Şimdi Ara

Kutu Açma - PS Vita Kutudan Çıktı! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
14.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kartları bir kartona bizde çizsek çalışır herhalde :) çok karmaşık şekiller değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Amerikadan aldımı yaklaşık 487 tl ye geliyor ülkemizde 800 tl olması üzücü

Bir avrupa ülkesinden alınca da yaklaşık 600 liraya geliyor. Vergiler + mağazaların yüksek kar payları derken 800TL ye kadar ulaşıyor. Şahsi görüşüm; piyasaya yeni çıkan bir konsol için Türkiye fiyatının çok da yüksek olmaması. 4,5 ay sonra 100TL daha düşer gibi geliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

o kartları bir kartona bizde çizsek çalışır herhalde :) çok karmaşık şekiller değil

Evet. Zaten önemli olan kameranın o şekilleri net algılayabilmesi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Görüntüyü çok fazla işliyorsunuz herhalde. PS Vita'ların arasındaki kapak farkını gösterdiğinizde ben bir fark göremedim o derece.
  • yazı bekleyin ölü dönemde güzel kampanyalar olur. 3g türkiye için gereksiz.kaç tane insan alıcak da otobüste vs ülkedeki net hızıyla bağlantı kopmadan dünyanın bir ucundaki adamla oyun oynayabilicez?

ama evde wirelessten bağlan istediğin gibi oyna. dışarıda ise singleplayer oynanır film izlenir müzik dinlenir. bir de radyo olsa şu alette başka bişey istemiyorum.

psp en iyi yol arkadaşıdır bir de intenet ssayfalarını düzgün açabilse tam olurdu.

ileride düşünürüm şuan psp'im yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_e

Herkese iyi geceler,

Sanırım bazı arkadaşlar ilk defa "Kutu Açma" formatından bir video izliyor. Bu bir inceleme değil, sadece aldığınız kutunun içinden neler çıktığını gösteren bir tanıtım. Daha önce farklı ürünler içinde bu tarz tanıtımlar yaptık. Bunları izlemiş olanlar zaten aşinalar ama ilk defa gören arkadaşlar videonun içinde belirtmeme rağmen sanırım net anlamamışlar. Detaylı incelemeler yolda, sadece zaman lazım.

İyi geceler,

Erdinç İyikul

videoyu sonuna kadar izledim sayın editör, video kalitesi yerlerde olduğu için kutu açma videosu bile olsa hiç birşey anlaşılmıyor, resimler koymuş olsanız cihazın yakından tuşlarını bellek kartlarının şeklini belki görürdük ama hiç biri yok. bu sebeple silmiş olduğunuz mesajımdada belirttiğim gibi bence bu video sadece ilk biz edindik havasını vermek amacı güdüyor daha çok, ki öyle olmayı da maalesef başaramadı... kolay gelsin umarım bu mesajımı silmezsiniz.

• neden açtınızki kutuyu hemen yanında açılmış vardı zaten :))))
  • Usta askerlik bitti şimdide İspanya çıktı yapmayın D
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

yazı bekleyin ölü dönemde güzel kampanyalar olur. 3g türkiye için gereksiz.kaç tane insan alıcak da otobüste vs ülkedeki net hızıyla bağlantı kopmadan dünyanın bir ucundaki adamla oyun oynayabilicez?

ama evde wirelessten bağlan istediğin gibi oyna. dışarıda ise singleplayer oynanır film izlenir müzik dinlenir. bir de radyo olsa şu alette başka bişey istemiyorum.

psp en iyi yol arkadaşıdır bir de intenet ssayfalarını düzgün açabilse tam olurdu.

ileride düşünürüm şuan psp'im yeterli.

Zaten 3G üzerinden multiplayer desteklemiyor.
  • Mesut cevik'in eksiliğini videoda gördüm
    Merhaba ben mesut cevik demesi lazımdı çok kısa bi tanıtım olmuş ilerde daha detaylı bekliyoruz
  • Çok pahalı arkadaş ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • param olsaydı fifa için hiç düşünmez alırdım
  • geçen gün tanıtımı vardı oynadım biraz muhteşem bir alet gerçekten. yaza almayı planlıyorum.
  • Erdinç abi gömlek süpermiş yalnız :D
  • Ooooo videodan once kutular coooktan acilmis. Makina minciklanmis. Kactane parmak izi vardi ben sayamadim.

Bu arada mobil olarak ps3 oyunlarini oynamak gercekten guzel olsa gerek.
  • pes oynayabilecezmi şimdi bunda
  • Hala PS3 alırdım diyenler var :) Konu anlaşılmıyor mu, göz görmüyor mu çözemedim. Arkadaş el konsoluyla PS3 ün ne alakası var. Tek ortak noktaları oyun oynanabilen cihazlar olması. O zaman Vita yerine lego'da alabilirsiniz veya monopoly. Üzerine 19 bin lira koyup araba da alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinpacha

800 900 tl vericeğime ps3 alırım daha iyi he parası olan alır o ayrı

Ps 3'ü cebinde taşıyabiliyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

quote:

Orijinalden alıntı: jinpacha

800 900 tl vericeğime ps3 alırım daha iyi he parası olan alır o ayrı

Ps 3'ü cebinde taşıyabiliyormusun ?

tartışmaya bile gerek yok yormayın kendinizi.
  • Türkçe mi menüler?
  • BSC Misafiri
    27.02.2012 21:10:31
    sen taşınabilir konsol ney bilmiyosun sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.