Bildirim
Kurulum Hizmeti? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türknet'ten memnun olmak tabii ki suç değil. "suç" olan türknet'ten memnun olmayan, sorun yaşayanların konularına girip "vay efendim türknet şöyle iyi şu paraya bu hizmeti nerden bulacaksın" tarzı yorumlar yazıp, sorun yaşayanların konularını kirletmek. Burada var öyle 3-5 eleman. Artık ben de bunların firmanın maaşlı elemanı olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fanboyluk diyorum. Bunlar bir ürün ya da bir hizmet kullanıyorlarsa o kullandıkları ürün ya da hizmeti veren marka / isim en iyisidir daha iyisi yoktur bunlar için. Çünkü bunlar gerçek yaşam alanlarında ezik kimsenin sallamadığı ortamlarda gruplarda ortalık paraziti gibi dolaşan yaşam türleri bunlar. En iyi yaptıkları şey kendilerince ego kasmaktır. Çünkü başka bir işe yaramazlar. -
-
Merhaba, kurulum hizmetini sıfırdan aboneliklerde gerçekleştiriyoruz. Kurulum hizmetlerinin neleri kapsadığını ve neden gerekli gördüğümüzehttps://turk.net/kurulum-hizmeti sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X