|
Kutulu oyun hakkinda ?
-
-
Tabii ki hocam. Kutulu oyunu PSN'den dijital olarak deluxe veya ultimate sürümlere yükseltebilirsin ya da season pass alabilirsin. Fark etmez, istersen kutulu arşiv yap, istersen dijital. Karışık yapabilirsin.
-
Peki hocam mobil app de veya ps5 uzerinden kutuphaneye baktigimda atiyorum 2 tane ayni oyundan gozukmez degil mi ? -
Tek 1 tane gözükür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Temmuz 2024; 0:20:17 > -
Bence kutu olayı bitti artık hocam. Çok eskindendi o kutu olayı. Kimse takmıyor ve bazı nadir oyunlar bulunmuyor bile.
PS Store dan devam etmenizi öneririm.
-
Benimde 40 kusur kutulu arsivim vardi ve PC ye gececigim icin 30 kadarini sattim.
1) Kutulu oyunlari makineye taktiginizda HDD ye yukleme yapiyor. Disk sadece key gorevi goruyor. Yuklemeden dolayi oyununa gore bekliyorsunuz. Mesela Last of us 2 vardi, 10dk kadar beklemistim. Arti bunun update ini de indiriyor. Minumum 20 dk bekliyorsunuz. Kisaca tak çalıştır olayi PS3 de kaldi. Her kutulu oyunu taktiginizda digerini silmek zorunda kalacaksiniz. Sil yukle sil yukle olayi olacak. PS5 de var mi bilmiyorum ama PS4 te 8 TB a kadar harici HDD desteği var. Bu sorunu da harici hdd alarak cozup harici HDD den oyunlari oynarsiniz.
2) Kutulu oyunlar anlamsiz pahalı , Standart 80€luk oyunu kutulu aldiginizda icinde broşür bile yok. Alacaksaniz 99€ dan fazla olan collecters edition versiyonunu almaniz gerekir
3) Dijital her türlü daha iyi. Kasim, temmuz, mayis aylarinda guzel indirimler oluyordu. Ama bir oyun 4.900 tl olunca bir anlami kalmadi
4) PC ye kol bagladiginizda yine yayilip oynarsiniz. PS4 emulator u de gelisme surecinde böylelikle ps1,2,3,4 oyunlari elinizin altinda hem frame rate kiliti olmadan hem de istediginiz ayarda oynama sansi elde etmis olursunuz
5) Yapacağıniz konsol oyun masrafi ayda 150 bin tl kazaniyorsaniz elbette degecektir. Ama bu denli maddiyat ile bile Red dead redemption2 gibi bir PS4 oyununu(Bakin Ps4 oyunu diyorum ) PS5 uzerinde 30 fps oynama ve diğer PS5 oyunlarini da 30 fps oynama potansiyeliniz %95
Benzer içerikler
- doğubank ps5
- ps5 için kulaklık önerisi
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps3 sistem depolama alanındaki dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek
- ps5 iptv izleme
- ps store kasım indirimleri
- the last of us 3
- ps5 kırıldı mı
- silent hill 2 sistem gereksinimleri
- ps5 pro farkı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X