Şimdi Ara

Kuvvetli bass için hangi cihaz,hangi kulaklık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kuvvetli bir bass için(tabi ki sesi bozmadan) hangi cihazı hangi kulaklığı önerirsiniz?

• aradigin sadece bass ise sony ve cowon seni paklar.
    bass kulakligi ariyorsan sony xb serisi isini gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrx

aradigin sadece bass ise sony ve cowon seni paklar.
    bass kulakligi ariyorsan sony xb serisi isini gorur.

Ben de şu sıralar sony a864 ve cowon iAudio 9 arasında kaldım. Cks90 kulaklığımla beraber dinleyeceğim ve temiz ses+bass istiyorum. Ne önerirsiniz ve neden?
  • cowon al derim.bi suru ivir ziviri var.ama ses sanki yapay gibi.j3 dinledim ona gore konusuyorum.techno muzikler falan dinlersen çok hosuna gidecektir.
    ama yok ben ara sirada rock/calgili vb. muzik dinlerim gercek ses isterim dersen sony isini gorur.a864 kullandim cunki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrx

cowon al derim.bi suru ivir ziviri var.ama ses sanki yapay gibi.j3 dinledim ona gore konusuyorum.techno muzikler falan dinlersen çok hosuna gidecektir.
    ama yok ben ara sirada rock/calgili vb. muzik dinlerim gercek ses isterim dersen sony isini gorur.a864 kullandim cunki.

Ben her tür müziği dinliyorum tek bir türe yöneldiğim söylenemez. Mesela ipoddaki doğal sese bayılıyorum fakat bass konusu çok sıkıntı. Dediğiniz gibiyse a864 aldığımda hem doğal ses hem de bass konusunda tatmin kalır mıyım?
  • evet.buna adım gibi eminim.
    şayet bir clix 2 gibi olamaz.
    ama illaki a864 alip bir tonpara yatirma derim.
    sony s serisi işini gorur.ustune ibasso yada fiio amfi alarak a864ten iyi ses alirsin.
  • A864 ile Cowon'dan daha iyi bass performanıs alırsınız. A864'ün sesi her türe de gider. İlgilenirseniz bir de imzamdaki S639F de işinizi görür.
  • Sony cihazların ilave hafıza, kayıpsız müzik formatı ve fiyat gibi dezavantajları var bana göre. Buna rağmen ses kalitesi hepsini bertaraf eder diyebilir misiniz?
  • bende s736f vardi.4gb.
    mp3ler 320kbps idi.
    sanki mp3 degil waw/flac dinliyor saniyordum.
    çok kaliteli ses ayrıştırma teknolojisi var.
    yani waw i falan aratmaz.
    hafiza sorunu teskil etmez mp3 ler en fazla 8.5/9 mb olur için rahat olsun.
  • Önerileriniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.