Şimdi Ara

Kurulum 60 tl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Emin olmadığım bir konuda sizlere danışmak için yazıyorum. 3 gün sonra d-smart aboneliği biteceğinden digiturke geçmek istedim. Normal ve yan oda üyeliği kullanıyor olmama rağmen d-smart sürekli yayınımı kesiyor, faturalarımı düzgün ödememe rağmen. Biraz önce digiturk tarafından arandım ve karşılaştığım durumu sizlerle paylaşmak istedim. Acaba fiyatlandırma nasıldır diye sizlerle paylaşmak istedim.

1- Normal üyelik sezon sonuna kadar 55 tl, sonrası için 103 tl istendi. Plus özellikli ve hd kutu (kurulum ücreti 50 tl, 18 ay taahhüt)

2- Yan oda üyeliği 11 tl istendi :( 18 ay taahhütlü, kurulum 10 tl)

Her ne kadar altını çize çize oturduğum sitede kullananların bu kadar faiş fiyatla kurulum ücreti istenmesi garibime gitti. Sitede çoğu hane zaten digiturk izliyor. Hd kutulu vs.. Ama yan oda üyeliği bile normalde turksat uydusu üzerinden değil beyfendi eutelsat üzerinden yayın yapması gerekiyor bu yüzden bu kadar kurulum ücreti isteniyor dendi. Konu hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum arkadaşlar. Cevaplara göre akşama aramayı planlıyorum. Son bir ekleme yapmak istiyorum. Arkadaşlar yazın durdurma filan demiş, eğer varsa yazın bende durdurmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apple34 -- 29 Şubat 2016; 10:34:45 >

• Arkadaşlar lütfen cevap verin, yardımcı olun bana
  • Arkadaşlar bilen varsa yardım etsin lütfen
  • Ana oda için 50 lira kurulum ücreti şudur;Kampanya kapsamında iç kurulum ve aktivasyon ücretsizdir.Dış kurulum gerekiyorsa yani size Eutelsat çanağı lazımsa 60 lık anten kurulumu için tek seferde bayiye 50 lira yada 12 taksitle ayda 5 lira toplamda 60 lira olarak Digiturk faturasıyla ödenebilir.Eğer çanak ihtiyacınız yoksa bu 50 lirayı ödemezsiniz.
    Yan oda için 10 lira aktivasyon bedeli alınıyor.Normalde 40 liradır şuan bir kampanya var 10 lira alınıyor aktivasyon için.
    Şuan farkettim sitede Eutelsat merkezi sistemi varsa çanak anten ihtiyacınız olmaz o 50 lirayı da ödemeniz gerekmez.Kampanya için 0212 473 7373 Digiturk müşteri hizmetlerinden başvurada bulunun onlarda çanak anten olayını söylerler ve bayiye anten ihtiyacı yok diye bilgi verilir bayi para isteyemez.Sadece yan oda için 10 lira aktivasyon ödersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefe16 -- 29 Şubat 2016; 17:43:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.