Şimdi Ara

Kuş Kanatırcasına Isırıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: supernova034

Bayağı parçalamışsın kendini, yaşın kaç cidden merak ediyorum, sanırım ortaokul öğrencisi falansın, buraya gelip niye yorum atıyorsun anlamıyorum, git konu dışında yap makaranı, söylediklerinin tamamı yanlış. Herşeye dinen bakarsan, yorumlarsan olmaz, hiçbir canlının değerini sen insan olarak biçemezsin, ancak yaratıcısı bilir oke. Elbette doğada güçlü zayıfı yer, bizde et yeriz bunlar ayrı olaylar, ama gidipte bir hayvana işkence etme hakkını sana kimse vermez. Öyle cübbelilerle falan kılavuz tutup saçma sapan anlattıklarına inanacağına oku araştır, kendini geliştir her söylenene inanma, nokta.

ben sana bana bu kişi şunu yap dedi mi dedim sen çok yanlış anlamışsın yada anlammışsın bile benim burda hayvanlara eziyet et dedimi anladıysan yok anlamışsın anlamamışsın yada yanlış anlamışsın köpek ne işe yarar defans yapar köpeği defansa eğitmek eziyet etmek değildir ben burda kuş için yapılabilecek olağan şeyleri anlattım onun haricinde ama şöyle birşey var ama ben mesela senin dediklerini boş beleş buluyorum oke de neymiş bebe misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: iyeka

quote:

Bayağı parçalamışsın kendini, yaşın kaç cidden merak ediyorum, sanırım ortaokul öğrencisi falansın, buraya gelip niye yorum atıyorsun anlamıyorum, git konu dışında yap makaranı, söylediklerinin tamamı yanlış. Herşeye dinen bakarsan, yorumlarsan olmaz, hiçbir canlının değerini sen insan olarak biçemezsin, ancak yaratıcısı bilir oke. Elbette doğada güçlü zayıfı yer, bizde et yeriz bunlar ayrı olaylar, ama gidipte bir hayvana işkence etme hakkını sana kimse vermez. Öyle cübbelilerle falan kılavuz tutup saçma sapan anlattıklarına inanacağına oku araştır, kendini geliştir her söylenene inanma, nokta.

ben sana bana bu kişi şunu yap dedi mi dedim sen çok yanlış anlamışsın yada anlammışsın bile benim burda hayvanlara eziyet et dedimi anladıysan yok anlamışsın anlamamışsın yada yanlış anlamışsın köpek ne işe yarar defans yapar köpeği defansa eğitmek eziyet etmek değildir ben burda kuş için yapılabilecek olağan şeyleri anlattım onun haricinde ama şöyle birşey var ama ben mesela senin dediklerini boş beleş buluyorum oke de neymiş bebe misin ?

Kuş için yapılması gerekenleri anlatmış, zerre kuş bilgisi yok, kuşa tokat at yazmış, hadi kaybol agzımı bozdurma:D Cübbelilerle muhattab ol senin zeka seviyeni aşar aşar burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 7 Haziran 2016; 20:15:53 >

• quote:

quote:

İyeka o tokat at dediğin kuşlar bile senden daha zeki biliormusun bunu. Bide gelmiş o kadar hakarete rağmen, utanmadan halen yazıyor pişkin pişkin, .

• quote:

Orijinalden alıntı: ParadoX__

quote:

quote:

İyeka o tokat at dediğin kuşlar bile senden daha zeki biliormusun bunu. Bide gelmiş o kadar hakarete rağmen, utanmadan halen yazıyor pişkin pişkin, .

şimdi ben gitsem dünyayı kurtarsam ölene kadar dünyayı kurtarmış adam olmam belki farkedilmez bile ben gitsem adam öldürsem ölene kadar bana katil dersiniz şimdide beni yanlış anladınız için kus katili diceniz ben size artık bişi demiyom ama kuşlar örgüt olup size zarar verse yemeginize kakasını yapsa üstünüzü pisletse gözlerinizi oysa mutlu olurum belki

• bişyi daha aklıma geldi bebeklerinizin tırnaklarını gagalar
  • quote:

bişyi daha aklıma geldi bebeklerinizin tırnaklarını gagalar

bence seninde müsait biyerini gagalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinbjk1903 -- 8 Haziran 2016; 15:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral-pc

