Şimdi Ara

Kurutmalı Çamaşır makinesi tavsiye..? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
36
Favori
521.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30460 tr serisi bende aldım sizlerin yorumlarıyla tek sıkıntı suanda kurutmadaki plastik kokusu servis geciceğini soyluyor umarım ole olur
  • Arkadaşlar merhaba,

LG F14A8RDS5 almak istiyoruz, 9 Kilo Yıkama (A+++) 6 kilo kurutma (A)

Değerli fikirlerinizi rica ediyorum.

www.lg.com
    LG F14A8RDS5 Çamaşır Makinesi | LG Electronics Türkiye
    http://www.lg.com/tr/camasir-makinesi/lg-F14A8RDS5

• Yeri müsait olanlar kurutmalı makine almayın!! Yok yerim mecburum diyorsanız bosch un hava yoğuşmalı kurutmalı çamaşır makinesi var onu alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce n11den 1710 tlye hotpoint- ariston aqd1171d serisini aldım.. haftasonu elimizde olacak İnsallah..
    bu son seriymiş, İnşallah hatalar düzeltilmiştir...
    bu makinadan kullanan yada bilgisi olan varsa, yorumlamasını rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker2052

30460 tr serisi bende aldım sizlerin yorumlarıyla tek sıkıntı suanda kurutmadaki plastik kokusu servis geciceğini soyluyor umarım ole olur

Boshun makinesinde demi plastik kokusu oluyor
    Peki yikamasindan ve kurutmasndan memnunmusnz

• quote:

Orijinalden alıntı: joje

yeriniz varsa ayrı alın. bazı pamuklular biraz çeker. ben göleklerimi artık kurutmuyorum , yıkadıktan sonra çıkarıp asıyorum hassasta kurutsam kısa sürede kurutsam yakaları erimeye başlamıştı, çünkü çamaşırlar sürekli birbirine sürtüyor yıkamada zaten aşınıyor üstüne bide kurutmada aşınıyor hani bazılarının ooo acayip toz çıktı ne kadar kirliymiş dediği şey çamaşırın aşınan tiftiği, aynı şey siyahlar içinde geçerli bende özel deterjan kullanıyorum sogukta tersten yıkıyorum asarak kurutuyorum hassas kurutma yaptıgında zaten nemli çıkıyor çamaşır , rengide açılmasın diye kurutmuyorum artık. bazı kurutma makinalarınının çamaşırları yuvarlamadan sabit bir raf takarak kurutma özelliği olanlar var , yünlülerde çok hassaslarda hatta spor ayakabısı kurutmal için bile kullanılıyor ,özel çamaşırları yıpratmadan renk fazla açılmadan kurutabilir. combolarda öyle bir şans yok. evde yer varmı yok mu ona göre karar verin bence.

Merhaba.

Hassas kıyafetlerinizin zarar görmemesi için makinenizdeki yünlü ve ipekli kurutma programlarını kullanabilirsiniz.

İpekli programında beşik hareketi gibi sağ-sol yapıyor.

Yünlülerde ise hızlıca çevirerek çamaşırları kazan kenarına yapıştırıyor. Sanki rafa konmuş gibi yuvarlamadan ve hareket ettirmeden kurutmuş oluyor.

Farklı kumaşlarınız için farklı programları denemeden çekinmeyin, daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

• Devian kullanıcısına yanıt
    A+ sınıfı ısı pompalı alın. Yani ayrı alın.
    Bizdeki bosch da; daha düşük sıcaklıkta kurutma yapmak için "hassas" seçeneğini kullanıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede hassas seçeneği var basınca süre uzuyor.Sıcaklık düştüğü için olabilirmı acaba?

• evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Bizdeki bosch da; daha düşük sıcaklıkta kurutma yapmak için "hassas" seçeneğini kullanıyoruz.

kumaşa zarar veren sıcaklık mı yoksa sıkma olayımı (döndürmesi mi ) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

kumaşa zarar veren sıcaklık mı yoksa sıkma olayımı (döndürmesi mi ) ?

