Şimdi Ara

Kurutmalı Çamaşır makinesi tavsiye..? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
36
Favori
521.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barsoy

Samsung WD90K6410OS modelini kullanıyorum 1 haftadır. Aslında mayısta almıştım ama yeni taşındık. Yıkamada ve kurutmada bir sorun görmedim. İlk kurutmada hafif nemli çıkmıştı ama dün akşamki yıkamada makinenin işi gece yarısından sonra bittiği için sabah baktım kupkuru çıktı giysiler. Serme derdi olmayınca iyi oldu iyi ki almışım dedim.

Bir ara bornoz ve havluları deniyeceğim- esas bunu merak ediyorum : acaba kazanın içinde tiftik bırakır mı diye.

Havayla yıkama işini sevdim gün içinde kirlenmeyen ama ter kokusu sinen giysiler için suya deterjana gerek kalmadan hem vakitten hem paradan kazanıyorsunuz. Bunun aslında kurutmadan farklı bir şey olduğunu sanmıyorum aynı özelliğin sadece adını değiştirip ilave özellikmiş gibi sunuyorlar. Aynı add wash özelliğinin aslında sadece başlat-duraklat düğmesinin bir fonksiyonu olması gibi.

Ama şimdilik netice olarak memnunum iyiki almışım modundayım.

Bir de dün akşam çalışırken android telefonla ses şiddetini ölçtüm :80dB çıktı! Makinenin teknik verilerine göre
    Ses Seviyesi (Yıkama)
    54 dB
    Ses Seviyesi (Sıkma)
    73 dB
    Ses Seviyesi (Kurutma)
    62 dB
    yazıyor ama bendeki ölçüm sonucu bu. Bilmiyorum ne kadar doğru tabi.

Hocam aynı makineden almayı düşünüyoruz. Memnun musunuz halen? Problem, aksaklık, beğenmediğiniz özellikleri oldu mu?

• ben de bir süredir araştırıyorum samsung Wd90j6410aw ile Wd90k6410aw arasında sadece kapak farkı mı var ? ayrıca aynı modelin sonu as ile biten aw ile bitenler var bu renk kodu mu? Biri beyaz diğeri gri demek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diler100

quote:

Orijinalden alıntı: vasel

Hotpoint RDPD 107617 JD TK Yeni Nesil Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Yıkama 10kg kurutma 7 kg

Bugun bu makinayi aldim internetten yorumlari mi yazarim kullanirken bakalim 1749 liraydi 100 tl bonus hediyeli 1649 a geldi bakalim kismet

Memnun musunuz makineden acaba?

Çok şikayet aldığını çok sorunlar yaşandığını servislerin yetersiz olduğunu söylendiği için iptal edip lg aldım memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kibitzer kullanıcısına yanıt
    okttay kullanıcısına yanıt
    Kurutmada şöyle birşey var: ne kadar fazla çamaşır atarsan o kadar nemli çıkıyor. Tam kuru çıkmasını istiyorsan mümkün olduğunca az çamaşır atman lazım. Mesela maksimum 9 kg yıkama, 6 kg kurutma (ki bu sadece beyazlar için) etiketine bakıp 6 kilo çamaşır atarsan baya ıslak çıkar. Bir keresinde üşenmeyip el terazisi ile bir market poşetine doldurduğum çamaşırı tarttım, 1 kilo geldi. 2 kilodan fazlası nemli çıkıyor.

Bir de iç aydınlatma olsaydı iyiydi. Buna eskiden gerek duymazdım ama bu makinede lazımmış. Çünkü Cam hakkaten siyah. Tamburun döndüğünü bile göremiyorum. Bazen içine fener tutuyorum makine normal dönüyor mu diye

S: silver W: white
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Kurutmada şöyle birşey var: ne kadar fazla çamaşır atarsan o kadar nemli çıkıyor. Tam kuru çıkmasını istiyorsan mümkün olduğunca az çamaşır atman lazım. Mesela maksimum 9 kg yıkama, 6 kg kurutma (ki bu sadece beyazlar için) etiketine bakıp 6 kilo çamaşır atarsan baya ıslak çıkar. Bir keresinde üşenmeyip el terazisi ile bir market poşetine doldurduğum çamaşırı tarttım, 1 kilo geldi. 2 kilodan fazlası nemli çıkıyor.

Bir de iç aydınlatma olsaydı iyiydi. Buna eskiden gerek duymazdım ama bu makinede lazımmış. Çünkü Cam hakkaten siyah. Tamburun döndüğünü bile göremiyorum. Bazen içine fener tutuyorum makine normal dönüyor mu diye

S: silver W: white

Çok teşekkürler. Makineyi aldık. Umarım memnun kalırız

• Kibitzer kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.