Soruma cevap hariç her saçma yorum gelmiş çok sağolun

Ben de cevap verdim:
    Ben de aynı sorunu yaşıyorum ama tek fark, ben kuşumu PetShop tan aldım başka sahipten diğil. Kuş, eski sahibine alıstıgından dolayı bunu yapıyor olabilir. Onu kendişne alıştırmalıısn hayvalar vefalıdır eski sahibini özlüyodur. Düzelmezse eski sahibine geri vermelisibn ve ille de kuş istiyosan petsop tan almalısın derim.
    Kuş eski sahibine alıştıysa sana ısınması neredeyse imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivim1

Rabbim ne demis; hayvanlar benim sessiz kullarimdir simdi susuyolar ama mahser gunu onlar konusucak
    Allah belani versin a101 cocugu.

Çok haklısın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinbjk1903

iyeka senin beyni kuşa taksak kuş ters uçar

:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 9 Haziran 2016; 19:00:07 >

• quote:

quote:

:D

• quote:

quote:

Beşiktaşlı mısın yasinbjk1903 ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParadoX__

quote:

quote:

şimdi ben gitsem dünyayı kurtarsam ölene kadar dünyayı kurtarmış adam olmam belki farkedilmez bile ben gitsem adam öldürsem ölene kadar bana katil dersiniz şimdide beni yanlış anladınız için kus katili diceniz ben size artık bişi demiyom ama kuşlar örgüt olup size zarar verse yemeginize kakasını yapsa üstünüzü pisletse gözlerinizi oysa mutlu olurum belki

Evet, gaddar olduğun için mutlu olursun. Terbiyesiz! Sen misin be dünyayı kurtaran adam. Kuş öldüren katil olmuyor mu? Katil insan öldüren mi demek sadece. Bu kadar fantastik düşünme, kuşlar nasıl örgüt olsun? Sanki bunlar Harry potter ve sırlar odası ndaki anka kuşu, biz de basiliskiz gelip gözümüzü oyacaklar sen de hary poter sin kuş senin hayatını kurtaracak dimi? yanlış anlamaymış, geçen defa yazdıklarını hatırlatıyım mı sana hı? sen daha kuşu kurtaramıyon kuşlara kıyıyosun o sana hiçbişiy yapmamış masum canlılara tokat atıyosun bi de dünyayı mı kurtarıcan? önce sen tıkınırken yiyip içtiğini bilgisayarına ya da klavyesine dökmemeyi öğren ondan sonra gel gaddarlık yap

• quote:

Hayret, olmayan şeye bir şey gelemez ki! Sende akıl yok ki, nasıl aklına bir şey gelebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivim1

Ama olmuyo oyle keske seni kesseler!

+1
  • quote:

arkadaşlar merhaba ben iyeka sivas kangal köpeğine tokat atsak köpek ıssırmaz mı dedinizi gördüm öncelikle şaşırdım çünkü köpeğe niye tokat atak dimi benim burda kuşları tokatladığımı sananlar olmuş kesinlikle yanlış ben hayatımda kuş tokatlamadım neyse konumuz o değil belki inanmakta güçlük çekeceksiniz ama ben pitbullar gördüm ama internette ufacık çocugu ıssırıyordu köpeğe tokat mı atmadılar tekme mi atmadılar bırakmadı ufacık çocugu çocuk bu arada afrikalı falan değildi bildiniz türk çocugu ne kadar türk bilmem sonra biri geldi elektroşokun sesini bi açtı köpek kaçtı bunun konumuzla ilgisi sivas kangalıda pitbul gibi bir köpek ben pitbulları sevmem sivas kangallarınıda sevmem köpekleride sevmem bana saldırırlarsa yada korkuturlarsa hiç sevmem ama gördüğünüz üzere pitbull birini ısırıyorken tokat atınca birşey yapmıyor bunu aklınıza iyice kazıyın onun haricinde klavyem bugun duzeldı tusları cıkardım falan fisdan işte neyse şimdi köpek biraz ilginç bir hayvan yani dine göre pis hayvan domuzda dine göre pis hayvan papağan öyle değil onun haricinde ben şey duymuştum cübbeli ahmet hoca bir yılan var dedi yanlış hatırlıyoda olabilirim işte bu yılana bakınca kör oluyormuışsunuz çok korkunç geldi bana o zamandan beri yılan resimlerine bile bakmamaya çalışıyorum zaten gerçek hayatta yılanda görmedim değil ama olsun zaten internette yazarken gerçek hayattan çıkmıyoda değiliz onun haricinde işte yılan öyle it bir hayvan olmasına rağmen bir adam videosu gördüm yılanı tokatla terbiye ediyordu onun haricindede aslında ben senın o cok uzun yazını okumadım bıraz okuyup öyle devam ediyim 1 saniye ama zaten sen anlamıcan daha yollamadım içn ama neyse evet okudum yorumunuzu sayın beyfendi şey demişsiniz iftarda kuş yeseniz ne kadar doyarsınız valla ben tavşan eti hiç yemedim ama yersem yerim yani günah diyil birşey değil beni ne kadar doyurur bilmem yumurtada beni doyurmasada sahur da falan yenir yanı aslında tabi insanın cüssesiylede alakalı onun haricinde size bir resimle cevap vermek istiyorum resim koyum derken siteyi kapatım özür dilerim ama siz nereden anlıcanız neyse bir saniye nakadar zor resim koymak
    quote:

