Şimdi Ara

Kutusu açılmamış orjinal SYNTRAX Glutamine 500 gr 60 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar , omuz sakatlığı sebebi ile kullanamadığım supplementlerimi satmak istiyorum.Uygun gören arkadaşlarımıza İstanbul içi elden teslim , İstanbul dışına karşı ödemeli kargo ile yollarım.

1) Syntrax SuperGlu Ultra-Pure Glutamine 500 gr . SKT:15.08.2016 fiyat : 50 TL ------ 2 adet var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 29 Nisan 2016; 12:34:56 >

• hepsinin sıfırını alırım ben o yazdığın fiyatlara yanında hediyelriyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan94

hepsinin sıfırını alırım ben o yazdığın fiyatlara yanında hediyelriyle

Kesinlike. Xtendi 85tlye aldım mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar besinmarket, supplementler, bayvitamin,protein7,neosante, vitamin.com.tr de bulunan fiyatların hepsine bakarak yukarıda ki fiyatları belirledim.Son kullanma tarihi 1-2 ay kalmış ürünlerde çok düşük fiyatlar verilir bu sitelerde de hatta böyle bir seçenek bile var.Yada ürün bazlı indirimler de oluyor yakalayınca.Şu an da yanında hediyesi ile 85 e xtend buluyorsanız son kullanma tarihide yakın değilse en az 2 kütü almanızı öneririm.Zira geçen sene sonunda olan fiyattı bu ve dolarda 2,28 TL idi yeni parti kutularsa o fiyatı biraz zor görürüz gibime geliyor ama inşallah yanılıyorumdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GH Max'lar volki 832 arkadaşımız tarafından alınmıştır.Kaliteli idmanlar diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler forum dışına satıldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.