Şimdi Ara

Kürtlere ne kadar yardım yapılıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nucro

quote:

Orijinalden alıntı: kürşad01

quote:

Arkadaşa laf anlatma bence boşuna : Bilinçsizliği ile batının bu ülkeyi bölmesine yardımcı olan, boş birisiymiş..

Adam akıllı iki cümleyi kuramıyorsun ergen. Hadi duyarını bilgeliğini al da git

Sen Türk Milleti tanımı bilme, cahilliğinle batının bölücülüğüne maşa ol sonra utanmadan hala cevap yetiştirmeye çalış. 40 yaşındayım, profile baksan 16 yıldır forumda yazdığımı görürsün ama cahillik böyle birşey :) Lütfen yazmaya ve kendine güldürmeye devam et, merak ediyorum ne zaman yüzün kızaracak diye...

40 yaş 16 yıllık tecrübe ama koca bir 🎈 üzdün birader..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşa laf anlatma bence boşuna : Bilinçsizliği ile batının bu ülkeyi bölmesine yardımcı olan, boş birisiymiş..

Adam akıllı iki cümleyi kuramıyorsun ergen. Hadi duyarını bilgeliğini al da git

Sen Türk Milleti tanımı bilme, cahilliğinle batının bölücülüğüne maşa ol sonra utanmadan hala cevap yetiştirmeye çalış. 40 yaşındayım, profile baksan 16 yıldır forumda yazdığımı görürsün ama cahillik böyle birşey :) Lütfen yazmaya ve kendine güldürmeye devam et, merak ediyorum ne zaman yüzün kızaracak diye...

40 yaş 16 yıllık tecrübe ama koca bir &#127880; üzdün birader..

Kürt arladaşın var mı? Varsa yüzüne nasıl bakabiliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Var hepsi de vatanını milletini seven insanlar hala konuşuruz. Ama 100 kürt tanıdıysam 10 û hdp li pkklı değildi. Seni bilmem de Teröristle yüz muhabbetine çok girmiyorum yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.