Şimdi Ara

Kutulu oyun hakkinda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Konsol tarafina gecis yaptim pc tarafindan. Kutuphane olayina cok takintiliyim steam disinda baska yerde oynamadim ama artik yastan dolayi koltuga yayilip oynamak istiyorum.

Uzun lafin kisasi ps kutuphanemi kutulu yapmak istiyorum ancak aldigim oyunlari genelde deluxe edition vs alirim. Ne kadar arasamda bazi oyunlarin kutulu versiyonlari sadece standart paket. Kutulu oyunu yukledikten sonra digital olarak deluxe surume yukseltebiliyor muyuz ?

+ olarak maddi konulari bir kenara birakirsak. sizce kutulu mu yoksa digital mi baslamaliyim playstation yolculuguma.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

• Tabii ki hocam. Kutulu oyunu PSN'den dijital olarak deluxe veya ultimate sürümlere yükseltebilirsin ya da season pass alabilirsin. Fark etmez, istersen kutulu arşiv yap, istersen dijital. Karışık yapabilirsin.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Peki hocam mobil app de veya ps5 uzerinden kutuphaneye baktigimda atiyorum 2 tane ayni oyundan gozukmez degil mi ?
  • atahanyy kullanıcısına yanıt

Tek 1 tane gözükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Temmuz 2024; 0:20:17 >
  • Bence kutu olayı bitti artık hocam. Çok eskindendi o kutu olayı. Kimse takmıyor ve bazı nadir oyunlar bulunmuyor bile.

PS Store dan devam etmenizi öneririm.

• Benimde 40 kusur kutulu arsivim vardi ve PC ye gececigim icin 30 kadarini sattim.

1) Kutulu oyunlari makineye taktiginizda HDD ye yukleme yapiyor. Disk sadece key gorevi goruyor. Yuklemeden dolayi oyununa gore bekliyorsunuz. Mesela Last of us 2 vardi, 10dk kadar beklemistim. Arti bunun update ini de indiriyor. Minumum 20 dk bekliyorsunuz. Kisaca tak çalıştır olayi PS3 de kaldi. Her kutulu oyunu taktiginizda digerini silmek zorunda kalacaksiniz. Sil yukle sil yukle olayi olacak. PS5 de var mi bilmiyorum ama PS4 te 8 TB a kadar harici HDD desteği var. Bu sorunu da harici hdd alarak cozup harici HDD den oyunlari oynarsiniz.

2) Kutulu oyunlar anlamsiz pahalı , Standart 80€luk oyunu kutulu aldiginizda icinde broşür bile yok. Alacaksaniz 99€ dan fazla olan collecters edition versiyonunu almaniz gerekir

3) Dijital her türlü daha iyi. Kasim, temmuz, mayis aylarinda guzel indirimler oluyordu. Ama bir oyun 4.900 tl olunca bir anlami kalmadi

4) PC ye kol bagladiginizda yine yayilip oynarsiniz. PS4 emulator u de gelisme surecinde böylelikle ps1,2,3,4 oyunlari elinizin altinda hem frame rate kiliti olmadan hem de istediginiz ayarda oynama sansi elde etmis olursunuz

5) Yapacağıniz konsol oyun masrafi ayda 150 bin tl kazaniyorsaniz elbette degecektir. Ama bu denli maddiyat ile bile Red dead redemption2 gibi bir PS4 oyununu(Bakin Ps4 oyunu diyorum ) PS5 uzerinde 30 fps oynama ve diğer PS5 oyunlarini da 30 fps oynama potansiyeliniz %95

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.