Bir şirketin sıfırdan bilgi sistemleri yapılanması söz konusu... Gerek yazılım ayağında .net, delphi ve yoğun database uygulamalarında kullanılacak gerek se ağ yönetimine yardımcı olucak.Kısacası profesyonel kullanılacak.Bunun yanında multimedia, grafik ve Web uygulamalarında da da kullanıma açık olmalı.
Toshiba marka fanatikliği yaparak gözümde ilk sırayı alıyor. Toshiba içerisinde Tecra lar multimedia yönünden zayıf kalıyor HD çıkışları yok en bariz olarak.O yüzden Satellite Pro serisine yöneldim.
Toshiba Satellite Pro R850-10V modeli birinci seçeneğim.
Asus da kurumsal kullanım için sanırım B53S türkiyede satılmıyor..Satılıyorsa sizleri dinliyorum :) akabinde diğer seçenek HP Pro book (elitebooklar gereksiz pahalı yani saçma)
Fakat bu yazdıklarımı göz önüne alarak sizlerin önereceği modeller ve benim seçmiş olduğum Satellite Pro R850-10V hakkındaki yorumlarınızı rica ediyorum...
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
Bu arada Lenovo thinkpad Serisinden de düşündüklerim var fakat onlar hakkında da IBM den sonra Thinkpad serisinin bozulduğu, verimsizleştiği söylentisi var bilmiyorum Thinkpad hiç kullanmadım
Asusun N53SN-SZ182V nin özellikleri ve fiyatı resmen kalbinden vuruyor insanı :/
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ Intel Core i7-2630QM 2.0 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.93 GHz. ) 6 MB Cache Bellek İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i7 RAM 4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram SABİT DİSK 500 GB SATA (7200 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit) EKRAN KARTI NVIDIA GeForce GT 550M Max. 2613 MB Ekran Kartı EKRAN BOYUTU 15.6" Full HD LED Ekran (1920 X 1080) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1920 X 1080 SES ÇIKIŞI Stereo BATARYA BATARYA SÜRESİ 3 Saat (Kullanım şartlarına bağlı maksimum süre) WEBCAM WEBCAM Var NETWORK RJ45-ETHERNET 10/100/1000 WIRELESS LAN 802.11 a/b/g/n RJ11- MODEM Yok BLUETOOTH Var ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK DERİNLİK 266 mm YÜKSEKLİK 30-40 mm GENİŞLİK 391 mm AĞIRLIK 2.7 Kg ARAYÜZLER DC-IN 1 USB (2.0) 3 USB (3.0) 1 E-SATA Yok HDMI 1 VGA 1 IEEE 1394 Yok KART OKUYUCU 1 EXPRESS CARD SLOT Yok MİKROFON GİRİŞİ 1 KULAKLIK ÇIKIŞI 1 PARMAK İZİ Yok MINI DISPLAY PORT Yok
Bununla Satellite Pro R850 arasında durdum kaldım resmen :/