Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ TEMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz acemice ama kendim için yapmıştım zaten. herkesin kullandığı olmasın bana özel olsun bizden birşey olsun diye amatörce yaptığım bir tema , sadece telefonun menüsündeki 1. sayfa iconları içindir (kendi kullandığım iconlar) . meraklısı olupta denemek isteyen arkadaşlar için paylaşayım istedim.

http://rapi**hare.com/files/157670988/kurtlar_vadisi_by_kelbocek.rar.html (** yerine ds ekleyin)

winterboard kullanıyorsanız klasörü direk library/themes içine kopyalayın ve telefonunuzdaki winterboarddan kurtlar vadisini seçin. umarım beğenirsiniz

(bu arada kendi sevdiğim karakterlerin temasını yapmaya devam ediyrum. leman'daki kötü kedi ŞERAFETTİN temasınıda bitirmek üzereyim. bitince onuda eklerim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelbocek -- 28 Ekim 2008; 1:36:15 >

• Hangi programla yapıyorsun arkadaşım bizimde yapmamız mümkünmü
  • Winterboard telefonu acayip yavaşlatıyor, haberiniz olsun.

Ben kullanıyordum bir ara, sonra dayanamadım kaldırdım.
  • Aslında winterboard yavaşlatmıyor. Mobile Substrate yavaşlatıyor temalarda kullanılacak plug-in' leri kontrol ediyor bu arkadaş.. Yani bu eklentiyi kullanan temalar yavaşlatıyor, programlar yavaşlatıyor diyebiliriz ama substrate' in en güzel plug-ini bana göre power tuşuna basılı tutunca Power Down Respring Reboot yazıyor ve birine tıklayarak işlem yapıyorsun... Kısacası benim için artık olmazsa olmaz bir program oldu kendisi gidip winterboard' a html tema koyarsanız ram kurbanı olursunuz. Günün saatine göre resim değiştiren tema, arkada kocaman saat olan tema.. lockscreen' de fatiha okuyan tema falan filan....
  • "Ekran capture" alsanıza doğru dürüst birşey gözükmüyor ki...
    Önce "home a bas parmağını kaldırma üstteki kilt tuşuna bas ekran beyazlanacak resimlerim klasörüne atacak görüntüyü"
  • Ben o tür saate göre resim değiştiren vs. bi tema kullanmadım. Eski smb temaları gibi, arkaya resim, iki simge değiştireyim dedim ama özellikle simgelere basıp açılmalarda çok yavaşladığını hissettim. Sonra daha fazla dayanamayıp kaldırdım.

Ama canım çekmiyor değil
    quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

Aslında winterboard yavaşlatmıyor. Mobile Substrate yavaşlatıyor temalarda kullanılacak plug-in' leri kontrol ediyor bu arkadaş.. Yani bu eklentiyi kullanan temalar yavaşlatıyor, programlar yavaşlatıyor diyebiliriz ama substrate' in en güzel plug-ini bana göre power tuşuna basılı tutunca Power Down Respring Reboot yazıyor ve birine tıklayarak işlem yapıyorsun... Kısacası benim için artık olmazsa olmaz bir program oldu kendisi gidip winterboard' a html tema koyarsanız ram kurbanı olursunuz. Günün saatine göre resim değiştiren tema, arkada kocaman saat olan tema.. lockscreen' de fatiha okuyan tema falan filan....

• Ben zaten kullanamıyorum kendisini Kate' in facelift' i ile winterboard uyumsuz ama acaip canım çeken bir tema olmuştu blackberry inspire mıydı neydi? onun için yüklemiştim boş ikonlar falan yüklemek gerekiyor doğru çalışabilmesi için temanın ama acaip şık oluyordu sonradan kaldırdım yine.. kendisi bir html tema olup çalıştırdığı script sayesinde sağlam ram kullanmakta ama yinede acaip şık durmakta..tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: babaluga

"Ekran capture" alsanıza doğru dürüst birşey gözükmüyor ki...
    Önce "home a bas parmağını kaldırma üstteki kilt tuşuna bas ekran beyazlanacak resimlerim klasörüne atacak görüntüyü"

en son 1.1.4 de alıyordum capture, ama 2.x e geçine alamamaya başladım. sebebini bulamadım . tekrar restore etsem düzelir belki ama artık gözüm yemiyor. restoreyi değilde backup'ı . rahat 2 saat sürüyor. neyse dediğin gibi resimden pek de bişey anlaşılmıyor benimde acelem vardı biraz öyle oldu.
    şimdi bir capture programı buldum onunla tekrar yüklerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.