Bildirim
kutusu açılmamış işlemci alınır mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci genellikle bilgisayar bileşenlerinde en az hata veren parçalardan birisidir.Global olarak garanti verip vermediğini bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.Garatisinin olması her zaman iyidir elbette :) -
garanti derken faturaya çok ihtiyacın yok.içinden çıkan distribütör firmanın garanti kağıdı olsun yeter.o da yoksa işlemciyi aldığın arkadaşa işlemciyi nerden aldığını soracaksın. -
işlemcilerde fabrika hatası olur muki acaba.
oc yle veya anakartla birlikte yanma dışında yani kullanıcı hatası dışında bozulan bi cpu hiç duymadım. -
quote:
Orjinalden alıntı: jaguar19
oc yle veya anakartla birlikte yanma dışında yani kullanıcı hatası dışında bozulan bi cpu hiç duymadım.
içinde insan kılı ile üretilmiş işlemci bile gördüm bu forumlarda.iğrenç bişey ama gerçek.olmaz demeyin herşey olabiliyor -
quote:
Orjinalden alıntı: Thule
içinde insan kılı ile üretilmiş işlemci bile gördüm bu forumlarda.iğrenç bişey ama gerçek.olmaz demeyin herşey olabiliyor
evet onu bende gördüm, bozulmaz sanıyorum, bakalım alacaz heralde. Ama şu global garanti olayını bi öğrenemedim.... -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: jaguar19
oc yle veya anakartla birlikte yanma dışında yani kullanıcı hatası dışında bozulan bi cpu hiç duymadım.
içinde insan kılı ile üretilmiş işlemci bile gördüm bu forumlarda.iğrenç bişey ama gerçek.olmaz demeyin herşey olabiliyor
vay be ilginç.ilk defa böyle şey duyuyorum -
faturasız seagate hddmi global siteye girip bir form doldurarak istanbula yolladım 3 gün sonra hollandadan poşeti açılmamış sıfır hdd geldi.kargo parasını da ödetmediler.aynı şekilde intel işlemcisini değiştiren birini okumuştum forumda.zaten ben de işlemcimi(Q6600) faturasız yurtdışı garantili aldım.intel ve seagate global garanti konusunda çok iyiler.gözün kapalı alabilirsin. -
işlemci intel ise için rahat olsun.birçok bilgisayarcıdan türkiye ofisi hemen birebir değiştiriyor die duymuştum -
Faturasız ama açılmamış kutulu bir E4300 almıştım ben de.
Ne oldu derseniz, hala kullanmaktayım. Her hangi bir problem ile karşılaşmadım. -
quote:
Her gördüğüne inanma dostum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X