Şimdi Ara

Kurtulmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beste432

quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

ODTÜ İngilizce makineden mezun olan bi arkadaşla görüştümde İngilizce kursuna gidicem diyodu :) İngilizce okumaklada bitmiyor iş.Yardım konusuna gelince şu konuya bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_95121838/tm.htm

Antep üniversitesi iyidir arkadaşım, elimdeki en iyi seçenekti araştırırsan Görürsün. 5 yıl ingilizce ders göreceğim, neyini kursla halledeceğim sen inaniyor musun söylediğine hala laf yetiştirme çabası. Benim derdim şehirle.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Aynen odtü kötü Antep iyi. Yazdığın o bölümden ne bekliyorsun merak ediyorum. Yani ne bu tripler? Kal o şehirde ingilizce de oku.

Odtü kötü antep iyi demedim elimdeki en iyi seçenek buydu dedim, ben yardım istiyorum siz yapmasaydın deyip duruyorsunuz.

O zaman kes kurtul. Hayatta bazen yanlış kararlar verirsin. Bu da onlardan biri. Sorumlulugu ustune alip ya 1 seneni heba edeceksin, ya da okuyacaksin.

Arkadaşlar sakin, ortada yanlış bi seçim yok, bölümden okuldan memnunum. Size gayet açık bi şekilde yatay geçiş olanaklarını sordum, büyütece birşey yok

Biz de bu yuzden sinirliyiz, madem bunu soruyosun, ozel bir topic acmana gerek yok, gidip yatay gecis topic'ini okursan cok guzel bilgiler edinebilirsin. Forumdaki verileri kullanmak varken hazira konman yakisir mi?

Direk bu konuda uyarabilirdiniz, yanlış seçim bölümden ne bekliyorsun falan herkes tıp okuyamıyor üzgünüm.

Ben sana hic bir asagilamada bulunmadım. İtüden mezun olup is bulamayan kisileri taniyorum, ytü deki abim 2 sene sonra buldu. Bu yuzdendi benim isyanım. Eger gelistireceksen kendini her unide olur, bunun vay efendim itü ooo demesiyle olmuyor işte. Bunun tıpla hic alakasi yok özel tıp okuyacagim ne var bunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.