Şimdi Ara

Kurulmuş W7'nin hash değerleri? ISO yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere Windows'un orijinalliğini doğrulamam gerekiyor. Sistem malum şekilde kurulmuş ve ISO dosyası şu an yok. Bunun temiz bir sistem olduğuna nasıl kanaat getirebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yolu yok hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakari_mayo

Yolu yok hocam.

Sistemde açık olup olmadığını kontrol etmek için antivirüs taramasından başka bir yol var mı peki?

• Herhangi bir açık olsa bile, kurulumu kötü niyetli bir biçimde hazırlanmış ISO dosyası ile yaptığınız zaman ortaya çıkacak problemler Windows sisteminin çekirdeğinde (kernel) olacağı için hiçbir antivirüs bulamaz hocam. Tek yol baştan kurulum yapmanız.

https://tb.rg-adguard.net

Bu sitedeki isolar doğrudan Microsoft'un sunduğu linklerden indirme sağlıyor buraya güvenebilirsiniz .
  • quote:

Herhangi bir açık olsa bile, kurulumu kötü niyetli bir biçimde hazırlanmış ISO dosyası ile yaptığınız zaman ortaya çıkacak problemler Windows sisteminin çekirdeğinde (kernel) olacağı için hiçbir antivirüs bulamaz hocam. Tek yol baştan kurulum yapmanız.

Bu sitedeki isolar doğrudan Microsoft'un sunduğu linklerden indirme sağlıyor buraya güvenebilirsiniz .

DVD'yi buldum hocam. MagicISO'dan DVD'yi ISO'ya çevirip değerleri arattım ve sıkıntısız çıktı. Şimdi rahatladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Conqueror -- 17 Aralık 2017; 18:39:2 >

• @artakalan hocam özel mesaj gönderemiyorum bir sorun var herhalde özel mesajınıza buradan cevap vereyim. Evet bu linkten indirdiğiniz Windows 7 temiz ve ellenmemiştir doğrudan Microsoft'un sunduğu gibi. Yükleme esnasında seri numarası (serial) isteyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 18 Aralık 2017; 23:35:43 >
  • The Conqueror kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mantık olarak imkansız. Çünkü her A pc sine kurduğun windows ile B pc sine kurduğun windows farklıdır. En basitinden A pc sine windows kurup diskini söküp B ye taktığında açılırken mavi ekran verir. Zira bilgisayarın donanım bilgileri de Windows'a işlenmiştir. Dolayısı ile sabit bir hash değeri elde edilemeyecektir. Elinde ürün anahtar varsa microsofttan orjinal isoyu indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Aralık 2017; 14:13:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önceki mesajlarda belirtmiştim, sorun çözüldü. ISO'nun yazdırıldığı DVD'yi buldum, tekrar ISO'ya çevirdim ve kontrol ettim. Sıkıntı yok değerlerde.

• wakari_mayo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim..uygun yollu win 7 serialini nerden temin edebilirim peki, bi fikrin var mi dostum

• artakalan kullanıcısına yanıt
    Hocam G2A ya da kinguin gibi sitelerden telefon ile etkinleştirme yapabileceğiniz OEM serial bulabilirsiniz ben öyle temin etmiştim ancak şimdi kalmış mıdır bilemiyorum. Aynı zamanda Amazon'a da bakmayı unutmayın bazı satıcılar ucuza key satıyor.
  • quote:

Herhangi bir açık olsa bile, kurulumu kötü niyetli bir biçimde hazırlanmış ISO dosyası ile yaptığınız zaman ortaya çıkacak problemler Windows sisteminin çekirdeğinde (kernel) olacağı için hiçbir antivirüs bulamaz hocam. Tek yol baştan kurulum yapmanız.

Ben bu site üzerinden indirip kurdum 30 - 40 pinglerde gezen counter strike'ta şuan 110 aşağısını zor görüyorum. Virüs ya da backdoor tarzı birşey var sanırım sebebini çözemedim

Benim görüşüm o siteden indirmeyin

• volkankeskyn V kullanıcısına yanıt

Bu site kendi sunucularında barındırmıyor doğrudan Microsoft'un sağladığı linklere bir yönlendirme yapıyor. Bir dosyayı indirmeye çalıştığınızda ya da kaynağı incele yaptığınızda zaten görürsünüz.

Bu söylediğiniz Microsoft kendi sağladığı isolara backdoor koyuyor demek gibi bir şey. Yeni kurulum yaptıysanız internet hızınıza göre bilgisayar bir süre veri alışverişi ve harddisk aktivitesinde bulunacaktır bu gayet normaldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.