Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
KUVEYT'DEN ÜRÜN GETİREBİLİRİM
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
anlamadığınız kısmı anlamadım üstadım ne alakası var kuveyt para birimi ile attığım sitelerde 369 kwd iphone pro max çarpın 101 ile (tl kuru)+2000 lira (benim getirmem) alın size fiyat
Hocam daha önce kuveytten ürün getirdiniz mi bilmiyorum ama ben daha önce bu deneyimi yaşadım. Öncelikle belirttiğiniz kur kredi kartı kullanırsanız iki bankanında çapraz kur uygulamasından dolayı ciddi fark çıkıyor yani şöyle ki 1 kwd 101₺ ise siz 105₺ gibi düşünün eğer kredi kartı ile alış veriş yapacaksanız. Dolar para birimini bozdurması nispeten Euroya göre daha kolay fakat para bozdurmanında günlük limiti var tabi limiti aşan yerlerde var ama onlarda kuru düşük tutuyor. Geçen sene edindiğim deneyimleri paylaşmak istedim sizinle.
-
Eyvallah üstdım ama bu tüm dünyada geçeeli bir durjm bu yüzden ya kredi kartınızla döviz ile ödeme yapacaksınız ya da nakit alacaksınız.
Ben yurtdışı da kart kampanyası yoksa ya da tax free nakit alıyorum