Şimdi Ara

kusura bakmayın ama HD film izleme ve Netbook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumun yazılması gereken yerine sordum bir kişi dışında kimse cevap yazmadı bende konu biraz burayıda ilgilendirdigi için bari buraya sorayım dedim,

ben evde HD film izleyecegim çogunlukda bilgisayarımı plazmaya baglayarak ve netbook almaya karar verdim ama param fazla yok mini yarış arabam vardı onu biri istedi benden üstele üstele nereye kadar verdim 700 tl banada elinde az kulanılmış experi vrmeye kalktı ben bu markayı bilmedigim ve ikinci el oldugu için almak istemedim açıkcası, ve birazda üstüne koyayımda az daha iyi olsun dedim şimdi 1100 yada 1200 taksitle verebilirim,

yapacaklarım genel olarak,

HD film indirmek ve izlemek,
    eşim basit tasarımlar yapacak,
    msn kullanımı, ofis programları,

şimdi örnegini veregim bilgisayarlar işimi görürmü yada bana onu alma bunu al diyecekmisiniz,

http://www.pcdepo.com/asp/product/52306/ACER-AS5739G-663G32MN-T6600-3G-320-15-6-LNX-GT130M

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-028177-y550-core2-duo-t6600-2.20ghz-3gb-320gb--512mb-gt210---15.6-bt-dvdrwbr-v7hpre/productdetails.aspx?I_ID=44042

• bence böyle yapmayın derim tavsiyem

1: hdd alın
    2:wd vb... media player alın

hd izleme işini böyle çözün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

bence böyle yapmayın derim tavsiyem

1: hdd alın
    2:wd vb... media player alın

hd izleme işini böyle çözün derim

yazdıgın için sağolda arkadaşım, evde hiç bilgisayar yok almak zorundayım hem evde hemde işte kullanacagım yani bilgisayara mecburum şu an bana HD film oynatacak aynı andada HD film indirecek Notebook lazım mecburum, her ikisinide şu an alamam ev kredisi ödüyorum.

• Netbookların işlemcileri 1080p filmlerde sorun çıkarır. MKV oynatırken önemli olan şey işlemcinin performasıdır. 1.6ghz cihazlar 1080p'de çuvallıyor 720p'de ise idare ediyor. Ya ufak ekranlı işlemcisi iyi bir notebook alacaksınız 1500 tl kadar verip yahut arkadaşın da dediği gibi 270 tl'ye bir WD media player ve 500-700 tl'ye ye de bir netbook alacaksınız.

Netbookların daha çok "fırın ekmek" yemesi lazım 1080p mkv oynatmak gibi ağır işlerin üstesinden gelebilmek için.
  • bende onu diyorum hd işleri için dediğimi yapar örn; kalan parasınada illa nete girecek kadar bir dizüstü alınır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.