|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
|
|
OnePlus 8T (KB2003, Global versiyon kapalı kutu) 12/256gb yeşil Hasan Güleryüz hocam 'dan aldım teşekkür ederim |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 17 Şubat 2021; 21:42:56 > |
Nereye fiyatlar ayni.. Dolar dustu ama fiyatlar artti demeliydiniz hocam :) satici asagidaki urunu birkac hafta once 4900 TL ye satiyordu suan 5250 :) OnePlus 8T (KB2003, Global versiyon kapalı kutu) 12/256gb yeşil-5250tl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Güvenilirlik yönünden hicbir sozum yok zaten hocam. Bende kendisinden cihaz almayi planliyorum. O yuzden fiyatlari gunluk takip ettigim icin dikkatimi ceken ayri tiyi arkadasin sozune istinaden yazmak istedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
İyi dilekleriniz için teşekkürler. KB 2001 hint versiyonu, ilk açıldıgında güncelleme aldı su an ki versiyon Android 11 (11.0.7.9.KB05DA). Telefondan oldukça memnunum tek sıkıntısı youtube 2x olarak seyrettiğimde sesle görüntü senkron değil belki Androidlerde böyle, iphone da hiç boyle bir sıkıntı yoktu, tek takıldıgım nokta bu oldu. |
|
Oneplus sitesine sorun girilmiş bakalım düzelirse iyi olur. https://forums.oneplus.com/threads/audio-video-playback-issue-with-last-update-on-8t.1369430// < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |