Şimdi Ara

Kuveytturk hakkında ne düşünüyorsunuz? Buyrun gelin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
4.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lego95

Arkadaşlar merhaba. Öğrenciyim aynı zamanda kuveytturk'te çalışıyorum. Merak ettiğim konu banka hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne bilmek ne sormak istiyorsanız sorabilirsiniz ? Bilgilendirme amaçlı hemde sizden gelen soruları daha iyi araştırıp kolayca öğrenebilirim.

Hocam selamlar abimler kredi çekerken özellikle sordu yapılandırma yapıyor musunuz diye evet yapıyoruz dediler, şimdi gittiklerinde biz katılım bankasıyız bizde öyle şeyler olmaz diyorlar. Bune saçma çelişki böyle birşey var mı ne yapmamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyHack

quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Arkadaşlar merhaba. Öğrenciyim aynı zamanda kuveytturk'te çalışıyorum. Merak ettiğim konu banka hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne bilmek ne sormak istiyorsanız sorabilirsiniz ? Bilgilendirme amaçlı hemde sizden gelen soruları daha iyi araştırıp kolayca öğrenebilirim.

Hocam selamlar abimler kredi çekerken özellikle sordu yapılandırma yapıyor musunuz diye evet yapıyoruz dediler, şimdi gittiklerinde biz katılım bankasıyız bizde öyle şeyler olmaz diyorlar. Bune saçma çelişki böyle birşey var mı ne yapmamız lazım

Bizde yapilandirma hic yoktu. Katilim bankalarinda olmuyorda. Size olur diyen olacagini sanmam. Olmussa da yanlis bildiginden yanlis bilgilendirmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kredi yapılandırma ile banka kredi transferi aynı mı oluyor
  • abd devam eden dava var. bu davadan bir yaptırım sonucu çıkarsa ne olur?
  • nasıl girdiniz? pozisyon ve maaş nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin bankan kısmından 100 liraya 25 liraniadesi için hesap açtım şansına da alışveriş yaptığım yerden iki tane 50ye 20 kupon geldi 😃

• Ben faizler kazandıgim parayi buraya yatırıp kullaniyorun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.