Şimdi Ara

Kutu oyunu üretmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu nasıl üreteceğim. Fikir hazır fakat üretim aşaması yok beyler. İlla şirket mi kurmam lazım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• para var mı para
  • Şirket kurmak, üretimini yaptıracağın kutu oyunundan daha az maliyetli bir şey bu ülkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimkucukbebegim

para var mı para
    Farz edelim param var, yine de nasıl ürettireceğim ki? Kim üretir böyle şeyleri ? Dışarıdan tasarımla birşeyler üreten var mı? Kutu tasarımı, kartlar, taşlar vs vs. Kime yaptıracağım tüm bunları ?

• endüstriyel tasarımcı ile çalışmalısın, bu işin kullanıcı senaryosu var, grafik tasarımı var, ürün tasarımı var, üretim yöntemi var, ui tasarımı var... var da var yani...
  • Pnp oyun basıp oynayarak başlayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

endüstriyel tasarımcı ile çalışmalısın, bu işin kullanıcı senaryosu var, grafik tasarımı var, ürün tasarımı var, üretim yöntemi var, ui tasarımı var... var da var yani...
    Diyelim 1.5x1.5 Metre boyutunda oyun haritamı bastırmak istiyorum. Bana maliyeti ne olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

Diyelim 1.5x1.5 Metre boyutunda oyun haritamı bastırmak istiyorum. Bana maliyeti ne olur?

Alıntıları Göster
    bunun cevabı olçüden ziyade kullanacağın baskı renkleri ile de alakalı. ayrıca bu kadar maliyet odakli bakacaksan bence hiç bulaşma bu işe. tasarım yapmak onüne gelenin yapacağı bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

bunun cevabı olçüden ziyade kullanacağın baskı renkleri ile de alakalı. ayrıca bu kadar maliyet odakli bakacaksan bence hiç bulaşma bu işe. tasarım yapmak onüne gelenin yapacağı bir şey değil.

Alıntıları Göster
    Ne alakası var, merak ettim sadece

• kutu oyununu oynayan var mı hala?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ucuz. En fazla 60 liraya kendi oyununu basarsın. Print and play oyun basma klavuzlarını oku internetten. Ama turkce kaynak az var. Magic kartları basmak için turkce rehber vardı galiba kendi yaptığın kartları basabilirsin öğrenip, ingilizcen yoksa. Tek yaptığın daha kalın bir kağıt kullanmak kartlar için. Kolay bir iş bu, bilmeyen tiplere inanma. Print and play oyun basan bir sürü insan var tanıdığım hiç biri de benimle paylaşmamıştı çünkü kendileri bu hali hazırda yabancı ülkelerde oynanan oyunları basıp satıyorlar. İyi de kar yapıyolar. Bazı kırtasiye ya da matbaalara danışabilirsin bu kalınlıkta şu büyüklükte şöyle basıcam yapabilir misiniz diye. Görselleri kendin hazırlayacaksın zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5

Ucuz. En fazla 60 liraya kendi oyununu basarsın. Print and play oyun basma klavuzlarını oku internetten. Ama turkce kaynak az var. Magic kartları basmak için turkce rehber vardı galiba kendi yaptığın kartları basabilirsin öğrenip, ingilizcen yoksa. Tek yaptığın daha kalın bir kağıt kullanmak kartlar için. Kolay bir iş bu, bilmeyen tiplere inanma. Print and play oyun basan bir sürü insan var tanıdığım hiç biri de benimle paylaşmamıştı çünkü kendileri bu hali hazırda yabancı ülkelerde oynanan oyunları basıp satıyorlar. İyi de kar yapıyolar. Bazı kırtasiye ya da matbaalara danışabilirsin bu kalınlıkta şu büyüklükte şöyle basıcam yapabilir misiniz diye. Görselleri kendin hazırlayacaksın zaten.

Alıntıları Göster
    Bu kutu oyunlarının sertifikaya uygun olup olmadığı meselesi de var ama. Oyunun parçaları sağlık açısından sorun oluşturuyor mu, çocuklar için tehlikeli mivs vs. Her önüne gelen üretip satabiliyor mu böyle, nerde satıyorlar ki böyle şeyleri?

• İngilizce hale getir. 1 örnek yap ve Kickstarter’da yayınla. İnsanlar beğenirse binlerce dolar toplarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    Git bir iskambil destesi al üzerinden marka bilgisi edin

İnternete gir iletisim bilgisi edin

52 kartlık desteler basıyolar zaten senin işini de görürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 25 Temmuz 2019; 18:56:46 >
  • quote:

Bu kutu oyunlarının sertifikaya uygun olup olmadığı meselesi de var ama. Oyunun parçaları sağlık açısından sorun oluşturuyor mu, çocuklar için tehlikeli mivs vs. Her önüne gelen üretip satabiliyor mu böyle, nerde satıyorlar ki böyle şeyleri?

Alıntıları Göster
    Pnp oyunlar kendin bas oyna mantığındadır. Oyunu yapan marka bu hakkı verir ve sitesinde oyunu basılmak üzere yayınlar. Kendin marka oluşturmadan önce deneyebilirsin.

• şirketlere teklif edip sunuma gidebilirsin. Fikrin değerlenir en azından. Hayata kolay geçirilir
  • güncel

• güncel

• Hala oyun uretmek ıstıyorsan benımle ıletısıme gecebılırsın.Tecrubelerımı senınle paylasabılırım. Uretıp uretmeyecegıne de kendın karar verırsın.
  • ozgur129 O kullanıcısına yanıt

Özgür aslında ben merak ediyorum bilgi ve deneyimlerini paylaşırsan mutlu olurum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.