Orijinalden alinti: iyeka

arkadaslar merhaba ben iyeka sivas kangal köpegine tokat atsak köpek issirmaz mi dedinizi gördüm öncelikle sasirdim çünkü köpege niye tokat atak dimi benim burda kuslari tokatladigimi sananlar olmus kesinlikle yanlis ben hayatimda kus tokatlamadim neyse konumuz o degil belki inanmakta güçlük çekeceksiniz ama ben pitbullar gördüm ama internette ufacik çocugu issiriyordu köpege tokat mi atmadilar tekme mi atmadilar birakmadi ufacik çocugu çocuk bu arada afrikali falan degildi bildiniz türk çocugu ne kadar türk bilmem sonra biri geldi elektrosokun sesini bi açti köpek kaçti bunun konumuzla ilgisi sivas kangalida pitbul gibi bir köpek ben pitbullari sevmem sivas kangallarinida sevmem köpekleride sevmem bana saldirirlarsa yada korkuturlarsa hiç sevmem ama gördügünüz üzere pitbull birini isiriyorken tokat atinca birsey yapmiyor bunu akliniza iyice kaziyin onun haricinde klavyem bugun duzeldi tuslari cikardim falan fisdan iste neyse simdi köpek biraz ilginç bir hayvan yani dine göre pis hayvan domuzda dine göre pis hayvan papagan öyle degil onun haricinde ben sey duymustum cübbeli ahmet hoca bir yilan var dedi yanlis hatirliyoda olabilirim iste bu yilana bakinca kör oluyormuissunuz çok korkunç geldi bana o zamandan beri yilan resimlerine bile bakmamaya çalisiyorum zaten gerçek hayatta yilanda görmedim degil ama olsun zaten internette yazarken gerçek hayattan çikmiyoda degiliz onun haricinde iste yilan öyle it bir hayvan olmasina ragmen bir adam videosu gördüm yilani tokatla terbiye ediyordu onun haricindede aslinda ben senin o cok uzun yazini okumadim biraz okuyup öyle devam ediyim 1 saniye ama zaten sen anlamican daha yollamadim içn ama neyse evet okudum yorumunuzu sayin beyfendi sey demissiniz iftarda kus yeseniz ne kadar doyarsiniz valla ben tavsan eti hiç yemedim ama yersem yerim yani günah diyil birsey degil beni ne kadar doyurur bilmem yumurtada beni doyurmasada sahur da falan yenir yani aslinda tabi insanin cüssesiylede alakali onun haricinde size bir resimle cevap vermek istiyorum resim koyum derken siteyi kapatim özür dilerim ama siz nereden anlicaniz neyse bir saniye nakadar zor resim koymak
     Kuş Kanatırcasına Isırıyor

ana sorarsan kizarmis et yedir mesela köpeklerde öle oluyor kizarmis et yiyen fazla bacak kopar miyo ama tabi sen bilirsin istersen misir patlani papaganin agzina koy sonra bantla yada birak elini kana bulasin sonra tokat at sonucda insan öyle terbiye oluyor yada insan it gibi aclikta terbiye oluyor yada kisasa kisas yap yada bir tane daha güvercin al papagani kiskandir ayrica mersinde mi yasiyorsunuz ona göre

