Şimdi Ara

Kusura bakmayın ama ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: forum1

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148

Ben uzun suredır takipediyorum bu forumu haberlerini arada forumda bakarım popüler konular adlı baslıktaki konuları ama bu sene çok gerizekalı insanlar dolmuş bu foruma bunu görüyorum a sosyallerinden tutun dinsizine kadar bir çok kişi dolmuş adam gitmiş cips almış tanıtımını yapıyo :D daha bir sürü var değişik boş gereksiz konular var. adam gitmiş Face ten kıza mesaj yazmış (sıradan mesaj) gelip burda yayınlıyor :)) bunların amaçları nedir ?

dinsiz olmak kötü bişimi ?
  • Biri bu forumu terket resmini koysun şuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garlinger

quote:

Ben uzun suredır takipediyorum bu forumu haberlerini arada forumda bakarım popüler konular adlı baslıktaki konuları ama bu sene çok gerizekalı insanlar dolmuş bu foruma bunu görüyorum a sosyallerinden tutun dinsizine kadar bir çok kişi dolmuş adam gitmiş cips almış tanıtımını yapıyo :D daha bir sürü var değişik boş gereksiz konular var. adam gitmiş Face ten kıza mesaj yazmış (sıradan mesaj) gelip burda yayınlıyor :)) bunların amaçları nedir ?

dinsiz olmak kötü bişimi ?

Dinsizlik değil de dinleri kötüleyip ateistim bn yha :) diyenleri söylüyor sanırım haklı da.Geçen yıl da vardı bu olaylar ama şimdiye nazaran çok daha azdı. Salak saçma konular açıp yorumlar yapanların doluştuğu bi yer haline geldi konu dışı. Şurda adam akıllı kaç tane adam kaldı ki var olanlar da kültür bilime gidiyor zaten.

Konu dışında ceza alıp konu dışı özele giden tipler var bir de orda csb açan veya ciddi bir konuya csb, okumayın tarzında yazılar atıyorlar.

Artık gülmek için değil millete küfür etmek için foruma girer oldum.

• Her telden insanın olduğu bir yer burası. Kimse kimseyi zincirle bağlamıyor buraya. beğenmeyen uzar. git de üyelik alamadığın o sözlüklerde takılmaya çalış.
  • Uzun süredir takip ediiyorum bu forumu her gecen sene kotuleesiyo giriyorum 5 dk sonra çıkıyorum eskiden çok daha iyiydi bu arada kovanlar sizede sadece gülüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam bazı gereksiz konular var katılıyorum ama.Burası konu dışı.Tablet yada cep telefonu inceleyecek hali yokya adamın.
  • Hayatında ilk defa bir kızla konuşmuş onun için mutlu olmuştur, bizler ile paylaşma gereği duymuştur. Yazık olm
  • quote:

Uzun süredir takip ediiyorum bu forumu her gecen sene kotuleesiyo giriyorum 5 dk sonra çıkıyorum eskiden çok daha iyiydi bu arada kovanlar sizede sadece gülüyorum

Hll knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.