Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (2628. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.672.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26262627262826292630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu alttaki videoyu ilk kez görüyorum, şiddetle izlemenizi tavisye ederim. Bilmediğim birçok şey öğrendim o kadar seneden sonra. Dizideki o dönemdeki kumarhaneler gerçek hayatta var olan illegal kumarhanelermiş, sahte veya oyuncak değil gerçekmiş o dönemde Türkiye'de kumarhaneler yasak olduğu halde. Bunu da kimse fark etmemiş itiraf ediyor.

Bunun dışında Abidin karakteri Rize'de yaşayan ve dizideki otomatik silahları yapan herhangi biriyken, Raci Şaşmaz'dan dizide kendisini oynatmaları için ricacı oluyor ve silahı yapamasa da Rize'den İstanbul'a gelip zorla kendini diziye sokturmuş rica minnet üzerine.

• Eylulde Pusu nun yeni sezonu basliyor galiba
  • Memati diziden çıktıktan sonra olanları biri özetleyebilir mi?
  • JAX kullanıcısına yanıt
    Memati'nin ölümünde İhtiyarlar'dan bir kişinin parmağı varmış. Bu kişi heyeti ele geçirmek için planlar yapıyor herkesi birbirine düşürüyor. Sonunda başkan oluyor. Sonra Polat ve ekibi hain başkanı indiriyor. Sezon sonuna doğru Tapınakçılar geliyor falan heyeti deşifre ediyorlar ve heyet kendini imha ediyor. Sonraki sezon Polat İhtiyarlar Başkanı oluyor Tapınakçılar vs İhtiyarlar şeklinde sürüyor bu sezon ve sonunda Abdülhey ölüyor. Sonraki sezon Amon-RA-Polat'ın savaşını izliyoruz. Sonraki sezon Gölge falan diye biri giriyor. Büyük bir paralı asker ordusunun başıymış bu adam. Tapınakçılar-Sion Tarikatı-Gölge-Polat arasında geçiyor bu sezon da. İşte arada Leyla falan da ölüyor.Tüm KGT ölüyor. Onun yerine Siyah Sancak diye bir ekip kuruluyor. Bunlar arada olan şeyler. Sonuç olarak Polat en son herkesi gömüyor bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Memati'nin ölümünde İhtiyarlar'dan bir kişinin parmağı varmış. Bu kişi heyeti ele geçirmek için planlar yapıyor herkesi birbirine düşürüyor. Sonunda başkan oluyor. Sonra Polat ve ekibi hain başkanı indiriyor. Sezon sonuna doğru Tapınakçılar geliyor falan heyeti deşifre ediyorlar ve heyet kendini imha ediyor. Sonraki sezon Polat İhtiyarlar Başkanı oluyor Tapınakçılar vs İhtiyarlar şeklinde sürüyor bu sezon ve sonunda Abdülhey ölüyor. Sonraki sezon Amon-RA-Polat'ın savaşını izliyoruz. Sonraki sezon Gölge falan diye biri giriyor. Büyük bir paralı asker ordusunun başıymış bu adam. Tapınakçılar-Sion Tarikatı-Gölge-Polat arasında geçiyor bu sezon da. İşte arada Leyla falan da ölüyor.Tüm KGT ölüyor. Onun yerine Siyah Sancak diye bir ekip kuruluyor. Bunlar arada olan şeyler. Sonuç olarak Polat en son herkesi gömüyor bitiyor.
    Hayatımda gördüğüm en iyi özet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Teşekkürler
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Özet dediğin budur:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda Polat herkesi gömüyor derken kendi arkadaşları ailesi vs. mi yoksa düşman mı onu anlamadım
  • Necati şaşmaz fena kilo almış eylülde nasıl başlayacaklar merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni sezondan kareler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nl_ztrk -- 24 Ağustos 2018; 22:3:56 >
  • Arkadaşlar ben bayağıdır bu diziyi takip etmiyordum.. Polatın yusuf diye bir oğlu ve oğlunun zeynep adında bir annesi olduğunu bilmiyordum.. Peki bu zeynep ne ayak? Evlenmişmiydi? Kırıştırmış mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nl_ztrk

Yeni sezondan kareler.
    Korktum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arian Galatian

Arkadaşlar ben bayağıdır bu diziyi takip etmiyordum.. Polatın yusuf diye bir oğlu ve oğlunun zeynep adında bir annesi olduğunu bilmiyordum.. Peki bu zeynep ne ayak? Evlenmişmiydi? Kırıştırmış mıydı?
    Zeynep'e Polat'ın spermi nakledilerek hamile bıraktı ama Polat fark etmedi bunu yıllar sonra öğrendi, kgt sonra;

Fehmi'nin karısı doğum esnasında Zeynep de doğuma girmişti ve Fehmi'nin karısına Zeynep'in doğurduğu bebek verildi.

O bebek büyüdü Yusuf oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Zeynep'e Polat'ın spermi nakledilerek hamile bıraktı ama Polat fark etmedi bunu yıllar sonra öğrendi, kgt sonra;

Fehmi'nin karısı doğum esnasında Zeynep de doğuma girmişti ve Fehmi'nin karısına Zeynep'in doğurduğu bebek verildi.

O bebek büyüdü Yusuf oldu.

Alıntıları Göster
    Sağolasın.. Peki bu muhterem bey hangi bölümde yada filmde oynuyor? Fragmanını gördüm fakat sahnesini hiç görmedim. Kaldırdılar mı bu adamı?

• nl_ztrk kullanıcısına yanıt
    Yalçın abinin yaşlandırma tekniği bu . Seni hırsız ..

• destinati0n kullanıcısına yanıt
    Aslan Akbey'in üzerinden saçmasapan senaryo yazdı zeki senaristler ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Arian Galatian

Sağolasın.. Peki bu muhterem bey hangi bölümde yada filmde oynuyor? Fragmanını gördüm fakat sahnesini hiç görmedim. Kaldırdılar mı bu adamı?

Alıntıları Göster
    Rica ederim

Muhterem Bey olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Vahap Kuzuzade karakteri diziye girdi 217. bölümde.

Daha sonra 229. bölümde veda ediyor.

Fakat Kurtlar Vadisi Vatan adlı filmde de Muhterem karakteri bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Aslan Akbey'in üzerinden saçmasapan senaryo yazdı zeki senaristler ..
    Aynen hocam yazık ettiler diziye.

Ara da olsa bu gibi ufak yapımlar çıkıyor ama malum ekranda fazla yer edinemiyor.
    Hocam aslında bunların Raci ile barışması lazım tekrar . Raci gitti Necati belledi diziyi .. Raci ile Necati ilk KV gibi mafya tabanlı dizi yapmalılar . Farklı bir seri de olabilir en baştan ..

Allah aşkına nasıl izlediniz diziyi anlamıyorum :) Muhterem Bey değil o baron Vahap Kuzuzade. Muhterem dedikleri KV Vatan'da çıktı zaten piyasaya.
  • 
Sayfa: önceki 26262627262826292630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.