valla ss cekmedım hıc de aklıma gelmedı ss ama yenı aldıklarımın ss sını cekebılırım ıstersenızz
cb de ünique tooth da ama +6 olmadan da yanıolar
+6 ya bas yada at çöpe
arkadaslar daha oyndan şimdi çıktım dieste 1 lwl mage açtım hiç para yok tabi 1 coins bile bi piyasanın durumunu öğrenmek için bakayım dedim +7 dark vane tezgahta 1 coins hemen elimdeki temi çıkardım satıcıya sattım ama nafile ben gelene kadar çekmişler off ya öoralim çok bozuk
quote:
Orjinalden alıntı: IIIHealciIII
arkadaslar daha oyndan şimdi çıktım dieste 1 lwl mage açtım hiç para yok tabi 1 coins bile bi piyasanın durumunu öğrenmek için bakayım dedim +7 dark vane tezgahta 1 coins hemen elimdeki temi çıkardım satıcıya sattım ama nafile ben gelene kadar çekmişler off ya öoralim çok bozuk
?? atıyosun :??
Lol No ss No Guven
site gelmiycek sanırım yahu :D
quote:
Orjinalden alıntı: spongeBOBi
quote:
?? atıyosun :??
Tabi Tabi .....
+3 yap sat işte 40gb ne bilim piyasasınıda bilmiyomki
quote:
Orjinalden alıntı: IIIHealciIII arkadaslar daha oyndan şimdi çıktım dieste 1 lwl mage açtım hiç para yok tabi 1 coins bile bi piyasanın durumunu öğrenmek için bakayım dedim +7 dark vane tezgahta 1 coins hemen elimdeki temi çıkardım satıcıya sattım ama nafile ben gelene kadar çekmişler off ya öoralim çok bozuk
oyuna 500 coinsle başlanır .
edit : destekli salla lütfen
quote:
ya adamda çok sıkışıkmış 1 coinse satam bari de elimde para olsun die koymuş
quote:
Orjinalden alıntı: BanİsFree
dv ler diil butun uniqe silahlar +6 da yanyo
+3 cb yanıyor mesela ¿
ft kutusundan cikan tum uniqe itemlar +6 da yanar
quote:
Orjinalden alıntı: BanİsFree
dv ler diil butun uniqe silahlar +6 da yanyo
benim arkta lupus staff +3 var o yanıyo
sallamayalım pls her uniq +6da deil
helal olsun
Hayırlı Olsun ...
darısı başımıza
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme