Bildirim
Kuşun ele gelmesi için yardım ?
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayardan kuş sesi açmayı denediniz mi ? -
denedim yine aynı -
Eve yeni gelen kuşu en az 1 hafta kendi haline bırakmak lazım ki önce ortama alışsın daha sonra kuşu ürkütmeden avucunuzun içine almadan parmağına gelmesi için alıştırmalara başlaman lazım -
Eğer dişiyse ötmemesi normal dişiler az öter ve yavru diyorsunuz yavrudanda bir ses çıkması beklenmez bir bebeğe konuş denilmediği gibi. bununda bir çaresi var elbet sabırla beklemek kuşunu fazla ürkütme ve eline konduğunda mıncıklama yoksa korkar koluna veya omzuna koy o zaten büyüyünce sana SAHİBİMMM diye koşar gelir :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
banada 2 hafta önce yavru bir kuş geldi. ilk 1 hafta kafesinden çıkarmadım elimi sürekli kafesin içine soktum göğsünü sevdim sırtından hoşlanmıyorlar diye dokunmadım. bi kaç gün sonra elime yem koyup soktum kafese. tünekte durup elimden yedi. yavaş yavaş bu şekilde her gün hem konuştum hem sevdim hem yem verdim 1 hafta sonra kafesten çıkardım uçarken biraz çarpar gibi oldu duvarlara falan sonra alıştı. dışarı çıkardığım ilk günlerde pek gelmiyordu ama elime yem koydum bi kere dışardayken geldi. sonra allıştı bana son günlerde kafesi açıyorum hemen omzuma çıkıyor elimi uzatıyorum geliyor. bunu 2 haftada başardık. önce elinden korkmamasını sağla avuçlama sakın. -
Sağolsun basardim ele geliyor artik ☺☺
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X