Şimdi Ara

KUVINGS B6000W WHOLE SLOW JUICER - YENİ NESİL MEYVE SIKACAĞI - İNCELEME, RESİMLİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
13
Favori
31.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben smoothie denedim. Normal meyve suyuna göre daha kıvamlı oluyor. Özellikle kivi bence smoothie için ideal. Soğuk süt katarak Yaptım. Tadı çok yumuşak oldu. Tavsiye ederim :)) dondurma yaza inşallah :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar tekrardan;
    Bizim Kuvingsler ile buğday çimi suyu deneyen oldu mu arkadaşlar. Bu çim suyunun bir çok şeye faydası varmış.
    Tadı kesin kötüdür de faydalı ise içeriz ne yapalım.
    Küçük bir bardak için ne kadar çim gerekiyor. Bilen var mı?
  • Dün bir arkadaşıma almak için KuvingsTürkiye ofisini aradık. Fiyatlar dövizden dolayı artmış. 1149 TL dediler. Biraz ısrar edince 50 TL indirim yaptılar. Almak isteyenler biraz ısrarcı olun :)))
  • Ürünü almak bir şey değilde servis ağı yedek parça durumu nedir önemli olan bu.
  • Sonuçta distribütörlük olarak bir firma var. Aradığında ulaşılanı vs. Tabi bunlar en nihai kriterler değil ama yedek parça vs. pek problem yaşanacağını sanmıyorum. Bilmiyorum yaşayan var mı? Benim cihaz şimdiye kadar tık demedi. İnşallah da demez :)
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Uzun zamandır girememiştim, nihayetinde aynı düşüncedeyiz. salt meyva suyunun litrelerce tüketilmesi sağlıklı değil elbette, özellikle karışımlarda da bahsedilen oran %80'e %20..
    Meyva veya sebzelerin çiğ yenmesi veya içilmesi hususunda, juicing'in temel felsefesi vücudun sindirim sistemini rahatlatmak. Elbette çiğ tüketim yapabilirsiniz. Fakat sebze suyu içmek; içerek aldığınız besin değerlerini midedeki sindirim sistemini min da tutarak sindirim için harcanan enerjinin vücudun farklı ihtiyaçlarını (kendi kendini tedavi) karşılamasını sağlamaktadır. Bunun için de bu belgesele göz atabilirsiniz Sebze suyu veya juicing ile Türkiye'de de artık hayatı değişen insanların sayısı giderek artıyor. Bu konuda bir kitap bile yazıldı. Buradan inceleyebilirsiniz

Kendi tecrübem 103 kg'dan 88 Kg'a kadar zayıfladım, sabah ve akşam öğünlerimde -daha öncede bahsetmiştim- juicing'i tercih ettim. Öğle yemeklerinde buğday içerikli her türlü besinden de uzak durdum. Sonuç kısa sürede 15 kg fark olarak kendini gösterdi. Hala da devam ediyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velivolkan -- 10 Nisan 2015; 10:54:36 >

• Bur arada geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım için hazırlamış olduğum kitap linklerini burada da paylaşayım istedim, elbette atladıklarım olmuş olabilir. Juicing ve beslenme konularıyla ilgiliyseniz bu kitapları okumanızı tavsiye ederim ; tabi ingilizce dilinde daha fazla seçenek var.

7'den 70'e Taş Devri Diyeti
    Tokuz ama açız
    Alkali Diyeti
    Juicing
    Buğday Göbeği
    Detoks
    Arınma
    Gerçek Tıp
    Şifa Orucu
    D Vitamini Devrimi
    Karatay Mutfağı
    Karatay Diyeti
    Obeziteye Çözüm Var
    Yaşam Boyu Sağlık
    Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velivolkan -- 10 Nisan 2015; 11:08:12 >

• Selamınaleyküm kuvings kardeşliği dün aldığım cihazı bugün denedik harika bir alet doğrusu dondurma ve smotie eklentisini de alacagım önümüzdeki ay resim cekmeyi istiyorsum ama unuttuk doğrusu :)

Hotpoint almayı düşünüyorduk fiyatı uygun diye ama iyiki kuvings almışız dedim şimdi

• Hayırlı olsun. Ilerleyen süreçte de çok memnun kalacağınıza eminim. Uzun süredir kullanıyorum. Smoothie-Dondurma aparatını kesinlikle alın. Çok işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Dubliner

Hayırlı olsun. Ilerleyen süreçte de çok memnun kalacağınıza eminim. Uzun süredir kullanıyorum. Smoothie-Dondurma aparatını kesinlikle alın. Çok işe yarıyor.

