Şimdi Ara

Kurutmalı Çamaşır Makinesi vs. Kurutma Makinesi & Çamaşır Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kurutmalı Çamaşır Makinesi vs. Kurutma Makinesi & Çamaşır MakinesiDedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Kurutmalı çamaşır makinesinin kurutma fonksiyonun çalışmama sebeplerini anlattığım videom. Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #kurutmamakinesi #kurutma #beyazeşya #nedeni #bilgilendirici #önemli #teknik #püfnokta
    https://www.youtube.com/watch?v=hr-zSk84nYw&feature=youtu.be

Kurutmalı Çamaşır Makinesi vs. Kurutma Makinesi & Çamaşır MakinesiDedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Her marka bu makinelerden üretti. Tamire gelenlerin içini açtığımız zaman gördük ki, durumları hiç iyi değil ve ciddi masrafa yol açıyor. Tek bir kurutmalı çamaşır makinesi olacağına, çamaşır makinesi ayrı, kurutma makinesi ayrı olması daha mantıklı. #keşfet #sebebi #kurutmalı #özellik #çamaşırmakinesi #bilgilendirici
    https://www.youtube.com/shorts/BdazdFy0LGk?feature=share
  • LG Bu makine ile olayı bitirmiş gibi eşim çok begendi :) ve bu modeli almaya karar verdik alıp kullanmaya başladığımızda yorumlarımı ayrıca yazarım..

fiyat biraz yüksek gibi fakat kaliteli yıkama + kurutma ayrı ayrı aldığınızda yakın fiyatlara geliyor zaten.

https://www.lg.com/tr/camasir-makinesi/kurutmali-camasir-makineleri/w4w8bvkkzhm/

Kurutmalı Çamaşır Makinesi vs. Kurutma Makinesi & Çamaşır Makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 18 Ekim 2024; 10:52:26 >

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

LG sakın almayin biz hiç memnun degiliz

• Moueson kullanıcısına yanıt

Valla bizde 9 kilo yıkama 6 kilo kurutması var 2016 yılında almıştık çok memnunuz 8 senedir 1 kez bile sorun yaşatmadı, yıkama ve kurutma işlemi uzun sürdüğü için sadece kurutma yine LG alacakken bu modeli gördük mağazasında ve bu modeli almaya karar verdik..

Ayrıca kullanan akrabağlarımızda var onlarda çok memnun siz neden memnun değilsiniz bilmiyorum ama biz çok memnunuz ve haftasonu şu washTower modelinin siparişini vereceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 18 Ekim 2024; 13:27:31 >

Kesinlikle tavsiye etmem . Kurutma makinesi çamaşırları yıpratıyor ve nemli bırakıyor. Uzak durun . Biz bir hata ettik aldık siz almayın

yakın arkadaşım şu modelini RH10V9PV2W kullanıyor ve çok memnun bizde 8 senedir yıkama kurutmasını kullanıyoruz ve çok memnunuz, herkesin memnun olmayabilir tabiki.

şikayetvar'da diğer markalarda da şikayet çok fazla var..

2 ay önce Media mark dan sizin almayi düşündüğünüz iki makineli modeli 35 bine almistik ama hayal kırıklığına uğradık . Hiç bekledigimiz gibi çıkmadı . Çoğu kıyafetimiz kurutmada yırtıldı ve yıprandı . O yüzden benim için LG sadece televizyon demektir. Bir daha da asla LG çamaşır ve kurutma makinesi almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 18 Ekim 2024; 13:39:57 >

Açıkcası WashTower'ın söylediğiniz fiyata düştüğünü hiç hatırlamıyorum yıkama + kurutma bir arada ürünler hemen hemen o fiyatlarda.

Evet 8 Yıldır TV'sini kullanıyorum ve artık bazı uygulamaları indiremediğim için OLED65G4LW aldım LG'nin internet sitesinde ses sistemi ile birlikte kampanyası vardı ve inanılmaz bir Tv haklısınız ama ben şuana kadar LG'den hep memnun kaldım çevremde kullanan insanlarda memnun o yüzden sorun yaşayana kadar değiştirmem muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayrakk084

Açıkcası WashTower'ın söylediğiniz fiyata düştüğünü hiç hatırlamıyorum yıkama + kurutma bir arada ürünler hemen hemen o fiyatlarda.

Evet 8 Yıldır TV'sini kullanıyorum ve artık bazı uygulamaları indiremediğim için OLED65G4LW aldım LG'nin internet sitesinde ses sistemi ile birlikte kampanyası vardı ve inanılmaz bir Tv haklısınız ama ben şuana kadar LG'den hep memnun kaldım çevremde kullanan insanlarda memnun o yüzden sorun yaşayana kadar değiştirmem muhtemelen.

Gerçekten Media markta indirime girmişti hatta ayrı ayrı çamaşır ve kurutma makinesi almaktan daha uyguna geliyordu . Fiyatının ucuzluguna kandik aldık ama çok pişman olduk . Sonra ben daha sıfıra yakın olan o makineyi 20 bine zor sattım . Sonra paraya kıydım 100 bine miele çamaşır ve kurutma makinesi aldım şuan çok çok memnunum . Bu tarz beyaz eşyalar da ucuza kaçmamak lazım .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.