Şimdi Ara

Kuveyttürk sağlamkart 150x2 ye 50tl puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
2.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 75 tl harcamaya 25 tl indirim kampanyasına saydı ancak giyim kampanyası olmadı sanırsam

Kuveyttürk sağlamkart 150x2 ye 50tl puan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fkoc38 F kullanıcısına yanıt

Malesef olmamış görünüyor.

• E bebek giyim mağazası olarak geçmesine rağmen olmaması ilginç geldi. Siz bu kampanya kapsamında bir alış veriş yaptınız mı? Provizyonda nasıl görünüyor indirim olarak mı yoksa puan olarak mı?

Her banka kafasına göre sektör oluşturuyor. Hepsiburada bir çok yerde elektronik, ziraatte hizmet sağlayıcı olmuş.

Bu kampanya kapsamında henüz alışverişim yok. Ama önceki kampanyalarda alışveriş tutarı ve ayrıca altın puan provizyona hemen yansıyordu. Dönemiçine bazen ertesi gün bazen birkaç gün sonra yansıyordu.

Ne olursa olsun altın puan otomatik yansımazsa müşteri hizmetleri kanalıyla imkanı yok müşteri memnuniyeti falan anlamıyorlar.

Madem kampanya yapıyorsun ben nerden bileyim mağazaların mcc modunu. Kuveyt güzel puan veriyor ama detay vermiyor.

Beni indirim kampanyasına zaten kabul etmedi. Altın puan kazandığınız da altın puan yazıyor. Sizinki indirim kampanyasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaragul40 -- 13 Şubat 2022; 11:51:11 >
  • Müşteri hizmetlerini bi arayayım bakalım ne diyecekler ama dediğiniz gibi bir şey çıkacağını bende pek ihtimal vermiyorum.

• bu kartın ücreti var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Herhangi bir aidat alınmadığı gibi her ay en az 200 tl ekstresi olana 50 lira puan veriliyor

o kampanya tırt. 12 boyunca her ay 200 harcayacan.

şu konudaki gibi kampanyalari gelecekse, çıkartabilirim aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borner, morhipo giyim olarak geçer mi Kuveyttürk te acaba. Deneyen var mı. Teşekkürler

• Giyim ve ulaşım kampanyalarinda gecerli isyeri tespiti yapabilen oldu mu? Ben kotonda denedim, ama diger olarak saydi onu. Alakasiz yerler alakasiz sektör çıkabiliyor. Tespit yapan buradan paylasirsa iyi olur.

• Boyner giyim geçiyor.
    Ayrıca okul servis ücreti ödedim peşpeşe 150 şer tl şeklinde ulaşım saydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 23 Şubat 2022; 8:36:12 >
  • GK Kara Murat kullanıcısına yanıt

lcwaikiki sayıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.