Şimdi Ara

[Kusurlu] Evga Nvidia GTX 760 SC 2GB 256bit Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [Kusurlu] Evga Nvidia GTX 760 SC 2GB 256bit Ekran Kartı

Ürünü nisan aylarının başında forumdan satın aldım. Fakat yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta bile kullanamadan bozdum.

Tamir, İşlem Oc vs görmemiş temiz bir karttır. Kendim anlamıyorum. Anlayana da götürmedim.

Olay Şu: Windows 10 işletim sistemini kullanıyorum. Monitöre bakınca her şey stabil fakat baya yakından bakınca sanki böyle ufaktan bir kıpırdanma farkettim. Dedim ki titreme gibi bir şey, ben bunu çözeyim. İnternette araştırdım, birkaç yöntem buldum; hepsini deneyecekken önce monitörün fişini farklı prize takmakla başlayayım dedim.(Normalde 3 lü priz kullanıyorum kasa ve monitör oraya takılı) Çıkardım bunu gittim tek başına bir prize taktım. Takmamla birlikte çat diye bir ses geldi monitörden. Hafif bir duman çıktı. Görüntü vermeyi kesti. Ha mesela prize takıyorum AOC yazısı tarzında bi şeyler çıkıyor normal açılış gibi fakat sonra görüntü vermiyor. Daha sonra monitörü bizim evin yakınındaki Philips servisine götürdüm sorunu nedir diye. Anakartı yanmış.

Sanırım ekran kartının da bi yerleri yandı yada bilmiyorum artık ne oldu çünkü onda da görüntü yok. Bu işlemi belki monitör kapalıyken yapsam sorun dahi olmayacaktı, tam emin değilim fakat olan oldu. Zaten görüntü alamayınca bir daha da hiç ellemedim.

Kart 2.5 aydır kitaplıkta duruyor. Uğraşmak istemedim, sarı siteye koymuştum fakat masrafı ne kadar, tam anlamadım sorunu, problem neresinde vb. gibi cevaplayamayacağım sorular geldiği için orda da satmadım. İşine yarayanlar değerlendirebilir. Önce ödeme sonra kargo şeklinde istenilen şirket ile kargolarım. Alıp kurcalayıp sonra yapılmadı iade etmek istiyorum vs diyecekler hiç yazmasınlar lütfen.

Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Özetle Fanlar dönüyor fakat görüntü vermiyor. Ben sadece HDMI girişini denedim. Kartın VGA'sı zaten yok fakat benim monitörde DVI, DP' da olmadığından onlara bakamadım. Onlardan da görüntü vermiyordur diye düşünüyorum. Zaten fanlar eskisine göre baya hızlı dönüyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 275 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.