Şimdi Ara

Kurucuları arasında bilgisayar mühendisi yok! Narcade (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun yapmak için Mühendis olmak gerekmiyor zaten. Ben de bilgisayar mühendisi değilim ama oyun yapıyorum. Oyununun tüm sistemlerinin doğru işlemesi ve dünyaya oynatmak bir başarıdır, bu durumda bu arkadaşlar benim nazarımda başarılıdır.
  • Profesyonel bir ekip kurup paranızla istediğiniz oyunu yaptırabiliyorsunuz zaten. İşe alırken de önceki çalışmalarına bakacaksın ama adamlar oyun yapabilse de kitleye hitap eymeyi bilmiyor, nasıl bir oyun yapmalıyız diye sorulması gereken kişiler oyun bağımlıları bence... Büyük oyun firmaları kaliteli serileri başka ekiplere yaptırıyor zaten..Mevzu sadece para...Misal ben nasıl bir oyun yaptırmak istediğimi biliyorum ,satış rekorları da kıracağını tahmin ediyorum. Ama kimse beni bu ülkede bunun için işe almaz ,ülkede böyle bir sektör yok! Bunun için benden kesin oyun ile ilgili bir bölüm bitirdim mi diye sorarlar. Hâlbuki ben 8 yaşında ilk konsolumu kendim aldim. Ve hala düzenli olarak oyun oynarım. En basiti 10 yıldır hala dota oynuyorum...Ve oyun bağımlısıyım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 29 Mayıs 2019; 15:35:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.