Şimdi Ara

Kutsal İttifak Bozuldu :d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dönem itibari ile yaşanan olaylar kimin lehine işliyorsa o tarafa arka çıkılır. Dün mü başladınız Turkiye'de futbol seyretmeye anlamıyorum ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adv11 kullanıcısına yanıt
    Hayir sunu anladin mi sadece Gs mi gidiyomus hukumetle yan yana oluyomus.. Tum takimlar boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay tabiki sadece stad işi değil

şike davasında fb ve bjk yöneticileri hapse girdi. davada bir tek gs ile ilgili iddaa yoktu. aysal bu işin üzerine gidilmeli dedikçe mapus arkadaşı bjk ve fb yakınlaştı sevgi kelebeği oldu.gs a karşı tavır aldılar

o dönemki şartlar göz önüne alındığında bu normal bir durum.

fakat ozan tufan olayı ve sertleşen rekabet bjk ile fb arasında soğuk rüzgarlar estiriyor artık. iki takım arasındaki sempati bitti. her takım fabrika ayarlarına döndü.

benim yaptığım bu tespiti esprili bir dille izah etmekti. ama her muhabbete bilmişlik yapıp limon suyu sıkan tipler sivri sivri yorumlar yazmışlar..komiksiniz kardeşim hakkaten

bu forumda sarkazm yapmak çok zor.. çünkü sarkazm altındaki mizahı geyiği anlamak zeka istiyor. karşı tarafın zeka kıt olunca espri yerine ulaşmıyor..

neyse anlayan anladı..selametle

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Yancılıktan vazgeçtikleri an zaten şampiyonluğun en güçlü rakiplerinden olacaklar...

• hakkaten bjk nerede isterse oynar işaret etmesi yeter diye gezen tipler vardı, ne oldu hepsine telef oldular
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

quote:

Orijinalden alıntı: adv11

Ne ittifaki bjk her zaman tek tabanca olmustur sizin ittifaka nedwmeli gs akp .d

Siz bu geyigi yaptikca bende bikmadan usanmadan bu resmi paylasicam
     Kutsal İttifak Bozuldu :d

Kutsal İttifak Bozuldu :d

Utanmasanız tüm branşlarla çıkacaksınız..

• semblance kullanıcısına yanıt
    Ben bunu reddermis miyim ? Okudugunuzuda mi anlamiyosunuz tum takimlar hatta bunyesinde buyuk paralar buyuk yatirimlar bulunduran tum kuruluslar hukumet yalakaligi yapiyo.. Ama cogunuz futbolda bunu Gsye yikiyo..Ama kendi takimlarinizda ayni haberiniz yok.. Anladin mi ?

• quote:

Hayir sunu anladin mi sadece Gs mi gidiyomus hukumetle yan yana oluyomus.. Tum takimlar boyle.

Hayir ben resmi islemleri saymiyorum onlar zaten olacak ama ts ve sizin hukumetle ayri bir isleriniz var ne plan yapiyorsaniz artik

• quote:

Orijinalden alıntı: adv11

quote:

Hayir ben resmi islemleri saymiyorum onlar zaten olacak ama ts ve sizin hukumetle ayri bir isleriniz var ne plan yapiyorsaniz artik

Bjkyi bitirme planlari yapiyoruz.. tobe yarabbim yaa diger takimlardan farki yok bizim yaptigimizinda..

• Bu ülkede tek ittifak var oda sarisin ittifakı. FB gs derbisini pazarlamak için ortak bir nefret oluşturdular nede olsa futbol adına sunabildikleri bisey yoktu, ancak bu takımlar birbirinden nefret ediyor büyük derbi diye avrupaya satmaya çalıştılar ama işin komik tarafı buna sadece ülkedeki sarisinlar inandı. Tek bir avrupa ülkesinde ciddiye alınıp izlenmiyor bile sozumona galaksi derbisi. Bakın ortak çıkarları olduğunda nasıl birlikte hareket ediyor sozumona düşman kardeşler(!) neyse kısaca bu ülkede İki masabasi büyüğü bir tanede gerçek büyük var bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Bu ülkede tek ittifak var oda sarisin ittifakı. FB gs derbisini pazarlamak için ortak bir nefret oluşturdular nede olsa futbol adına sunabildikleri bisey yoktu, ancak bu takımlar birbirinden nefret ediyor büyük derbi diye avrupaya satmaya çalıştılar ama işin komik tarafı buna sadece ülkedeki sarisinlar inandı. Tek bir avrupa ülkesinde ciddiye alınıp izlenmiyor bile sozumona galaksi derbisi. Bakın ortak çıkarları olduğunda nasıl birlikte hareket ediyor sozumona düşman kardeşler(!) neyse kısaca bu ülkede İki masabasi büyüğü bir tanede gerçek büyük var bu kadar basit

hocam bırakın bu "şerefli ikinci" ve türevi ezilen ama dik duran mağrur takım muhabbetlerini artık...gs ve fb arasındaki elektriği gerilimi kıskanıp küçümsemeyin

• Kutsal ittifak mı Beşiktaş ve Fenerbahçelilerin göremediğini Galatasaraylılar görüyor demek ilginç
    Kutsal ittifak ve sonrasında ki dağılmayı görmek istiyorsanız Galatasaray - Trabzonspor ilişkisini inceleyin
  • Ne Galatasaray umurumda ne Fenerbahçe. Herkes rakip. En azından benim gözümde.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.