Şimdi Ara

[KURTULDUM!]Yalana ihtiyacım var, sanırım megacılardan biri bana sardı.[Edit:Megacı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ZeeR

Buluşmaya git.Sen simitini yerken o konuşsun.Daha sonra aniden susamcık diye bağırıp kaçarsın.

• http://forum.donanimhaber.com/m_66560398/tm.htm mega ne bilmeyen için.

Garsonluk yaptığım yere geldi oradan tanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Yazının tamamını okumadım. Yalana gerek yok yüzüne yüzüne istemiyorum diyeceksin. Ya da en fazla dinleyip sonunda ben almayayım dersin olur biter. Kaptırdığın paranla kalırsın hiçbir şey satın alma para filan verme.

Biliyorum zaten, tamamen dolandırıcılık. Nasıl uzaklaştırırım amacım bu benim. Yarın gitmesem daha iyi olacak.

Yahu istemiyorum bilader diyeceksin çok mu zor! Yalana dolana gerek yok istemiyorum ilgilenmiyorum uğraşamam diyeceksin başından savacaksın. Yüzsüzlük yaparsa ses tonunu değiştireceksin icabında. Bi daha da teklif bile etmez. Hiçbirini yapamıyorsan sadece dinle anlatmasına izin ver, he de geç en son ben almiyim de ve kalk git. İkna olmaktan korkuyorsan dinliyormuş gibi yaparsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Yazının tamamını okumadım. Yalana gerek yok yüzüne yüzüne istemiyorum diyeceksin. Ya da en fazla dinleyip sonunda ben almayayım dersin olur biter. Kaptırdığın paranla kalırsın hiçbir şey satın alma para filan verme.

Biliyorum zaten, tamamen dolandırıcılık. Nasıl uzaklaştırırım amacım bu benim. Yarın gitmesem daha iyi olacak.

Yahu istemiyorum bilader diyeceksin çok mu zor! Yalana dolana gerek yok istemiyorum ilgilenmiyorum uğraşamam diyeceksin başından savacaksın. Yüzsüzlük yaparsa ses tonunu değiştireceksin icabında. Bi daha da teklif bile etmez. Hiçbirini yapamıyorsan sadece dinle anlatmasına izin ver, he de geç en son ben almiyim de ve kalk git. İkna olmaktan korkuyorsan dinliyormuş gibi yaparsın.

Hallettim. Cesaret konusunda gerçekten zayıf birisiyim kafamı kırana ceviz kırar yediririm o derece safımdır. Ama cesaret geldi konudan konuştum ayarında bir cevap verdim o da mesajı aldı ben de kurtuldum. Facebook'tan da engelledim.

Buyrun SS:

[KURTULDUM!]Yalana ihtiyacım var, sanırım megacılardan biri bana sardı.[Edit:Megacı]

• Lanet olsun bu mega holding kafalarına hayalleri audi araba almak olmuş. Çalışma amaçları bir şeylerde kendilerini geliştirmek değil sadece para. Bir ressamın, şarkıcının, bilim adamının sadece para için işini yaptığını düşünün kime ne faydası olur o kişinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeR

Buluşmaya git.Sen simitini yerken o konuşsun.Daha sonra aniden susamcık diye bağırıp kaçarsın.

Kahkaha attım bu nedir ya cuk oturmuş cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

Lanet olsun bu mega holding kafalarına hayalleri audi araba almak olmuş. Çalışma amaçları bir şeylerde kendilerini geliştirmek değil sadece para. Bir ressamın, şarkıcının, bilim adamının sadece para için işini yaptığını düşünün kime ne faydası olur o kişinin.

Türkiyenin özeti. Ben ki masum saf, ciddi gözüken pamuk gibi birisiyim ve ben de dolandırılmaya çalışıldım. Nefret ediyorum insanlardan.

arkadaşlar başıma gelmez demeyin, geliyor. Okuyun bilgilenin ne yapılması gerektiğine öyle karar verin. Belki de dh olmasaydı kandırılır giderdim, çünkü mega holding salaklığını buradan okuyup bilgilendim. ya burası olmasa? Peki ya forum nedir ekşi nedir inci nedir bilmeyen insanlar? işte onlardan çok var ve onlara ulaşmalı engel olmalıyız.

İyi akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.