Şimdi Ara

Kutulu Oyun Sıfır Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

4 sene önce çıkmış bi oyunu 0 almanın hiç bi mantığı yokki. aslında hiç bi oyunu 0 almanın mantığı yok

Benim gibi koleksiyon yapanlar için sıfır kutulu oyun almak önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

4 sene önce çıkmış bi oyunu 0 almanın hiç bi mantığı yokki. aslında hiç bi oyunu 0 almanın mantığı yok

Benim gibi koleksiyon yapanlar için sıfır kutulu oyun almak önemli

Kutuyu açmıyon mu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahi nasıl anladın bir aydınlatsan? Oyun sıfırsa bile belirtmek isterim ki spotçudan oyun alıyorsanız bu tür durumları bir nevi önceden kabul etmiş sayılırsınız. Bir oyunu mağazadan almadığınız sürece kesinlikle sıfır olmasını beklemeyin.

Bunları dediğim için beni bir oyuna 300 tl veren birisi sanmayın. Ben de spotçudan alıyorum; ancak oradan alınca böyle şeylere hayıflanmak biraz garip kaçıyor doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Sahi nasıl anladın bir aydınlatsan? Oyun sıfırsa bile belirtmek isterim ki spotçudan oyun alıyorsanız bu tür durumları bir nevi önceden kabul etmiş sayılırsınız. Bir oyunu mağazadan almadığınız sürece kesinlikle sıfır olmasını beklemeyin.

Bunları dediğim için beni bir oyuna 300 tl veren birisi sanmayın. Ben de spotçudan alıyorum; ancak oradan alınca böyle şeylere hayıflanmak biraz garip kaçıyor doğrusu.

Size söyle anlatayım

Bugün 3 adet ps3 oyunu aldım gitti gidiyor dan
    Şunu belirtmekte fayda var n11 deki spotcuların bir kaç spotcu hariç hepsi ikinci elleri sıfır diye satıyor
    Gg de yok mu var ama n11 e oranla daha güvenli

Bugün elime geçen oyunlar

Beyonetta Aral bandrollü sıfır çıktı 60tl verdim

Gt6 sony emniyet şeritli şeridin üstünde ps3 yazıları var oyun sıfır çıktı 39 tl verdim
    Ratchet and Clank All 4 One emniyet şeridi yoktu disk i inceledim zerre çizik parmak izi toz yoktu oyun sıfırdı yani 40tl verdim
    Bu arada aldığım oyunlar kargo dahil fiyatıdır

Oyunları hem sıfır alıyorum hem koleksiyonumu yapıyorum hem de cebimi düşünüyorum

Oyunlara 300 tl verenleri ne diyem
    İsrafdır yazıkdır günahtır desem yine beni ateş topuna tutacaklar
    OYUNLARA YILLIK NE KADAR PARA VERİYORSUNUZ konusunu açtım bu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 22 Kasım 2015; 2:29:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.