Şimdi Ara

Kuzenim ingilizce içerikli bir youtube kanalı açmış, Ayda 3000+ lira kazanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kuzenim ingilizce içerikli bir youtube kanalı açmış, Ayda 3000+ lira kazanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKoenig

Almanya'da yaşıyorsa Euro kazanması gerekirdi Adsense'den?

Para birimini sen seçiyorsun o tamamen sana kalmış, istersen dinarı seç o ülkede banka hesabın varsa gerisi önemli olmuyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 25 Şubat 2017; 23:51:1 >
  • 1000 izlenmeden 60 kuruşmu alınıyormuş? ben 1000 izlenme başına 1.5 dolar alıyorum sallamayın şöyle şeyler nekadar kazanacağınızıda kendiniz hesaplayamazsınız aboneye göre tıklamaya göre değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iawnlb

1000 izlenmeden 60 kuruşmu alınıyormuş? ben 1000 izlenme başına 1.5 dolar alıyorum sallamayın şöyle şeyler nekadar kazanacağınızıda kendiniz hesaplayamazsınız aboneye göre tıklamaya göre değişiyor.

Ayda toplam ne kadar geliyor hocam anlat da ona göre bir analiz yapalım
  • Arkadaşlar youtubeda türkçe hariç istediğiniz dilde kaliteli içerikler ürettiğiniz sürece çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Türkçe kanalda harcadığınız emekle kazandığınız 1000 lira ingilizce kanalda aynı emeğin karşılığı 2000-3000 olabiliyor. Türkçede maalesef youtube ve websitelerdeki adsense reklamları çok az kazandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZynxEvil -- 26 Şubat 2017; 0:19:14 >
  • valla şuan 1-2 ayda bir video atıyorum oyüzden bir şey diyemem 15.561 izlenmem var toplam videolardan 40tl civarı oldu.
    bu arada abone sayısına görede gelen para değişiyor bende 84 abone var 15k izlenmeye 40tl verdi eski kanalımda 5 aboneyle 80k izlemeye 20tl vermişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iawnlb -- 26 Şubat 2017; 0:31:35 >
  • Kanalın adını neden söylemiyorsun azizim kuzenin daha fazla kazansın istemiyor musun yoksa?
  • Herkeste farklıdır tbm.Reklama tıklama / video izleme oranı oranı ne kadar yüksekse o kadar fazla kazanırsınız kişi başı.Enes dene youtuberın videosunda dediklerine çok aldırış etmeyin gerçekği yansıtmıyor ajitasyon yapıyor az kazanıyorum gibisinden.Sağlam 10bin aboneli hesaplar video yoğunluğuna göre en az 100 150lira kazanır diyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.