Şimdi Ara

Kuveyt Türk Sağlam Kart Her 100 TL ve üzeri market ve akaryakıt alışverişine 10 TL.(1-31 EKİM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
3.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün markette alışveriş yaparken son anda aklıma geldi bu kampanya. Geçen ay da giyim kampanyası vardı unutmuşum yeni yeni alışıyoruz kuveytturk sık sık böyle kampanyalar yapmalı ki elimiz alışsın :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deprofundisclamavi

Parçalı derken ? Aynı veya farklı işyerinden
    aynı gün 40 tl
    Yine aynı gün 60 harcama yapsak oluyor mu?
    Hayır hocam. Diyelim 200 liralık market alışverişi yaptınız. 100+100 şeklinde çektirdiğiniz zaman 20 lira geliyor. İkinci alışveriş olarak sayıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Migros sanaldan odeme yaptık paramdan cekti. Su param her yere girdi. Tabi sektör market değil yapı göründü
    Dikkat edin
    Kuveyt Türk Sağlam Kart Her 100 TL ve üzeri market ve akaryakıt alışverişine 10 TL.(1-31 EKİM)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aidat varmı bu kartta

• Banka kartı debit kartlarda yapılan harcamalar kampanyaya dahil mi?

• the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Yok

• izzet43 kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 ekimdekini market saymış,fiziki mağaza mı ?online alışveriş mi ?

• deprofundisclamavi D kullanıcısına yanıt

Kapida temazsiz

• dün yakıt aldım fakat altın puan vermedi. kampanyaya katılmama ragmen. aynı durumu yasayan oldu mu ?

• PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Evet aynı sorunu ben de yaşadım. Dün akaryakıt aldım yansımadı. Önceki gün aldığım akaryakıt sayılmıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ebilgili E kullanıcısına yanıt

aynı yerden mi almıştınız? müşteri hizmetlerini arasam mı acaba :D

• PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Yo farklı yerdi. Temassız olarak ödemiştim. Provizyonda da gözükmüyor henüz. Belki yarın yansıyabilir. Ben yarını bekleyeceğim. Olmazsa ararım müşteri hizmetlerini

• ebilgili E kullanıcısına yanıt

dun şifreli aldım; direk sms gelmişti

bugun temassız aldım, ses seda yok.

şifreli almak daha mantıklı gibi.

edit; temassız olan 3 gün sonra yansıdı.

aynı gün 200tl den 10 puan yüklendi.?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 16 Ekim 2021; 12:29:58 >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    9 ekimde yaptığın akaryakıt alışverişinin 10 TL puan ödülü kart hareketlerinde göründü bugün. Her zaman mesaj da gelirdi. Bu işlem için mesaj gelmedi

• güzel kampanya yapıyor ama kimsenin haberi olmuyor . Bayadır var bende sağlam kart , ne kampanya mesajı geliyor , ne cep programını açınca gözüküyor , ne de cep programında kampanyalar kısmında gözüküyor , burada şans eseri gördüm . Bu kartı alacaklar bilsin , sürekli kendi sitesinden kontrol etmek gerekiyor kampanyalardan haberdar olabilmek için

• Market için kötü kampanya 2 dk ininal hesabı aç 2x50 ye 20 lira iade var

Tek seferde yapmak istersen de artık tüm marketlerde hediye kartı var 2 kere 50 yüklersin 100/20 yapıyor

• XX Baharatçıdan alışveriş yaptım. Extrede XX BAHARAT olarak yazıyor. Puan yüklendi.

• Geç mi kaldık katılım için? Çok önceden kalma bi sağlam kartım (banka kartı) vatmış, bugün tesadüfen gördüm, sms attım ama cevap gelmedi.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

aynı gün 200 ü 100 - 100 ödediğinizde 20 geliyor hocam.

• mmavcu kullanıcısına yanıt

Ya sormayın :) ilk sayfada bir üye, tek 200 olur yazmış, onunki olmuş galiba. Ama benimki malesef olmadı.

Bu sefer bende 200 ü 100-100 çektirdim. Hatta nerdeyse Aynı dakikada. 10-10 puan geldi. Temassız yaptım. Daha önceki temassız bay geç yansımıştı ama bugunki aynı saniye yansıdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 23 Ekim 2021; 16:11:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.