canlilari neden boyutuna göre yargiliyorsun suan bir insanin eli ufacik bir dügmede olabilir bu dügme nükleer füze dügmesi olabilir yani bu ufacik sey ülkeni yok ede bilir simdi sana soruyorum tüm küçücük kuslar mi yok olsun yoksa insanlar acliktan ölmeye devam mi etsin bence kuslari kesip yemek açligi bitirecekse kuslarin soyu tükensin

bunlari oku da ondan sonra bu yazdigini yeniden degerlendir. ayrica pitbul insani öldüren bir köpek biliyor muydun? eger alisik degilse en ufak tokattta intikamini alcaktir:https://www.youtube.com/watch?v=m22laJKtIK8
    https://www.youtube.com/watch?v=kZugQbqtQH0
    https://www.youtube.com/watch?v=0ohea4-gHTk
    http://www.zapkolik.com/video/pitbull-kediyi-acimasizca-oldurdu-849243
    ayrica sahipkerini bile gebertiyolar
    sen o boya badana pasta cilayi kendi beynine yap beyninin süresi dolmus senin cilasi eskmimis oruc oruc agızmı bozdurma benim tavşan eti mi dedim lan ben sana, kuş sanki aç insanı doyuracak mı kaç gün doyuracak bütüj kuşları gebert o zaman sonra açlara dagıt sevaba girmezsin. aksine canliyi öldurdugun için gunaha girersin. o kuşlar bi gün bitcek ve insanlar yine ac kalcak insanlar kuştan diğil fakirliten tembellikten aç kalıyo afrika vaktinde biraz çalışaydı suan böyle olmazdı açlar da aynı şekilde isterse
    turkiye olsun. açlara hepikiz üzülüyoz tabi elimden gelse yardım da edeirm senden de daja iyi anlarım o küçük işe yarakaz beyjije s0k bunu benim zekamla seninlki bir dwğeil senin gibi bi düzeysizle de tartıimıycam kuşura bakma ben kendi s eviymdek,lerle tartıiırım yani zekilerle senin gibi aptllarka değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 9 Haziran 2016; 19:33:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HAYAT GÜZELLLL...

quote:

arkadaslar merhaba ben iyeka sivas kangal köpegine tokat atsak köpek issirmaz mi dedinizi gördüm öncelikle sasirdim çünkü köpege niye tokat atak dimi benim burda kuslari tokatladigimi sananlar olmus kesinlikle yanlis ben hayatimda kus tokatlamadim neyse konumuz o degil belki inanmakta güçlük çekeceksiniz ama ben pitbullar gördüm ama internette ufacik çocugu issiriyordu köpege tokat mi atmadilar tekme mi atmadilar birakmadi ufacik çocugu çocuk bu arada afrikali falan degildi bildiniz türk çocugu ne kadar türk bilmem sonra biri geldi elektrosokun sesini bi açti köpek kaçti bunun konumuzla ilgisi sivas kangalida pitbul gibi bir köpek ben pitbullari sevmem sivas kangallarinida sevmem köpekleride sevmem bana saldirirlarsa yada korkuturlarsa hiç sevmem ama gördügünüz üzere pitbull birini isiriyorken tokat atinca birsey yapmiyor bunu akliniza iyice kaziyin onun haricinde klavyem bugun duzeldi tuslari cikardim falan fisdan iste neyse simdi köpek biraz ilginç bir hayvan yani dine göre pis hayvan domuzda dine göre pis hayvan papagan öyle degil onun haricinde ben sey duymustum cübbeli ahmet hoca bir yilan var dedi yanlis hatirliyoda olabilirim iste bu yilana bakinca kör oluyormuissunuz çok korkunç geldi bana o zamandan beri yilan resimlerine bile bakmamaya çalisiyorum zaten gerçek hayatta yilanda görmedim degil ama olsun zaten internette yazarken gerçek hayattan çikmiyoda degiliz onun haricinde iste yilan öyle it bir hayvan olmasina ragmen bir adam videosu gördüm yilani tokatla terbiye ediyordu onun haricindede aslinda ben senin o cok uzun yazini okumadim biraz okuyup öyle devam ediyim 1 saniye ama zaten sen anlamican daha yollamadim içn ama neyse evet okudum yorumunuzu sayin beyfendi sey demissiniz iftarda kus yeseniz ne kadar doyarsiniz valla ben tavsan eti hiç yemedim ama yersem yerim yani günah diyil birsey degil beni ne kadar doyurur bilmem yumurtada beni doyurmasada sahur da falan yenir yani aslinda tabi insanin cüssesiylede alakali onun haricinde size bir resimle cevap vermek istiyorum resim koyum derken siteyi kapatim özür dilerim ama siz nereden anlicaniz neyse bir saniye nakadar zor resim koymak

