Şimdi Ara

Kurulum Hizmetleri Başlatılıyor Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar, benim Acer marka laptopum var Sistemi geri yükleme seçeniğinden gelişmiş ayar yaptım yani Fabrika ayarlarına döndürdüm. Bunu daha önce 3 4 kere yaptım hiç bir sorun yoktu. Fakat en son yaptığım da herşey güzel oldu tam biticek Windowsu kurucak hoşgeldiniz kısmında '' Kurulum Hizmetleri Başlatılıyor '' yazısı geliyor, aradan 5 saniye sonra bir seçenek çıkıyor ve , Windows hata buldu devam etmek için yeniden başlatın diyo tamam diyorum ardından yine aynı seçenek geliyor. Güvenli modda açtım aynı sıkıntı yine var CD taktım format CD'sini görmüyor, yani XP Caspere ait format CD'si taktım onu da görmedi. PC açılırken F8'e basıp güvenli mod yerine girdiğimde ordaki bütün seçeneklerle başlatmayı denedim olmadı bide başlangıç yeri Türkçe yerine İngilizce olmuştu. Lütfen yardım edin 10 gündür forumu aradım durdum bulamadım.

• Lütfen acil yardım edin 10 gündür aradım ama yok yani yok, başına gelmiş olan varsa lütfen bi yardım etsin.
  • Kurulum hizmetleri başlatılıyor yazısı geldikten 5 saniye sonra gelen yazı bu bi yardım edin..

Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı.Windows yüklemesi devam edemiyor.Windows'u yüklemek için bilgisayarı yeniden başlatmak üzere 'Tamam'ı tıklatın ve yüklemeyi yeniden başlatın

bu yazı devamlı geliyor.
  • Hocam format atmayı denedin mi ? Bi de hangi işletim sistemini kullanıyorsun yani win 7, xp vs.
  • Format atmak istemiyorum ne yalan söyliyim eğer çözüm bulamazsam zaten formata deniyeceğim. Win 7 işletim sistemi kullanıyorum.
  • Fabrika ayarlarına döndürürken işlem sürerken benim şarz kablom çıkmış fark etmedim, laptopda şarjz cihazını çıkarınca laptop kapanmış geldiğimde kapalıydı açtıktan sonra işte böyle oldu.
  • Sistemi geri yükle F8 komutundan.
  • Hocam öyle bir şey yok işte F8'i açınca bilgisayarı onar seçeneği de gelmiyor gelse sistemi geri yükliyecem.
  • Bios'a girip Boot Menuden CD-Rom ' u ilk sıraya al kaydet ve kapat. Format Cd'si ni takıp formatını atabilirsin.
  • Hacı yaptım dediğin şeyi fakat yok yani olmuyo. Laptoplardaki BIOS ayarlarında fazla bir şey yok zaten ne yapacağım bir türlü anlamadım yani dediğin gibi CD'yi en başa getiriyorum fakat yine hiç bişe olmuyo
  • Başına gelen yokmu bu sıkıntı yardım edin lütfen 12 gündür arıyorum bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.