Şimdi Ara

Kutu içeriği eksik çıktı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Kutu icerigi eksik oldugu icin urun ayipli mal kategorisine girer. Iade hakkin var.

Dostum söylediğin şey Beko'nun insiyatifine kalmış bir şey. İnanmazlarsa ayıplı mal kategorisine girmez. Belki ben aldım kutudan kulaklığı.

Inanma ile yurumuyor ticarette isler cihaz zaten aktivasyon istemeden aciliyor, demo cihazi diyorsunuz daha otesi var mi. Neyse kanun ortadayken baskalarinin insiyatifine birakmak sizin seciminiz tabii. Hayirlisi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

quote:

Kutu icerigi eksik oldugu icin urun ayipli mal kategorisine girer. Iade hakkin var.

Dostum söylediğin şey Beko'nun insiyatifine kalmış bir şey. İnanmazlarsa ayıplı mal kategorisine girmez. Belki ben aldım kutudan kulaklığı.

Inanma ile yurumuyor ticarette isler cihaz zaten aktivasyon istemeden aciliyor, demo cihazi diyorsunuz daha otesi var mi. Neyse kanun ortadayken baskalarinin insiyatifine birakmak sizin seciminiz tabii. Hayirlisi olsun.

Hocam yanlış anlamayın da kaç yıldır bu sektördeyim ben, işler nasıl yürüyor biliyorum. Konuyu açan arkadaşın cihazında Apple'ın demo yazılımı mevcut fakat kullanılan uygulamaların birçoğu artık Apple Demo cihazlarında yok, eksik uygulamalar var.

Alınan yer nasıl bir yer bilmiyorum fakat küçük bir yerse tamamen insiyatife bağlı şu an yapılacak işlem. Yok büyük bir yerse anlarlar durumu yeni cihaz verirler.

Küçük bir yer olsa adama çıkıp "Belki bunları sen yükledin" derler, zor değil cracked iPA bulmak

Ama değişecek gibi duruyor.
    İş Apple'a giderse yapılabilecek hiçbir şey yok bunu biliyorum. Fatura Beko'dan, swap gerektirecek bir durum da yok. Beko sıfır cihaz vermeli

• her ürünü kendi bayii den almak lazım . Apple 'ı apple Store'den .. Sony i sony centerden vs...Üç kuruş ucuza ve veya taksitle (hediye kartı veya şirket kurumsal kredi kartıyla) alacağım diye yazık valla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sana canlı cihaz vermişler. Yani teşhir amaçlı kullanılanlardan. Zaten kutunun arkasında not for resale yazması lazım. Bencede iade et cihazı

• Cihaz kullanılmış falan değil stand cihazı herhangi bir apple reseller a gittiğinizde göreceksiniz ki aynı uygulamalar yüklü demo amaçlı ek olarak demo modunda parmak izi gibi şeyler deaktif olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OAydin1 O kullanıcısına yanıt
    Kaca aldiniz hocam birde taksitli aldinz beko taksit yapiyor diye duymustm

• Demo cihazin kutusunun arkasinda da demo ve ingilizce satilamaz yazar demo cihazdan kulaklik cikmaz.

• OAydin1 O kullanıcısına yanıt
    Iade hakkın var ne alaka resim çekmek ver telefonu hemen yeni ürün iste , o Beko bildiğin bayi , sahibi'de sana bu resim çekme olayını zaman kazanmak için yapmiş olabilir , sen en kısa zamanda telefonu görür ben bunu iade etmek istiyorum yeni ürün istiyorum de ve orda aç sorun yaşamazsan al git 👍 sorun çıkarırlarsa tüketici mahkemesine gidicem de 👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekodan alamamalıydın be kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.