Şimdi Ara

Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.995
Cevap
3
Favori
426.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuhi foruma bastan bi göz atmalısın,muhtemelen ekran kartın la alakalı ,acılısta f8 e bas ve -x yazarak aç makinayı eger bu sekilde açılmazsa -v dene,-x güvenli mod,makinayı bu sekilde açıp bazı extansion ları siliyormuşsun (ama bak siliyormuşsun diyorum çünki bendeki makina mac os ta sorun çıkarmayan konfigürasyonda,yani benim basıma hic gelmedi) -x te açılıyorsa ne gibi değişiklikler yapman gerektiğini forumda araştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: costek

costek@
    Asus P4P800 ün gigabit etherneti maalesef desteklenmiyor.
    çöüzüm 5 dolarlık bir Realtek 8139B ethernet alıp makinana takman.
    eski sistemim sendeki gibiydi ve ben bu yolla hallettim...

İlkerinanç hocam epeydir foruma giremiyordum cevabını yeni gördüm sağolasın
    walla taşınma telaşesi falan derken birde sorun çıkınca ilgimi biran yitirdim ama şu taşınma işi bitince silbaştan yaparım
    ancak ben OsX86 yı kurduktan sonra XP kurdum denemek için şimdi OsX'i görmüyor dualboot için kural önce XP yi kurmakmıdır?

aslında farketmiyor iki yollada denedim ben.
    sadece XP kurduktan sonra boot.ini dosyasına OSX i eklemen gerekiyor.
    XP önce kurup OSX sonra yüklersen OSX kendi önyükleyicisini yerleştiriyor,XP seçebiliyorsun.
    DVD ile kurulum için geçerli söylediklerim...

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

aslında farketmiyor iki yollada denedim ben.
    sadece XP kurduktan sonra boot.ini dosyasına OSX i eklemen gerekiyor.
    XP önce kurup OSX sonra yüklersen OSX kendi önyükleyicisini yerleştiriyor,XP seçebiliyorsun.
    DVD ile kurulum için geçerli söylediklerim...

peki bende neden eklemiyor bu iki mal
  • arkadaşlar iLIFE paketini nasıl buluruz ,veya iDVD,bende dvd player var ama çalışmıyor,acaba bende dvd player olarak görünen iDVD mi ,yoksa iDVD farklı biseymidir,bunabenzer yazılımları kazaa dahil hic biyerde bulamadım bu konuda paylaşım talep ediyourum
  • idvd dvd player diil, amatör çekimleri editlemeye yarayan bir program, dvd player programı applications klasöründe dvdplayer.app adıyla duruyor, iLife sanırım bende olacak, G5 geldiğinde içinden çıkmıştı galba ama bakmadım bile yarın bir göz atarım varsa çekip yollarım veya getiririm sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaVinci -- 2 Ekim 2005, 14:10:34 >
  • ya cidden saolasın,cünkü asıl garage band denemek istiyorum,birde logic pro diye bi program varmış,torrentini buldum ama 3.5 gb falan indirmeye cesaret edemedim,ilgisi bilgisi olanlara duyurulur
    müzik programları denemek istiyorum,cubase ,logic pro vs vs

not:garage band ilife içinde varmış,bendeki dvd player hata veriyor çalışmıyor maalesef,belki i dvd yle dvd izlenebilr diye düsünmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERIM -- 2 Ekim 2005, 14:19:05 >
  • başka bir dvd oynatıcı kullanmayı denesen, belki sorun çözülür, acaba bu rosetta filan yüzündenmi çalışmıyor diyecem ama sistem parçaları çalışyor olamlı
  • rosetta dvd player için yok,secilemiyor,bu arada sen kurdunmu mac os x86 yı ?vlc player denedim ama çok kullanıslı değil,çalışıyor ama sorunlu çalışıyor
  • ben hala bekliyorum malesef kuramadım, edinebilirsem ilk fırsatta kurmaya çalışacağım
  • çokmu uzaktık senle ya ,gelip alsaydın,istersen kargo yapayım sanada?
  • koşuyolunda oturuyorum ama iş yerim maslak ta, bi gün imkanım olursa uğrarım
  • arkadaşlar amd athlon 2400 xp de sse desteği varmı tam anlayamadım bi bakıp kurulum yapılıp yapılamayacağını söyleyebilirmisiniz lütfen cpu- z ile aldığım sonuc bu tabii resmi ekleyebilirsem teşekkürler
  • hayır yok,sadece sse destekliyor,sse2 ve sse3 destegi lazım kurulum icin ,malesef athlon xp lerde yok,ben çok ugrastığım için biliyorum,socketA anakartlarda sse2 veya sse3 destekli işlemcide yok,yani sadece işlemci değiştirerekte yırtamıyorsun.
  • Davinci@

iLIFE cd sini ayarlayabilirsen sevinirim,adresini ismini pm atarsan dvd yi sana kargo yapayım
  • @polatyy
    pm attım
  • Davinci@

pm attım
  • dün gece sistemi kurmaya çalıştım SSE2 işaretli olmadığından olsa gerek sistem açılmadı, ama yüklemesi acayip yavaş geldi bana, G5 te toplam 30 dakikada sistemi yükleyip eski sistemdeki bütün ayarları ve programları aktarabiliyorum, bugün uygun olursam gene yüklemeye çalışacağım, hadi hayırlısı umarım olur, ama PC de mac os yükleniyor diye görünce içim cız etti, gitti güzelim mac
  • sana verdiğim cd yle alakalı olabilr,dünde verirken söylediğim gibi cd iyi yazılmamış olabilir,benim dvd yazıcı bazen kötü yazıyor,deneme fırsatımızda olmadı biliorsun,benim makina şöyle:i915gavl anakart+celeronD j330 2.66 işlemci+sata disk,ve kurulum süresi 15 dakika,sanırım sende cdyle alakalı bi sorun var
  • olabilir, dosyalarda eksik yok bugün işyerimde yeniden yazdıracağım sistemi SATA olayı ilginç kurulumda sadece PATA diski görüyorum, iLife ı deneyebildinmi
  • sata yı görmüyormusun? bak buda ilginç çünkü ben bahsettiğim makinaya ilk kurulumu yaptığımda makinayı yeni toplamıstım ,hdd bile formatlı değildi,herseyi mac os la yaptım direk sata üzerinde,sata yla ilgili sorun çıkarmadı,kurulum yavaşlığı sata ,pata farkındanda kaynaklanabilr,evet ilife ı kurdum,garageband çalıştı,fakat idvd çalışmadı,çalışmama nedeninide bi kaç forum karıstırınca çözdüm,idvd zaten harici dvd playerları görmüyormuş ,standart mac lerdede böyle bi sorun varmış zaten,bir patch buldum fakat indiremedim,kısaca çalışmama nedeni mac os x86 yla alakalı değil,harici dvd playerı tanımamasıyla ilgili
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.