• barsoy kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

Bugün gitti gidiyor kampanyası ile 2.300 TL 6 taksit + 100 TL banka Puanı ile WD90J6410AS sipariş verdim.
  • arkadaşlar
    LG F4J9JHP2T 10,5 / 7 YIKAMA GRİ KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ
    hakında bilgisi olan var mı? Bu parayı vermeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRsen_lupEn

arkadaşlar
    LG F4J9JHP2T 10,5 / 7 YIKAMA GRİ KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ
    hakında bilgisi olan var mı? Bu parayı vermeye değer mi?

Makinayı aldınız mı? Ben de bu makinayı düşünüyorum. Kullananlardan ve ustalardan yorum alsak güzel olur.
  • Hocam aldım kullanıyoruz performansı güzel. Şimdilik sorunsuz ama kurutma performası tek kurutma gibi değil hanim sadece çok burusturduğunu söylüyor sadece o kadar.

+Motor yapisi directdrive olması bence çok onemli

• HOTPOİNT ARİSTON RDPD 107607.Tam bir f/p ürünü. 10 kg yıkama 7 kg kurutmalı.Dinamic inverter motor var.10 yıl garantili. Buharlı yıkama,köpüklü yıkama, gibi özelliklerin hepsi var. Aynı özelliklerde samsung lg den 1000 Tl uygun fiyatı. Çok sessiz çalışıyor. Kurutması gayet iyi. Tam kuru çıkıyor. Tavsiye ederim...
  • Ayrıca 90 gün iade garantisi var. Beğenmezseniz servis gelip alıyor parayı hesabınıza yatırıyormuş.150 Tl ye garantiyi 6 yıla uzatmanızı tavsiye ederim. Bir aydır kullanıyoruz. hem yıkama hem kurutmasını test ettim. Yeni nesil makina olduğu için sıcak hava üfleyerek kurutuyor. Kuruturken su tüketmiyor. Dikkat edilmesi gereken yorgan çarşaf gibi ağır şeyler aynı anda yıkanırken 1600 devir sıkma yapmamak lazım. Çamaşır çok ağır olduğu için sıkarken 1600 yüksek devirlerde samsung lg lerdede olduğu gibi ses yapabiliyor. Ama düşük devirlerde veya hafif çamaşırlarda çok sessiz. Kurutmalı makinalarda dikkat edilmesi gereken bir husus da kurutma bittiğinde makina çok sıcak olduğundan çamaşırları çıkarırken kapak lastiğine dikkat edilmeli. fermuar gibi kesici nesneler zarar verebilir. Ayrıca kurutma bittiğinde mutlaka kapak açık bırakılıp makina soğuduktan sonra tekrar yıkama yapılmalı. Herkese iyi günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yk40 -- 21 Kasım 2017; 9:22:17 >

• Herkese merhaba. Evimizde kullandığımız +10 yıllık Bosch WFO 2061 model çamaşır makinamız ara ara sıkmadan (gerçek devrini bulmadan) programını tamamlıyor. Servis kart değişimi falan derse yenisini alacağım. Ve bugünlerde kurutmalı makinalar dikkatimi çekiyor. Ancak forum sayfalarını okuduğumda alacağım makinaya karar vermek şöyle dursun, neredeyse bütün markalardan soğudum.
    Ricam etsem; bana hangi kurutmalı makinayı önerirsiniz? (Fiyat olarak 3000 TL civarında birşeyler olabilir)
    Şimdiden teşekkürler.
  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt
    kurutma ve çamaşır makinesi bir arada alırsanız pişman olursunuz. ikisini ayrı ayrı almanız en iyisi.
  • BOSH WVG30460TR kullanan var mı? Ben de bu makinayı almayı düşünüyorum. Yer problemi bende de var malesef, her türlü yolu denedim ama iki makina sığdıramıyorum eve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserdargl

kurutma ve çamaşır makinesi bir arada alırsanız pişman olursunuz. ikisini ayrı ayrı almanız en iyisi.

vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler.
  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt
    Kurutma makinesi tavsiyesi isterseniz electrolux car bende sde modeli, çok ama çok memnunum. Onun bir üst modelini tavsiye ederim çünkü bir üstü düğmeli bu dokunmatik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle kurutmalı makina tavsiye ederim. Gayet kullanışlı. Zaten kurutma makinası fiyatına Kurutmalı çamaşır makinası alıyorsunuz. Ben 1600 Tl civarına Hotpoin rdpd 107617 modelini aldım. Çok memnunum. 10 yıl motor 6 yıl ürün garantisi var. Kurutma sistemi yeni nesil ısı pompalı. Zaten kurutmayı sürekli kullamıyorsunuz. 1600 devirde sıkınca çok az nemli kalıyor. Kurutma ve çamaşır makinası 3500 civarı tutar. O fiyata 2 tane kurutmalı makina alırsınız. Tabiki bütçenize göre daha pahalı markalarda almak mümkün. Ben samsung lg hotpoint arasında uzun süre araştırma yaptım. Hotpoint te karar kıldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
  • yk40 Y kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz üzerine dün siparişi verdim bakalım nasıl çıkacak. 90 gün iade hakkı veriliyor olması güzel en kötü iade ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.