Şimdi Ara

Kurutma Makinesi Yardım - Arçelik 3883 KT? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım hocam hocam çok teşekkür ederim. Aldınız mı siz ? Aldıysanız hangi modeli kaça aldınız acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgeLiderr

Anladım hocam hocam çok teşekkür ederim. Aldınız mı siz ? Aldıysanız hangi modeli kaça aldınız acaba ?
    hesap kesimini bekliyorum pazar günü alacam inş. 3883 kt karar kıldım. 2600-2700 arası internet üzerinden satış yapan bayilerden birinden alacam. fiziksel bayide vur kır 2800den aşağı inmiyorlar. yerel esnafı desteklemek istiyorum ama biz de parayı ağaçtan toplamıyoruz
  • MoonRider M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Hocam 3893 vs 3881 düşünüyorum. Öner’iniz nedir ? 3893 9 kg ama 3881den fiyatı daha dusuk ? Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buz_Adam32. kullanıcısına yanıt
    3881 piano serisidir. ön paneli farklıdır. onun dışında ufak tefek 1 2 farkı var ama bence değmez. 3893 tercih edebilirsiniz
    Çamaşır makinem 8 kg. Üzerine 9 kg kurutma montajı olur mu ?

• Buz_Adam32. kullanıcısına yanıt
    olur hocam servis kurulumunu yapar
    Teşekkür ederim

• MoonRider M kullanıcısına yanıt
    ben sıkıntı yaşamadım. ürünü sorunsuz kullanıyorum. Resmi arçelik bayisi gürses mağazaları diye geçiyor. Uygun fiyat politikası var diye forumu görünce yardım olsun diye yazdım.
  • Ürünü yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Aşağı yukarı 15 kere çalıştırmışızdır. Daha önce kurutma makinesi kullanmadığımız için ne bekleyeceğimizi bilmiyorduk ama çok memnunuz. Üründen bağımsız kurutma makinesinin ihtiyacının bu kadar elzem olduğunu kullandıktan sonra anladık ve keşke daha önce alsaymışız dedik. Ufak çocuk da olduğu için çamaşır seansları yoğun oluyor. Özelllikle bizim gibi karı-koca çalışıyorsanız zamanın ne kadar değerli olduğunu anlatmama gerek yok. Büyük rahatlık!

Ürüne gelecek olursak;

9kg çamaşır makinesiyle kullanıyoruz. Bu konuda ön araştırmama göre genel olarak 9a 8 yeterli deniliyordu ve öyle de oldu. 9kg electrolux çamaşır makinesinin üstüne tam oturdu, yanlar tam hizalı. 9 kg kurutma olsaydı ölçü farkeder miydi bilmiyorum. Belki de sığmayabilirdi.

Nem sensörü önemliydi bizim için. Her zaman tam dolduramadığımız için 3 saat boşuna dönmesin istersiniz. Başta 2 saat 30dk olan program 1 saate bitebiliyor. O yüzden içine atarken diğerlerinden kalın veya zor kuruma ihtimali olanlar varsa ayırıyoruz.

Koku kapsülü olayı var, kuruturken hoş bir koku ekliyor. Yoğun değil rahatsız etmiyor.

Her yıkamadan sonra tozları alma olayı gözümüzde büyümüştü ancak kurutma bitince 10sn sürmüyor bu işlem. Bu konuda kafanıza takılan durum varsa hiç gözünüzde büyütmeyin.

Alt kısımda radyatöre benzer kanatların olduğu yeri düzenli süpürgeyle temizleyin diyorlar. Orasını da 2-3 kurutma sonrası alıyoruz ama ufak tefek toz birikintisi oluyor. İleriye dönük içeriye kaçmış olan varsa ne olur ne gider bilmiyorum.

Su haznesi boşaltma olayı çok basit. Gidere bağlarsanız onunla da uğraşmazsınız.

Çamaşır makinesi üstüne montaj yaptırdık. Ben üst kapağı söküp diğer makineye oturtacaklar falan hayal etmiştim. Basit 4 tane yapışkanlı menteşeyle kurutmanın ayaklarını çamaşırın yanına yapıştırıyorlar bir nevi.

• Merhaba ben de bu makinayı almayı düşünüyorum. Arçelik marka en uygun bu cihaz. Altusun A++ olan makinasıyla arada az bi fark var. Altus bulaşık makinemden çok memnunum aslında ama arçelik olunca yakın fiyatta arçelik seçeyim diyorum. Hala memnun musunuz 3883 ten?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.