Şimdi Ara

Kurumsal Ve Güvenilir Hosting Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba forumda yeniyim ilk konumu kararsızlık yaşadığım için açıyorum. Hosting konusunda hep yarı yolda kaldım diyebilirim. R10 da önerilen uygun fiyatlı hostinglerin mağduriyetini hep yaşamış biri olarak güvenilir, ulaşılabilir, sağlam hosting firması arıyorum. donanımhaber ailesinden bu konu hakkında bana yardımcı olmalarını bekliyorum.:)

• o mağduriyeti bende yaşadım hostingde. Domain kaydında bile şüphe duyuyorum artık. Domainlerim bir kısmı godaddy'de. Hostingide natrodan alıyorum. Memnunum hizmetlerinden tavsiye ederim.
  • arekamint kullanıcısına yanıt
    Natro ile ne zamandır çalışıyorsunuz. ? Aklımda olan firmalardan biriydi çok tavsiye edildi muhtelif forumlarda sormak istedim size
  • osmanuss kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 5 yıldır hizmeti natrodan alıyorum. Eski bir firmadır güvenli olduğu için tercih ediyorum sonuçta hepimiz bir emek harcıyoruz boşa gitmesini kimse istemez. Piyasada işini iyi yapan hosting firmaları elbet vardır fakat şuan onlarla çalışmadığım için tavsiye edemiyorum maalesef.
  • Merhaba,
    tosting.net
    Tosting - Alan Adı, Hosting, Sanal Sunucu Hizmetleri
    https://tosting.net
    üzerinden size uygun olan ve güvenli hostinginizi alabilirsiniz.
  • Natro
  • Sınırsız Web Sitesi
    Sınırsız SSD Disk Alanı
    Sınırsız Trafik
    Sınırsız E-Posta
    1 Core CPU
    1 Adet MsSQL
    Sınırsız MySQL
    Windows / Linux
    C-Panel / Plesk Kontrol Paneli
    Sadece 50₺

Whatssap 05422910234 bana ulaşabilirsiniz iyi günler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba mention]osmanuss[/mentioned]

Ben yaklasik 1 senedir gofasthost kullaniyorum inanilmaz memnunum. donanimhabere ozel ucretsiz 1 ay deneme promosyon kodu paylasmislardi gecen hafta. bi dene derim calisiyor mu (promosyon kodu: gofast-donanimhaber). 1 EUR=1TL calisiyorlar fiyatlar baya uyguna geliyor.
  • www.reaxmac.com

Kurumsal Ve Güvenilir Hosting Arıyorum

Firmamız, Bireysel ve Kurumsal internet hizmetleri sunabilmek amacıyla 2011 yılında yazılım firması haline gelmiştir. Kurulduğu günden itibaren müşterilerine kesintisiz, hızlı ve güvenilir yazılım & tasarım hizmetleri sunmayı ve eksiksiz müşteri memnuniyetini amaç edinmiştir.2013 yılında firmamız ağırlıklı olarak Bireysel / Kurumsal hosting pazarında faaliyet göstermekle birlikte,2015 yılı itibari ile bireysel / kurumsal ve pazarda da ağırlığını hissettirmek üzere yeni yatırımlar yapmaktadır. En iyi hizmeti verebilmek için en iyilerle çalışılması gerekir. Bu nedenle birlikte çalışmakta olduğumuz iş ortakları ve tedarikçi firmalar konusunda da çok titiz davranmaktayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaxmac -- 18 Eylül 2019; 12:48:52 >

• Diğer muhtelif forumlarda da ortak öneri olan natro ile çalışmaya karar verdim. Öneride bulunan herkese teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.