Şimdi Ara

Oneplus serisi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
54
Favori
52.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özelden yazın ilgilenirim
  • _3RC4N3R_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hayırlı olsun abi
  • DUDDLE D kullanıcısına yanıt
    8pro derim ben.. 12 Ram çok abartı her türlü 8 yeter.. Vesselam
  • OnePlus 8T (KB2003, Global versiyon kapalı kutu) 12/256gb yeşil Hasan Güleryüz hocam 'dan aldım teşekkür ederim

Oneplus serisi

Oneplus serisi

@Hasanguleryuz

• MonkeyShoulder M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Global gri mi yoksa hint sürüm gri mi? Hint sürüm ise güncelleme felan aldı mı yakın tarihli? Telefonu rengini görebileceğimiz şekilde de fotoğraflayıp eklerseniz çok iyi olacaktır.
  • dolar düştü ama fiyatlar aynı... kur değişiminin fiyatlara yansımasını bekliyoruz
  • L.o.T.u.S kullanıcısına yanıt
    1 aylık çin tatili yüzünden talep artmıştır o yüzden dolar düşsede fiyatlar artıyor. tatil bittikten sonra kur bu seviyede kalırsa fiyatlar düşüşe geçer sanırım.
  • yk2548 kullanıcısına yanıt
    Çin'deki fiyatları takip ediyorum. pek bi oynama Yok. özellikle bazı modeller icin indirim takibindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 17 Şubat 2021; 21:42:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S

dolar düştü ama fiyatlar aynı... kur değişiminin fiyatlara yansımasını bekliyoruz

Nereye fiyatlar ayni.. Dolar dustu ama fiyatlar artti demeliydiniz hocam :) satici asagidaki urunu birkac hafta once 4900 TL ye satiyordu suan 5250 :)

OnePlus 8T (KB2003, Global versiyon kapalı kutu) 12/256gb yeşil-5250tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba nord 8/128gb olan model gelecek mi?
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt
    satıcıları takip ediyorum simdi burada fiyat vermem doğru olmaz. ama Hasan Güler yüz güvenilir satıcıdır. önceliğim kendisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S

satıcıları takip ediyorum simdi burada fiyat vermem doğru olmaz. ama Hasan Güler yüz güvenilir satıcıdır. önceliğim kendisidir

Güvenilirlik yönünden hicbir sozum yok zaten hocam. Bende kendisinden cihaz almayi planliyorum. O yuzden fiyatlari gunluk takip ettigim icin dikkatimi ceken ayri tiyi arkadasin sozune istinaden yazmak istedim.

• jackhammer kullanıcısına yanıt
    Evet 2 hafta içinde stoklarımızda global versiyon Kapalı kutu. 3200tl.covari fiyat olur. Gelince netleşir kesin fiyat
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt
    Evet dolar kuru büyük etkenlerden biridir. Fakat sadece dolar etkilemiyor. Pamdemi durumu, farklı ülkelerdeki tatiller, oralardaki para birimi kurları, bizim tedarikçilerin elindeki stok durumu ve onların fiyat politikaları da etkilemekte..
  • 8t ne zaman olur elinizde 8 gb 128 gb
  • more61 M kullanıcısına yanıt

İyi dilekleriniz için teşekkürler. KB 2001 hint versiyonu, ilk açıldıgında güncelleme aldı su an ki versiyon Android 11 (11.0.7.9.KB05DA). Telefondan oldukça memnunum tek sıkıntısı youtube 2x olarak seyrettiğimde sesle görüntü senkron değil belki Androidlerde böyle, iphone da hiç boyle bir sıkıntı yoktu, tek takıldıgım nokta bu oldu.

Oneplus serisi
  • MonkeyShoulder M kullanıcısına yanıt
    Yakından hiç oneplus 8t görmedim. Benim de bu renk hoşuma gidiyor. Youtube problemi ilginç olmuş. Zamanla güncelleme ile düzelecektir sanırım. Fotoğraf için teşekkürler.
  • more61 M kullanıcısına yanıt

• L.o.T.u.S kullanıcısına yanıt
    Kargo sıkıntısı yaşıyoruz maalesef. 5-6 gün içinde gelir umitindeyim
  • Hocam fiyatların sürekli artıyor ama

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.