Şimdi Ara

kütüphane haftası ve idefix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dr ve kitapyurdunda %20-25 indirimler mevcut.%35 indirim gayet iyi toplu alımda epeyce kâr edilir Bir liste oluşturayım bende yazlık kitap depomu tamamlayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp da bitiremediğim 6 kitap daha var alsam mı almasam mı ?
  • Sen bitiremediğin 6 kitap için kara kara düşünüyorsun da hocam ben napayım:))?

250 tane falan okumadığım kitap var,okuma hızım kitap alma hızımın çok altında:)

Bir sipariş verdim mi 15 20 tane kitap alıyorum,şimdi de 200 küsür tl'lik liste yaptım alıp almamak konusunda kararsızım.Çok istediğim kitaplar olduğu için henüz tam karar veremedim.
  • Hocam haklısın da ben bitirip bitirip alıyorum birikince bazen arada kaçırdığım okuyamadığım kitaplar oluyor.İçim daralıyor o zaman da :)
  • Okumam gereken ondan fazla kitap var hepsi duruyor öylece, elimde bir tane var ama bayadır okumuyorum hiç zaman yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Sen bitiremediğin 6 kitap için kara kara düşünüyorsun da hocam ben napayım:))?

250 tane falan okumadığım kitap var,okuma hızım kitap alma hızımın çok altında:)

Bir sipariş verdim mi 15 20 tane kitap alıyorum,şimdi de 200 küsür tl'lik liste yaptım alıp almamak konusunda kararsızım.Çok istediğim kitaplar olduğu için henüz tam karar veremedim.

Benim de durum aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    ben haftada 3 kitap bitiriyorum hocam genelde bazen duruma göre düşedebiliyor artadabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: violet_bohemian

quote:

Benim de durum aynı

Hocam ben kitap sitleerinde dolaşıp liste oluşturmayı kitap okumaktan daha çok seviyorum ya:)

Kendimden geçiyorum kitapları araştırırken...Sabah oturuyorum bilg.başına akşama kadar kitap araştırıyorum sıkılmıyorum da hiç:)Alt taraf sinyal veriyor ama onu bile dinlemiyorum:)

Sipariş verip vermemek konusunda da inanılmaz kararsızım,taksit olayı da işin içine girince olumlu taraf ağır basmaya başladı.

• Baskılara dayanamadım alıyorum kitap
  • Dur bi hocam neler alıyorsun yahu:)

Kaç tane alıcan ne kadar tutuyor taksitle mi alıcan az bilgi ver:)
  • 1984
    Hayvan Çiftliği
    Cüceler
    Cesur Yeni Dünya
    Frankenstein
    Serenad

Para Bitti
  • Geçmiş olsun:)

Ben alırsam 4 taksit yapıcam,zaten telefon almam lazım işcepe giremiyorum ya kaç haftadır:)
  • Mart ayında fuara yaklaşık 250 lira bayılınca bütçe biraz azaldı :) :)
  • iyi indirim var hep para suyunu çektiğinde oluyor bu indirimler
  • şu listeyi hazırladım d&rdan 15 lira daha ucuza geliyor diğer sitelerle karşılaştıramadım daha.

kütüphane haftası ve idefix
     kütüphane haftası ve idefix

• bulamadımbirşey kullanıcısına yanıt
    alacaklarının 4 tanesini okudum on numara kitaplar beğenmişsin
  • Out_of_Time kullanıcısına yanıt
    Haklısın ne zaman param bitse kitaplar %40 indirime düşüyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: violet_bohemian

quote:

Benim de durum aynı

Hocam ben kitap sitleerinde dolaşıp liste oluşturmayı kitap okumaktan daha çok seviyorum ya:)

Kendimden geçiyorum kitapları araştırırken...Sabah oturuyorum bilg.başına akşama kadar kitap araştırıyorum sıkılmıyorum da hiç:)Alt taraf sinyal veriyor ama onu bile dinlemiyorum:)

Sipariş verip vermemek konusunda da inanılmaz kararsızım,taksit olayı da işin içine girince olumlu taraf ağır basmaya başladı.

Aynen ya , ben de Goodreadste liste yapıyorum bütün gün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bence de iyi indirimler var ama para yok.böyle indirimler hep sıkısık anlara geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.