
    Pusunun son güzel sezonu iki sezon önceydi zaten.İhtiyarlar sezonundan sonra bitti dizi.Katılıyorum.

• ezel pusu serisinden iyidir,fakat ezel mi ilk vadi mi derseniz kesinlikle ilk vadi ezel güzeldi ama bazı şeyler çok uzatıldı ramiz dayının gençliğinin oldugu bölümler olmasa o kadar bölüm gitmeyebilirdi belki konu çabuk biteceğinden
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.