Bence polat ölcek... Delü fikret başa geçcek dünyayı kurtarcak... ADAM DA ÖYLE Bİ TİP VAR YANİ İYİ KONUŞUYO NE YAPACAĞINI BİLİYO YANLIŞLARI HEMEN SÖYLÜYO...
saolsun tayyip diziyi kaldırdı rtüke emir verdi şu anda içimden neler sayıyorum bilemezsiniz bu herif resmen amerikan uşağı birinin çok güzel lafı vardı yarış atı:türkiye jokey:amerika,imf vs spiker:tayyip
anlayan anladı
quote:
Orjinalden alıntı: G-Unot
quote:
Orjinalden alıntı: arslan amca
quote:
Orjinalden alıntı: G-Unot
4-En çok gözüme batan da bir Astsubay Başçavuş bir Asteğmene asla komutanım demez...Komutanımı geçtim önünde asla esas duruşta durmaz yada emredersin demez...Başçavuşlar Asteğmenleri askerden bile saymazlar...Buna dikkat edilmeliydi bence.
5
ben buna takıldım ya.kişisel değil yanlış anlaşılmasın.yani dizide de gördük T.S.K. astegmenleri yada kısa dönem askerleri eğitim aldıkları konuda vatana hizmet etmeleri için görevlendiriyor.orada herkez vatana hizmet için uğraşırken.... askerden saymazlar lafı biraz koydu bana.. yani bu bence ego tatmininden başka bişey değil(ben burada vatana daha uzun yılarda hizmet ettim sen yokken ben vardım ama sen gelince nası oluyor da benim üstüm oluyorsun vs).ben hiç bir başçavuşla böyle bir duruma düşmedim.şunu unutmamak gerekir saygı gösteren karşılığında saygı görür.ben bunu yaptım. evet asteğmenler askerdir ve vatanına hizmet için canlarını bile düşünmeden feda ederler.
tabi sende kesinlikle haklısın...ben zaten yorumumda dışardan bakan birinin bakış açısıyla yazdım o yorumu...sonuçta ben sadece askerdim...ve gördüğüm yada duyduğum buydu...aslında olması gereken davranış dizideki gibi olmalı askeri mantığa göre fakat seninde bahsettiğin gibi orduya yıllarını vermiş astsubaylar 1 sene görev yapıp giden asteğmenleri üstleri gibi göremiyorlar...onun dışında astsubayı subayı en düşük rütbeli er bile bu vatan için canını verir eminim..
@@@@PHI
süper bir yorum çok beğendim...
----bu arada filmde bir laf vardı çok can alıcı...örgüt içinde yeni bir örgüt kurulmuş diye...bu laf eğer gerçekse mart-nisan-mayıs ayları haberlerde ve gazetelerde çok acı haberler okuyabiliriz..çok şehit cenazesi görebiliriz...inanın buna can dayanmıyor ama maalesef acı gerçek bu...
arkadaş haklı çıktı bu msjıyla...söylediği aylardan itibaren hergün şehit haberleri görüyoruz tv de...gerçekten çok üzülüyorum..bende doğuda yaptım askerliğimi ve her şehit haberinde yüreğim sızlıyor..hepsinin ailelerine sabır diliyorum..
kurtlar vadisi pusu da güzel ama terörün kaldırılması çok çok büyük bir hataydı eğer devam etseydi reytingleri feci şekilde alt üst edecekti...yazık oldu.. diziyi kaldıranlara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme