Şimdi Ara

Kuşumu kendime nasıl alıştırırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1.5 2 hafta önce 2 tane yavru muhabbet kuşu aldım. 1i dişi 1i erkek. Erkek olan konuşacak gibi ama dişi ile sevgili olmuşlar. Malum 2 kuş Bi arada olduğunda konuşmuyorlar. Bu yüzden annem ayırmak istiyor. Bende kıyamıyorum sevgili oldukları için ayırmaya. Sizce ne yapmalıyım
    Ayriyeten Bi problem daha var iki kuşumda hep evin uzağında perdenin en tepesinde duruyor. Kendime nasıl alıştırabilirim aşağıda nasıl dururlar.
    1 kuşum daha var ama o bize alışık. Onu tek başına bakıyoruz kafeste.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hiç Bi bilgisi olan yok mu arkadaşlar ya

• kuşlar, insanlar ile değil, kuşlar ile arkadaş olmalı. sırf bencil düşünceler ile kuşu ayırıp kendinize alıştırmayın. kuşun dostu kuştur.
  • Tabi hak veriyorum haklısınız. Ama bende kuşu omzuma elime gelmesini istiyorum yuvasına bile sokamıyorum bizden hep uzakta duruyorlar nasıl alıştırabilirim ikisinide

• Ayırmayın kuşları. Birbirleri ile kaynaşmışlar ve mutlular. Siz kuşlardan ilginizi eksik etmeyin. Kafes içinde meyve yedirebilirisniz mesela. Sizle olan iletişimleri güçlenir bu şekilde ilgilenmelerinizle. Ayrıca kuşların yüksek alanlara konması gayet doğal içgüdüsel bir davranış bu. Oraları korunaklı olarak görüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.