ana sorarsan kizarmis et yedir mesela köpeklerde öle oluyor kizarmis et yiyen fazla bacak kopar miyo ama tabi sen bilirsin istersen misir patlani papaganin agzina koy sonra bantla yada birak elini kana bulasin sonra tokat at sonucda insan öyle terbiye oluyor yada insan it gibi aclikta terbiye oluyor yada kisasa kisas yap yada bir tane daha güvercin al papagani kiskandir ayrica mersinde mi yasiyorsunuz ona göre

canlilari neden boyutuna göre yargiliyorsun suan bir insanin eli ufacik bir dügmede olabilir bu dügme nükleer füze dügmesi olabilir yani bu ufacik sey ülkeni yok ede bilir simdi sana soruyorum tüm küçücük kuslar mi yok olsun yoksa insanlar acliktan ölmeye devam mi etsin bence kuslari kesip yemek açligi bitirecekse kuslarin soyu tükensin

bunlari oku da ondan sonra bu yazdigini yeniden degerlendir. ayrica pitbul insani öldüren bir köpek biliyor muydun? eger alisik degilse en ufak tokattta intikamini alcaktir:https://www.youtube.com/watch?v=m22laJKtIK8
    sen o boya badana pasta cilayi kendi beynine yap beyninin süresi dolmus senin cilasi eskmimis oruc oruc agızmı bozdurma benim tavşan eti mi dedim lan ben sana, kuş sanki aç insanı doyuracak mı kaç gün doyuracak bütüj kuşları gebert o zaman sonra açlara dagıt sevaba girmezsin. aksine canliyi öldurdugun için gunaha girersin. o kuşlar bi gün bitcek ve insanlar yine ac kalcak insanlar kuştan diğil fakirliten tembellikten aç kalıyo afrika vaktinde biraz çalışaydı suan böyle olmazdı açlar da aynı şekilde isterse
    turkiye olsun. açlara hepikiz üzülüyoz tabi elimden gelse yardım da edeirm senden de daja iyi anlarım o küçük işe yarakaz beyjije s0k bunu benim zekamla seninlki bir dwğeil senin gibi bi düzeysizle de tartıimıycam kuşura bakma ben kendi s eviymdek,lerle tartıiırım yani zekilerle senin gibi aptllarka değil

orucunu allah kabul etsin amin özür dilerim hitler resmide güzelmiş ama yazdıklarınla uymamış pitbull konusunda dahi çok haklısın naparsın dünya böyle

http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/12-yasindaki-cocugu-pitbullun-dislerinden-zor-kurtardilar_102441

neyse sen canını sıkma hayvanlar insanlar için var

ayrıca yasinbjk ninde senin sorduğun "malum" soruya cevap vermemesi beni biraz farklı hissetirdi neyse

bakıyorum bana karşı herşeyi onaylamışsın düşün o zaman aç bi insan dururken hayvana yardım etmek gaddarlık zalimlik canilik deyil midir

ayrıca insan da derki bir hayvandan bile değersizim hatta zaten bu yemeği bana değil ona verdiği için hayvandan bile değersizim demenin bir manası yok çünkü hayvan bile benden değerli oldugundan hayvandan bile değersizim demek manasız yani insanın kalbini kırmıs olursun kalb kırmak kabe yıkmak gibidir

• iyeka kullanıcısına yanıt
    Konuyu farklı yerlere çekip o kadar yanlış yorumluyorsunuz ki gerçekten üslubunuzdan mı zihniyetinizden mi tiksinsem bilemedim.

Sorun şu ki aç bir insan dururken hayvana yardım etmek canilik mi diye soruyorsun? Aç olan insan kendi durumundaki aç olan hayvanında, aç olan insanında halinden anlar. Bunun bilincinde olan , o hale ne yazıkki düşmüş insan zaten böyle düşünmez.
    O hale düştün mü ki bunları sorgulayıp yorumluyorsunuz ki?

