Şimdi Ara

Kurtuluş Abdurrahim Albayrak'tır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: exclusive

Sneijder ev sahibi ile sorun yaşayıp 200 bin euro tazminat ödemek zorunda kalıyor. A.Albayrak yönetimde olmamasına rağmen Sneijder'in ev sahibinin eski başbakan Mesut Yılmaz'ın tanıdığı olduğunu öğrenip onu devreye sokarak sorunu çözüyor. Kim yapar bunu Allah aşkına? adam sırf işine odaklansın diye sağlığından olan birinden bahsediyoruz.

Hani diyorlar ya karşılıksız aşk diye. Herkes fasa fiso gerçek aşk bu işte. Sırf futbolcular moral bulsun diye eline lokum alıp tek tek kendi elleriyle yediren, maç öncesi kulüpten bağımsız kazanırsanız cebimden şu kadar harçlık vereceğim diyen, futbolcuları eşleriyle beraber gezdiren yemeklere davet eden, çocuklarıyla ilgilenen, tesislerde yatıp kalkan kaç tane yönetici var bu ülkede?

Ünal Aysal zamanı zırt pırt Telegol ve Beyazfutbol'a bağlanıp her şeyi anlatması, canlı yayınlarda ağlaması falan inanılmaz rahatsız ediyordu beni ve eleştiriyordum. Bence gitmesinde bu hareketlerininde payı var ama sonuç olarak bunu kimseyi kıramadığı için iyi niyetinden yaptı. Daha geçen gün babamla aynı mevzuyu konuşuyorduk bu adam kulübün içinde olmalı, deplasmanlara gitmeli, tribünlerin içinde yer almalı. Takım ruhunu yakalamak ve ileride çıkacak huzursuzlukları önlemek istiyorsak kesinlikle Albayrak Florya'nın sorumlusu olmalı.

Biri de cikmis diyor ki yabanci düsmanligi yapiyor, futbolculardan cete kuruyor :)

Ulan en cok yabanci oyuncular seviyordu Albayrak'i.

• Gsli olsaydım Abdurrahim Albayrak'ı falan istemezdim yani ben mi görmedim bilmiyom da hiç ciddi görmedim bu adamı ben?

Ünal Aysal gibi kişiler yönetimde olmalı bence, Ünal Aysal gitti Gs devri kapandı bence lig de, uzun yıllar Bjk şampiyonluğuna hazır olsun herkes
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.