Şimdi Ara

Kutuları otomatik açmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tip bir program var, kopxun craklemiş hali ve sadece kutu topluyor. ve koxp gibi paralı değil..
    ama kullanılmasını tavsiye etmem..
  • bende var senin dediğin ama 25 patch için var 27 için deil ara sıra hata veriyor ama çalışıyor.sadece kutu topluyor.Kullanmanızı tavsiye etmem bende kullanmıyorum çünkü kutuları toplarken yanlışlıkla koxpda aktif hale gelebiliyor sen toplarken birine vuruyor ve eğer karşındaki güçlüyse doğal olarak yatıyorsun.asla kullanmayın böyle programlar benim char bu şekilde çalındı arkadaşlar.Adam koxp diye trojen koyuyor programa ve girdiğin id ile şifren ona ulaşıyor.2 kere geldi başıma ama allahtan ezik çarlardı.birşey koparamadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flardryn Saeros -- 7 Mayıs 2006; 22:05:57 >
  • ultima online oynayanlar bilirler razor diye bir program vardı yasak değildi kullanımı kolaydı. mis gibi takılırdık ama saldırı vb. için değil kutu açmak makro fln filan içindi. bende koxp var hemde full sürüm ama banlanmak istemiyorum + tasvip etmiyorumda koxp u 2 makine var şimdi başka acc a kursam yine ban riski var ben deru dönerken o otursa mesala kenerda kutu açsa ama koxpla aynı partyysen yine ban yiyorsun diye duymuştum. valla çözüm bulamadım + her programa güven olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echelion

arkadaşlar bu kutuları otomatik olarak açmanın yolu varmı yolunu yordamını bilen ark.lar varsa anlatırlarsa sevinirim koxp haricinde yani, koxp istemiyorum

edit:yazım hatası

yok..
  • yapsalar bile abartıp üstün özellikler ekliyecekler...bence en iiisi böle kalsın biz kendimiz toplarız
  • kosohu diye sadece auto loot yapmaya yarayan bi program vardı. japkodayken kullanıyodum. süper çalışıyodu. ama uskoda işe yaramamıştı hs açılmasını engelliyodu. şimdi hs kalktı ac tools bile açabiliyosun heralde bunu da çalıştırabilirsin. ko yu sildiğim için deneyemedim ben.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.