Malesefki boyut kuculunce can degersizlesiyor.Insan gibi üstün bir irkimiz var çok şükür. Baska canlilarin onemi yok.Yoksa ne yapardik biz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

orucunu allah kabul etsin amin özür dilerim hitler resmide güzelmiş ama yazdıklarınla uymamış pitbull konusunda dahi çok haklısın naparsın dünya böyle

http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/12-yasindaki-cocugu-pitbullun-dislerinden-zor-kurtardilar_102441

neyse sen canını sıkma hayvanlar insanlar için var

ayrıca yasinbjk ninde senin sorduğun "malum" soruya cevap vermemesi beni biraz farklı hissetirdi neyse

bakıyorum bana karşı herşeyi onaylamışsın düşün o zaman aç bi insan dururken hayvana yardım etmek gaddarlık zalimlik canilik deyil midir

ayrıca insan da derki bir hayvandan bile değersizim hatta zaten bu yemeği bana değil ona verdiği için hayvandan bile değersizim demenin bir manası yok çünkü hayvan bile benden değerli oldugundan hayvandan bile değersizim demek manasız yani insanın kalbini kırmıs olursun kalb kırmak kabe yıkmak gibidir

Amin hepimizinkini kabul etsin inşallah. Kalbini kırdıysam özür dilerim ama sadece hayvanlarla insanların karşılaştırılması ve insanlar ölmesin hayvanlar ölsün anlayışı beni çok rahatsız ediyor. Benim de kuşum var ve ailem şunu söylüyor: Kuş etrafı batırıyor daha az uçsun. Diyorum ki: Kuştan daha mı değerli? Onlar da: Kuş otuz lira bu eşyalar kaç lira? diyor. Kuşu onlar da seviyor ama fiyat ve değer konusunda karşılaştırma yapıyorlar. Kuş ölünce ağlıyorum bana diyolar ki: insanlar ölüyo bi kuşa aplanır mı? ama bana göre de hayvanlar arkadaşıdır insanın ve onlara değer verilmemesi canlarının yanması beni çok üzüyor. hayvana tokat atmak deyince ben de şaşırdım üzüldüm ve sinirlndim. evet kapl kırmak çok kötü bugüne kadar defalarca kalbi kırılmış bir insanım ben de. belki de bu kalp kırmalar yüzünden günlerim zehir oldu çok ağladım çok kırıldım üzüldüm zarar gördüm harap oldum çok iyi bilirim bu duyguyu. pitbul a gelince pitbullardan ölesiye korkmuşumdur. açıkçası kalbini kırdığım için biraz üzüldüm şimdi ama kuşa tokat atmak falan diyince forumdakiler de ben de açıkçası sinirlendik biraz normalde kimsenin kalbini kırmak istemem ama hayvanlar özellikle de kuşlar, en hassas olduğum konulardan biridir. Hakkını helal et hepimize, büyük ihtimal sana kızanlar da hayvanlar konusunda hassas olanlardır. hiçbi canlı zarar görmesin tabi ki. altıncı sınıftayken alt kat nöbetçisiydim bahçede bi tane kedi gördüm yanına gittim sevdim bi iki tane de serseri tip vardı orda, hayvanın üstüne bisiklet sürdüler kovaladılar onu okşadığım için dalga geçtiler o kedi bitlidir dediler aldırış etmedim aynı anda diğer tarafta kuş ta vardı bi yandan kedi yemesin diye onu uzaklaştırmaya çalıştım yine altıncıs ınıfta bi gün boş dersteyiz bahçede bi kedi var iki üç tane erkek arkadaş kediye zarar vermeye çalışıordu kediyi korumaya çalıştım dfutbol kalesi nin ağlarına takıldı ordan kıurtatmaya çalıştım onu korumaya çalıştım bulaşanlara kızdım hayvan sevgimi burdan anla işte. tabi ki de bi insan ölmek üzereyken hayvana diğil ona yardım etmeliyiz ama durup dururken açlara yapabilcegimiz fazla bişiy yokken hayvanlara da kötü davranmamalıyız aç insanlara yardım gönderebilir hayvanlar için de sokağımızın başına bi tas su bi tas yemek koyabiliriz. iki tarafı da korumamız mümkün. insanları da hayvanları da çok sevmeliyiz her gün TV lerde şehit haberleri görüyoruz hepimizin içi yanıyo mezarlıklardan geçerken bi Fatiha okuyoruz yolda yürürken başımıza bişiy gelip gelmiyceginin garantisi yok her an hem de bunları yazarken bile ölümle savaşıyoruz her an ölebiliriz ya da yolda ölmüş bir kuş gördüğümüzde içimiz yanıyor çiçek kopartanlara kızıyoruz çiçeği öldürdüğü için hem onu hem de bir canı koparttıgı için çimlere basanlara bağırıp cagırıyoruz çimler zarar görüyor diye aslında farkında olmadan her canlıyı seviyoruz hatta sizin korktugunuz yılanları bile (ben de çok korkarım) bi yılan ölse hiçbirimz mutlu olmayız ama yine de ondan korkarız benim nefret ettiğim ve korktuğum bi bitki var ama nesli tükensin demiyorum sadece görmiyim yeter bizim yaşadıgımız yerde olmasın yeter diyorum. yani her canlıyı koruyor ve çok seviyoruz, her ne kadar her zaman farkına varmasak bile. baya sakin ve terbiyeli çıktın çünkü sana bir haftadır hepimiz çok yüklendik ama ona rapmen kızmadın kötü davranmadın ama işte bizi de anla hayvanları sevmediğini ve işkence ettiğini düşündük. kuşun gagsını bağlamak kıskandırmak tokat atmak saglıgını bozcak şey yedirmek işkence gibi göründü gözümüze. hala onaylamasak da olsun sonucta sana yüklendik affet bizi ama bizi de anla özür dilemene gerek yok ben de affettim seni hani üstte özür dilemişsin ya. ama bana hak vermen hoşuna gitti pitbullarfdan ölesiye korkarım çok korkunc katil hayvanlar. kangalllar iyidir ama ısırmaları dısında zarar gelmez pitbula göre daha uysallar. şu mübarek ramazan gününde birbirimizi üzdük özrümüzü diledik hakkını helal et sen de hepimize. neyse konu kapandı artık. zaten dikkat ettiysen sana yazdıgım cevabın başlarında kalbini kıracak şekilde hiç konuşmadım ama bi yerden sonra sinir olmaya başladım napıyım. evet ben de rahatsız oldum yasinbjk1903 ün cevap vermemesinden. ben beşiktaşlıyım merak ettigimden sordum (lütfen kimse takımıma ezik demesin üçüncü sınıfta baya ezik konumuna koydular beni) lütfen hakkını helal et hepimize. ama açıkçası tavsiyen hepimizi çok sinirlendirdi. büyük igtimal ortaokulsun konuşmaların ve üslubun bunu gösteriyor

