tam bi bomba olacak bu bölüm en sonunda memati muradına erio başlıo sıkmaya hastayım bu adam mamatiye adam sanki ölüm makinası bunlu rambo ille kağıştırsak ya kim yer acaba
beyler fragmanda adam tuncay kantarcıyla konuşuo tuncay kantarcıda piskopat olmuş beyler ne duruş o öle bakışlar bizim pimbirik tuncay kantarcı gitmiş piskopat tuncay kantarcı gelmiş
quote:
Orjinalden alıntı: SendomeN
beyler fragmanda adam tuncay kantarcıyla konuşuo tuncay kantarcıda piskopat olmuş beyler ne duruş o öle bakışlar bizim pimbirik tuncay kantarcı gitmiş piskopat tuncay kantarcı gelmiş
tımarhane yaramış deve tuncaya...
yanlız bulutun sonunu hiç iyi görmüyorum...cerrahpaşalı halitten daha beter olucak sonu...
Hakkını helal et Can Polat.
halo dayı ölmicek
bence maalesef ölüyor. yalnız ölürse memati epey kelle alır.
Valla hep Bedri (şu bıyıklı ve yamuk ağızlı olan) ekrana çıkınca çalıyor. Sanırım Bedri'nin fon müziği bu. Çünkü Kurtlar Vadisi'nin özelliği gereği her kritik karakterin bir tema müziği oluyor ve o çıkınca hemen o çalıyor. Eğer öyleyse Bedri bayağı sağlam karakter olacak ilerde. Ben gidici gibi görüyordum ama gitmemesini de istiyorum. Yamuk ağzıyla bıyığını bükünce çok acayip oluyor.
Sanırım albümü çıkınca bu müziğin de tam halini bulabiliriz. Şu an yarım yamalak bulunur galiba.