Şimdi Ara

küs oldugunuz sevgilinize dogum gününde ne alırsınız?yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağzında zeytin dalı olan beyaz güvercin alabilirsin.Ama canlı ya da gerçek olur veya nerden bulunur bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Shade___ -- 6 Ekim 2007; 22:36:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___Shade___

Ağzında zeytin dalı olan beyaz güvercin alabilirsin.Ama canlı ya da gerçek olur veya nerden bulunur bilmem.

agzinda zeytin dali olan guvercinlermi satiliyor??
  • Boyu kadar bi ayı al ver "İŞte ben buyum" de ondan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Boyu kadar bi ayı al ver "İŞte ben buyum" de ondan sonra

hmm enteresan!
  • quote:

ilginç bi o kadar da güzeldi!

• tria
  • www.tish-o.com
  • Bi mp3 player al içine sadece sizin şarkınızı koy çalar vaziyette kendisine ver
  • quote:

sarılırsa ayıya, "ona sarılma bana sarıl"
  • bir şey almam şımartmaya gelmez bu karı milletini. hem küsken hiç almam. o alsın barışmak için. ben niye alıyorum?
  • bu para denen şey ne melanet bişey yaaa, eğer şöyle zengin olsam...

direk istanbul oradan baylasa varırım, 125 hp c2 vts kaptığım gibi siyah renk, kaputa güzel bir kurdale çekerim evinin önüne... ahh nerde o günler, unutmadan bayan arabası olacak siyah film lazım apaçiler bulaşmasın...

kader utansın kendimiz zor geziyoruz arabayla, birde ona alması kaldı

hayali bile yeterrrr
  • Ya Alico düşündüğün şeye bak. Al dükkandan bi borcam götür ver işte ne düşünüyon bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: E.A.K.K

bu para denen şey ne melanet bişey yaaa, eğer şöyle zengin olsam...

direk istanbul oradan baylasa varırım, 125 hp c2 vts kaptığım gibi siyah renk, kaputa güzel bir kurdale çekerim evinin önüne... ahh nerde o günler, unutmadan bayan arabası olacak siyah film lazım apaçiler bulaşmasın...

hayali bile yeterrrr

Hayallerden güzel ne var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

quote:

Orjinalden alıntı: E.A.K.K

bu para denen şey ne melanet bişey yaaa, eğer şöyle zengin olsam...

hayali bile yeterrrr

Hayallerden güzel ne var?

birde nissan micra hayalim vardı dizel

• 7 yıl birlikte olduğum biri vardı..küstük ve ben ona en güzel hediye olarak özgürlüğünü verdim...
  • Çok değişik bir şey bu ya. Çok istediğim yıllarca hayalini kurduğum şeye(kişiye) sahip olunca tatmin olmuyorum. ulaşınca biriyor sanki her şey. Ulaşana kadar her şeyin güzelliği, çekiciliği.
  • bende bu yüzden aşkı
    sevipte kavuşamamak anlıyorum.. kavuştuğun anda aşk maşk kalmaz diye düşünüyorum doğrumuyum???
  • quote:

Orjinalden alıntı: fabiosoner

bende bu yüzden aşkı
    sevipte kavuşamamak anlıyorum.. kavuştuğun anda aşk maşk kalmaz diye düşünüyorum doğrumuyum???

Kesinlikle
  • ben biyerde görmüştüm..kupa simsiyah ama içine su koyunca alttan üste doğru resim çıkmaya başlıyo çok hoştu...ikinizin resmini koydurup seni çok seviyorum yazdırabilirsin(istediğin resmi koyuyolar)
  • Bi zarfa şarbon koy bu ne derse aç bakalım beğenecekmisin dersin. Sonra o zarfı açsın sen o ara topukla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.