DURUMA GÖRE HER İKİSİ DE.
    ama sizin bahsettiğiniz, GENELDE sıcaklıktandır.
    eski tip B sınıfı tercih etmezseniz, ve doğru çamaşıra doğru proğramı seçerseniz sıkıntı yaşamazsınız.
    A+ sınıfı ısı pompalı makine tercih edin.
    extra kurutma proğramını seçmeyin.
    Dolaba kaldırma proğramını seçebilirsiniz,
    hassas çamaşırlarınızda veya siyah çamaşırlarınızda "hassas" seçeneğini seçebilirsiniz.
    Devir olarak 1400 yerine 1000 devir seçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 13 Haziran 2016; 10:49:39 >

• Bende kurutmalı makina almak niyetindeydim ama hala kimse tavsiye etmiyor. O yüzden ayrı ayrı alıp üst üste koyacağım ikisini. Aklımda arçelik 9123ycm modeli var.
    Kurutmayı ise sadece çorap, don atlet, çarşaf vs kurutmak istiyorum. Diğer hiçbir kıyafet kurutmaya atmaya gelmiyor maalesef.

• merhaba arkadaşlar yıkamalı ve kurutmalı makine almayı düşünüyorum.
    urun.n11.com
    Çamaşır Makinesi Fiyatları & Kampanyaları - n11.com
    http://urun.n11.com/camasir-makinesi/lg-f14a8rds5-1400-devir-camasir-makinesi-P58287287

bu ürünü önerir misiniz? yoksa daha farklı ürünler mi önerirsiniz. hangi marka daha iyidir.

dolap içerisinde kullanacagım ürünü. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol-61

Yeri müsait olanlar kurutmalı makine almayın!! Yok yerim mecburum diyorsanız bosch un hava yoğuşmalı kurutmalı çamaşır makinesi var onu alın.

hangi model hocam?
  • muhendizz M kullanıcısına yanıt
    Bu ürün

• bu üründe 7'ye 4 var. Biraz daha fazla kurutmaya ihtiyacım olacaktır. O zaman ne önerebilirsiniz?
  • Arkadaşlar selam. Çamaşır makinesi alma arefesindeyim. Oturduğumuz evde balkon olmadığı için ve iki farklı cihaz da kullanmak istemediğimiz için (Mecbur kalırsak kullanırız) tercihen kurutmalı ve çift kişilik yorgan ile battaniye yıkayabileceğimiz minimum kg da ve maksimum 5 binlira civarında evladiyelik en az bi 10-15 sene sorun çıkartmayacak bir makine tavsiye edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NETGUYTR

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Green

Hocam BOSCH WVG30460TR makinesini ben de almayı düşünüyorum. Kaça ve nereden aldın bilgilendirir misin? Teşekkürler.

burdan aldım.
    http://www.bosch-home.com.tr/store/product/WVG30460TR/WVG30460TR?searchTerm=

fiyatı da yazıyor. ama bir bosch bayisine gidebilirsiniz başka kampanyalar da olabilir.

merhaba,

bosch bayisi yıkama+kurutma tek programda olmadığını, yıkama bittikten sonra makineyi tekrar çalıştırıp kurutma yapılması gerektiğini söyledi.

sorum şu, 4kg çamaşır atıp önce yıka sonra kurut akşam eve geldiğimde makineden alayım gibi bir şansım yok mu bu makinelerde?

• alakası yok. tüm programların üstüne kurutma ekleyebilirsiniz.
    o bayi bilmiyor demek ki. ayrı yıkama kurutma yapmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NETGUYTR

alakası yok. tüm programların üstüne kurutma ekleyebilirsiniz.
    o bayi bilmiyor demek ki. ayrı yıkama kurutma yapmaya gerek yok.

Evet bayi bilmiyormuş. Siemens'e gittim onlar var deyince anladım mevzuyu.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.