Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİNİN MEŞHUR SÖZLERİ===> SİZCE EN ETKİLEYİCİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Muro ya.Emperyalist güçler tarafından emir alamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

kurtlar vadisinin meşhur sözleri====>sizce en etkileyici sizce kim?

bir zamanlar pala vardı.

bu nasıl bir cevaptır anlamadım hala

Haklısın arkadaşı anlamakta biraz güçlük çektim. Ben yine de en hoşuma giden sözü söyliyim.

Biz ölmeyi çoktan göze aldik da, yanimizda kimler götürücez onu düsünüyoruz.
    Yanlış hatırlamıyorsam memati diyordu
  • muro tam bir komedi yaw tipitip
  • : Buluttan nem kapıyosun memati
    : Memati Başın saldırısına uğradık kaçın
    : Al gülüm ver gülüm almazsan ..... gülüm
    : Memati bi ara içelim
    : Ben sana gülüm demem gülün ömrü az olur

• Bence o dizide ağzı en iyi laf yapan Polat'ın babası, Ömer baba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

kurtlar vadisinin meşhur sözleri====>sizce en etkileyici sizce kim?

bir zamanlar pala vardı.

bu nasıl bir cevaptır anlamadım hala

Bir zamanlar pala var derken galiba dizi yi izlemediğin belli.
    Pala öldü biliyosun.Onun meşhur sözleri vardı.Kısa olarak yazdım.Tabiki gece 1:39 da yazdım uykum başıma vurmuştu. Aslında REPLİK olarak yazsaydım daha doğru olurdu

PALA
    Madem güneş tepenizde gölge ayaklarımızın altındadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 10 Şubat 2008; 12:52:05 >

• Bilmiyorum fark ettinizmi

Bi sahnede polat arabadan inerken arkadaki duvarda "A.Q" yazıyodu
  • Aslan amca öldüğünden beri hiç izlemedim desem yeridir. B.O.P. hakkında şöyle bir sözü vardı:

"Yıllardan beri Türkiye'yi bölmenin adını değiştirip durdunuz."
  • Kurtlar vadisi ırakda vardı Amerikalı adamla polat konusuyordu adam buraya barısı sevgiyi getirecegiz bizi bunun icin tanri gorevlendirdi ben tanrinin cocuguyum falan dedi.
    polatda?benim senin gibi bi cocugum yok dedi

Sonrada otelden cıkarken de abdulleye dediki=tanrının cocuguymus o.çole demişdi sinemada sansursuz izledim va manyak guzel koymusdu lafı
  • abi bi de bu sözleri msn iletisine yazan kekolar var ya,o zaman sandalyeden düşüyorum gülmekten
  • Son dizide Memati araba kullanırken sagcı solcu Espirisi bide Biz Rajon kesmeyiZ kelle keserız
  • quote:

Orjinalden alıntı: call of

Kurtlar vadisi ırakda vardı Amerikalı adamla polat konusuyordu adam buraya barısı sevgiyi getirecegiz bizi bunun icin tanri gorevlendirdi ben tanrinin cocuguyum falan dedi.

Sonrada otelden cıkarken de abdulleye dediki=tanrının cocuguymus o.çole demişdi sinemada sansursuz izledim va manyak guzel koymusdu lafı

Öyle olmadı o .

M: Abi kimin çocuguymuş.

P:Tanrının

M:O.ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 10 Şubat 2008; 14:37:36 >

• -Polat Alemdar nerede ?
    -Anana sor anan bilir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidesen -- 10 Şubat 2008; 14:38:57 >
  • quote:

Kurtlar vadisi ırakda vardı Amerikalı adamla polat konusuyordu adam buraya barısı sevgiyi getirecegiz bizi bunun icin tanri gorevlendirdi ben tanrinin cocuguyum falan dedi.

Hayır ordakı lafı mematı demısdı o kufuru :D hatta polata demısdı abı ne dedı demsıdı Polatda Tanrının cocugmus dedı oda kufur u basmısdı

• quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

quote:

Öyle olmadı o .

M: Abi kimin çocuguymuş.

P:Tanrının

M:....... çocugu

Sil onu banlarlar

• Biz ölmeyi çoktan göze aldik da, yanimizda kimler götürücez onu düsünüyoruz.
    Yanlış hatırlamıyorsam memati diyordu

bu sözü polat çakır hapisteyken onu kurtarmaları için ziyaya gittiginde el bombasını laz ziyanın önündeki masaya koymadan önce söyledi..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.