• quote:

quote:

quote:

Beşiktaşlı mısın yasinbjk1903 ?

evet

• HAYATGUZELLL... öncelikle uzun uzun özenmişsin teşekkür ederim ben yıllar evvel oldu orta okulu bitireli ben aslında çok yaşlı biriyim yani 20 yaşındayım yada daha yaşlıyım neyse yazdıklarını hepsini okudum tabi bu dünyada herkes bir şey le ilgilenir sende hayvan sever olmuşsun. herkesin tabi ilgilendiği bir var ama sonuçta bazı şeyler bazı şeylerden daha önemli ama herkes benim şeyim daha önemli der. Ama tabi zor şartlar altında kimse kendi ilgilendiği şeyi takmaz. Kendi ilgilendiği şey sadece öylesine varolan birşey miş gibi olur. Ama hayvanlarda bu her zaman yani onlar yediği yemeğe bakar . Mesela benim önümde bir adamı kesseler sırada bende olsa ben delirebilirim. Ama hayvanın umurunda olmaz. Hayvanı alıyon kafese tıkıyon umrunda olmuyor. Biz kafesi fark ettiğimizde hemen bir eşyler yaparız. Ama biz sadece işte aç kalınca yani yaşamak için gerekli ihtiyaçlarımızı karşılayamayınca hayvan gibi oluyoruz bu sebepten ötürü bu demektir ki sen seni ilerde satacak bir davayı savunuyorsun yani sen şimdi hayvan hakları diyorsun yanında kardeşlerin ölürken amma velakin o savunduğun hayvanlar aç kalınca direk seni yer hiç acımaz. Hayvanlar sonuçta. Bende senin kalbini kırdıysam özür dilerim kusura bakma benim düşüncem bu tabiki herkesin düşüncesi farklı neyse kib by

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.