Valla iki gündür meyva suyu içtiğimi farkeder oldum bu zamana kadar içmemişim :) diğer aparatları önümüzdeki ay alıyorum kesin ;) ama bugün garip bi ses geldi makineden video da çektim paylaşacağım gıcırdama sesi sizde de oldu mu hiç acaba

• İlk önce kivi attım dört beş adet kiviler bitmeye yakın bu ses cıkmaya başladı sonra temizleyip havuçlara başladım yine başladı ama şimdi kesildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazy23 -- 22 Nisan 2015; 0:58:46 >
  • O gıcırdama sesi oluyor. Sanırım meyve vida ile süzgeç Arasında geçerken yapıyor. Özellikle elma da çok çıkıyor. Endişe ye gerek yok :))

• videoyu yükledim ama mesaja yazınca gözükmüyor nasıl yapabiliriz ya gıcırdamanın videosunu yükledim konuda kalsın diye eklemek istiyorum ama

• Dostlar selamlar,

Biz de ailecek bi tık daha sağlıklı yaşamak için katı meyve/sebze sıkacağı almak isterken, her zamanki gibi donanımhabere baktım ilk iş olarak ve bu başlığı gördüm.
    İyi ki de görmüşüm, ufkum açıldı.

Forumda Kuvings'i uzunca süredir kullanan arkadaşların görüşüne ihtiyacım var; N11'de NS-750SC modeli var 700 TL'ye. Aynı motor, vida ve temizleme sistemi var. Tavsiye eder misiniz?
    N11'de satış yapan BilisimArtı distribütör firma mı? Değilse güvenilir midir?

Zaten şu ana kadar yapmış olduğunuz değerli paylaşımlar için peşinen teşekkür ederim, sorularıma cevap verebilirseniz ayrıca müteşekkir olurum.

Herkese iyi forumlar.
  • merhabalar bende uzun süredir araştırma yapıp bu konudaki konuşmaları tartışmaları inceleyip kuvings'i almayı kararlaştırıp alan bi kişiyim dediğin modelin diğerlerinden farkı giriş haznesinin diğer marka model sıkma cihazlarındaki gibi küçük olmasıydı sanırım ama inan bana giriş haznesinin büyük olması cidden çok güzel ve kullanışlı ama bütçem yetmez dersen tabiiki o model de diğer konvensiyonel sıkma cihazlarına göre ve soğuk sıkım cihazlara göre daha kaliteli ve güzel

BilisimArtı distribütör firma gittigidiyorda n11'de heryerde üyelikleri var satış yapıyorlar güvenilir firma ilgi alakaları çok iyi
  • Çok birşey farkedeceğini sanmıyorum ama dar ağızlı olan 80 devir, bütün ağızlı olan 56 devir. Yani daha bir slow juicer. Ancak geniş ağız olması büyük avantaj, arkadaşa katılıyorum. Ben de BilişimArtı dan aldım. Hizmetleri gayet iyi. Şimdiden hayırlı olsun. :) @xao @tazy23

• Merhaba arkadaşlar makinadan bende aldım ancak portakal suyunu sıkarken son portakalın posası içerde kalıyor çıkması için bir portakal daha sıkmam gerekiyor. bunu nasıl çözebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimcoskuner

Merhaba arkadaşlar makinadan bende aldım ancak portakal suyunu sıkarken son portakalın posası içerde kalıyor çıkması için bir portakal daha sıkmam gerekiyor. bunu nasıl çözebilirim.

En son meyve veya sevzeler içeride kalıyor cogunlukla geri cevirme ile biraz ileri geri oynayacaksın tabiri caiz ise :) yada ben yarım bardak içme suyu döküyorum en son oda işe yarıyor

• merhaba
    bende bugun n11 üzerinden aldım.1000 liraya 100 lira indirim varmış ve 900 liraya almış oldum.Çok merak ediyorum:)))

kurması baya karışık göründü gözüme:)))İnşallah sorun çıkarmaz çünkü ben Antalyadayım.
  • Ben de 25 mayista n11 den ayni sekilde indirimli olarak aldim ama henuz kargoya verilmedi. Gumrukte problem yasamislar bugun veya yarin kargoya verilecegini belirttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostNdumb -- 2 Haziran 2015; 18:18:28 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.